Ne verujem vise

Nema vajde ni od jednog ni od drugog, nalazite nešto da radite da vam život ne prođe uludo, putujte, pričajte s ljudima, ...a ako se desi (ljubav ili sex , ili zajedno ) desilo se, ama nije UOPŠTE bitno ni jedno ni drugo. Treba spoznati onu neku "drugu" stranu svega, pa početi živeti van tih okova ...

Nema vajde ni od jednog ni od drugog, nalazite nešto da radite da vam život ne prođe uludo, putujte, pričajte s ljudima, ...a ako se desi (ljubav ili sex , ili zajedno ) desilo se, ama nije UOPŠTE bitno ni jedno ni drugo. Treba spoznati onu neku "drugu" stranu svega, pa početi živeti van tih okova ...

da zivis van kojih okova?
posao ako imas decu zenu muza i kao neke prijatelje sve se svodi na prezivljavanje
ko da je meni bitna bilo ljubav bilo sex, a za sex ti ne treba nista drugo nego na neki zaeban nacin nekog da pozelis
i to sto vi zovete zivotom, svako po sebi servira
i vecinu stvari koje sam radila da pisem ovde bi me pljuvali
a pri tom sam skroz ispravna osoba

- - - - - - - - - -

vjerovatno misliš na sliki kite, reci ti nama jel treba i dimenzije da napišemo?

ne treba
samo posalji sliku ocenicu odokativno

da zivis van kojih okova?
posao ako imas decu zenu muza i kao neke prijatelje sve se svodi na prezivljavanje
ko da je meni bitna bilo ljubav bilo sex, a za sex ti ne treba nista drugo nego na neki zaeban nacin nekog da pozelis
i to sto vi zovete zivotom, svako po sebi servira
i vecinu stvari koje sam radila da pisem ovde bi me pljuvali
a pri tom sam skroz ispravna osoba

Nemaš potrebe da se ikako pravdaš :) nikome.
Ja sam shvatila iz dosadasnjeg mog iskustva da je otprilike tako, sad možda nisam napisala, baš objasnila, ono što sam htela reći :lol:, ali svakako da porodica, muž, posao, prijatelji, putovanja, nisu preživljavanje, čak suprotno.
I da, svako sebi stvara prioritete u živtu, svakome su želje različite.
Ne znam zašto pišeš stvari zbog čega bi te pljuvao neko :eek: ... ok, tvoja stvar :) . Ja npr., pišem kad mi je dosadno.
Ne sumnjam u to da si ispravna, ako tako misliš. :D

Divi filozofkinju. ;) .

:smeker: Strogoća :lol:

Nemaš potrebe da se ikako pravdaš :) nikome.
Ja sam shvatila iz dosadasnjeg mog iskustva da je otprilike tako, sad možda nisam napisala, baš objasnila, ono što sam htela reći :lol:, ali svakako da porodica, muž, posao, prijatelji, putovanja, nisu preživljavanje, čak suprotno.
I da, svako sebi stvara prioritete u živtu, svakome su želje različite.
Ne znam zašto pišeš stvari zbog čega bi te pljuvao neko :eek: ... ok, tvoja stvar :) . Ja npr., pišem kad mi je dosadno.
Ne sumnjam u to da si ispravna, ako tako misliš. :D

:smeker: Strogoća :lol:

nisi me dobro razumela
objasnicu se kasnije

Koliko ja znam ljubav i sex imaju neke veze, ali cesto je dovoljna ljubav prema sexu.

I da, valjda se zna ko vata na lepotu, postavi sliku da ljudi vide da'l da se skidaju ili oblace.

Poslednja izmena:

Back