salko dinamitas
Poznat
- Poruka
- 9.366
Uh na ovo nemam odgovor , poklopi me, najbolje da cutimAli vučeš me za jezik : lako je biti fini, kad te niko neće![]()
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uh na ovo nemam odgovor , poklopi me, najbolje da cutimAli vučeš me za jezik : lako je biti fini, kad te niko neće![]()
Nije, barem što se mene tiče.Da li je ovo tačno?![]()
E to je bila šala, napisao sam odmah ispod tog komentara.....Lako je to reci kad imas 30 godina ali ja em sto sam je stvarno voleo em sto imam 53 za koji mesec tako da su mi suzeni horizonti.
Mogu i da se potrudim oko nje ali ovo bi preslo u domen "Verovali ili ne" jer smo za to vreme razisli se oko 25 puta.
Znam,muskarci ce reci da sam budala ali mene to ne pogadja jer znam sta ja hocu a sa zenama i ovako imam slabo kontakata pa da znam sta one misle.Uostalom ne interesuje me nicije misljenje,mogu da saslusam ali i dalje teram svoje. Ili sam bar terao.
Umorio sam se vise jer znam da po svakom pomirenju 10-15 dan sve funkcionise kako treba a onda krece ponovo.....
Ovo ne razumem najbolje.Pa mogu biti otvoreni i ako imaju nekog sa strane.
Te igrice mističnosti su zanimljive (bar meni) bile dok sam bila mlada i radoznala.Da ti kažem, ja sam uvek bila vrlo otvorena i transparentna. I bilo je par dobrih veza koje sam imala sa sličnima sebi.
Ali generalno, većina ne voli otvorene ljude, one sa kojima znaš na čemu si. Vole misteriozno, vole da nagađaju, vole da ne znaju.. to je neka luda čovekova priroda. A tako da testiram i izokola pitam, to radim samo sa onima koji su zatvoreni, nema potrebe to raditi sa nekim sa kim imam otvoren odnos. Dakle, ulica je dvosmerna.
svaka zena postaje probrana kada je mi otkrijemoDrug moj ja dejtujem samo kvalitetne zene, probrane.
promene vesele ...starorimska hedonisticka mudrostНиси креативна.
Упознавања разних карактера су врло креативна и динамична

I sad bih ja trebalo da napišem (pošto Mistiku nisam ovde odgovorila) da mi nikakve dinamike ni veselosti tog tipa ne trebaju, možda sve to imam?promene vesele ...starorimska hedonisticka mudrost![]()
?
)Pa dobro verovatno si joj davao povoda da bude ljubomorna.Ili je nesigurna u sebeMeni moja ljubav nije verovala i stalno me kontrolisala gde sam,sta radim,kad sam bio na viberu,kad sam bio na mesengeru i kad je radila na poslu pricala je sa mnom koji sam bio kuci po nekoliko sati. Imala je sifru telefona i mogla je sta je htela jer ja sam radio i nisam imao potrebu da se sa nekom sa strane dopisujem ili nesto vise.
Jednostavno nemam tu potrebu a nisam ni takav tip jer sam posten prema mojoj lepsoj polovini dok sve ide onako kako treba.
Cak je umislila da se ja preko foruma porukam sa zenskim clanovima sto je meni smesno za medalju. Ja kad sam sa jednom ja sam sa njom ali nije vredelo objasnjavati.
Nepoverenje i ljubomora su nesto najgore.u vezi.
No.....nismo vise zajedno jer ona jednostavno ne moze da shvati.
Odose 4 godine zivota u vazduh...
Brišete li kontakte, poruke, utišavate li telefon kad treba da budete sa devojkom?
![]()
Sta zavisi od devojke?Зависи од девојке.![]()
Sta zavisi od devojke?
Ja to gledam ako utisavas nesto muljasКод праве девојке се не утишава тон мобилног.![]()
a kakav bi nam bio ovaj svet da nema te vecite igre "macke i misa" medju polovima..........pocrkali bismo od dosade.Da li je ovo tačno?
Brišete li kontakte, poruke, utišavate li telefon kad treba da budete sa devojkom?
![]()
Kakva pederččina ovo je strašno! Kad vidim ove odrone od ljudi kako se maskiraju i oblače u žensko da bi za Instagram ili tiktok snimili neki "hihihi" klipić koji bi kao trebao da bude duhovit, dođe mi da se iselim na Jupiter. A u stvari tako sakupljaju gej drugare i privlače im pažnju.
............otrov........ako je icemu komunizam valjao to je sto su ovake nakaze bile sabijene u misju rupu, nisu zagadjivale okolinu.............otrov........ako je icemu komunizam valjao to je sto su ovake nakaze bile sabijene u misju rupu, nisu zagadjivale okolinu.
Nazalost, taki su danas pod zastitom drzave ...........inace nam ne gine ponovno bombardovanje, opet, zbog gazenja ljudskih prava.
da ne ispustimo iz vida da nam zakoni i mediji vaspitavaju omladinu pa se ne treba cuditi da su BAS OVAKVE NAKAZE "KUL" U DRUSTVU.Možda. Ja stvarno nemam ništa protiv toga. Neka bude ko god hoće gej, strejt ili nešto šesto, zabole me. Ali ovakvi idioti koji bukvalno prave od sebe nakaze i još manipulišu drugima da im se dopadnu i nametnu izopačen način ponašanja, nikako ne treba da budu model za bilo šta.
Kao žensko, ipak svoj telefon ne bih dala na pretres muškarcu. Tamo ima mačaka, cveća, šablona za šivenje i screenshot-ova korejskih pop zvezda. Mislim da mu se ovo poslednje ne bi svideloBrišete li kontakte, poruke, utišavate li telefon kad treba da budete sa devojkom?
![]()

Apsolutno nisam.Pa dobro verovatno si joj davao povoda da bude ljubomorna.Ili je nesigurna u sebe
Da onda je ona očito bila nesigurna u sebeApsolutno nisam.
I zato mi je zao sto smo tu gde smo jer niti sam se porukao niti trazio drugu dok je ona stalno mislila da sam sa njom dok ne nadjem bolju.
A zasto je tako mislila to sam Bog zna.