Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.387
Imam puno primera koji se svode na isto..naime radi se o tome da neko pogresno skapira sta ste rekli o njemu..da ste nekako hteli da ga ocrnite..povredite..nekome ste o njemu ruzno pricali..procita pogresno izmedju redova..i onda se oseti ugrozeno i pocne svetiti..nikad da vam pridje i pogleda u oci..pita u cemu je problem..da li je to istina..da cuje od vas drugu stranu price a ne traceve koje cuje od nekog..laz da ste vi o njemu rekli nesto lose..a ako se pogleda povrsno nekako se sklope kockice i zaista obe price piju vodu..dobijem neki posao i trebam naci jos jednu osobu..neka rodjaka moje devojke..pa njen muz bez posla..i pozovem ga..on je navodno dobio otkaz u nekoj firmi gde su ga kamere snimile kako nekom daje novac..znaci nesto mi tako nabaci da je neduzan i da su mu namestili..nebitno meni..ali bitno sto je on povodom tog dogadjaja povukao losa iskustva i ima potrebu nonstop za pravdanjem..kako je on sjajan bajan posten..e pazite sad..malo sam oduzio ybg
radimo mi taj posao i tu bi neki cigancic koji je nesto zavrsavao..moj posodavac ga angazuje..i sad ja njemu pricam kako je taj mali nekoj babi svojevremeno hteo oteti bicikl..to cujem tu od nekog ni ne secam se koga..i dok pricam da je mali sitni lopov..pruzam ruku u pravcu gde se nalazi lik kog sam doveo na posao..on se nalazi na 10ak metara od nas i radi..ali vidi da ja pricam i misli da se o njemu radi
nadam se da kapirate
i posle toga jos par dana smo tu bili..ali se zavrsilo jako lose..tako sto je on utripovao da se o njemu radi i posle o meni izmisljao lazi bez kraja..kako mu cak nisam dao novac za taj posao..a dobio je skoro 1500e za mesec dana..ne bih da se vrtimo oko ovog primera i da me pitate koji je to posao gde se toliko zaradjuje
samo se nadam da kapirate i verujem da je svako od nas bio crna ovca nekad i kad se neko nesiguran oseti ugrozeno..jedini izlaz je zabadanje noza u ledja..jako tesko se ljudi operu od lazi i kleveta i to ima puno veze sto se nikome ne dopada istina