Ne veruj muškarcima

Човек када себе увери и набеди у врлине, онда стекне осећај да не лаже.

Лажира сопствену оцену истине
To isto možemo reći za svakoga i za sve.
Samoobmana.
Čovek vidi i veruje u ono što želi.

Nije to lažiranje, to je život.

A to je daleko od ove teme koja se bavi smišljenim i planiranim laganjima i obmanama.

Сви лажу. Нарочито из угла другог.
Ne.
Fascinantno mi je to da nikako da poverujete u postojanje odnosa gde ima poverenja, razgovora, dogovora, svega.

Zašto se uvek tu negde kriju neke zavere, čuda, laži, spletke?

Nije tako. Ima ljudi koji su se pronašli i ne treba im niko sa strane.

Pa mogu biti otvoreni i ako imaju nekog sa strane.

Zato sto uvijek nesto izmisljaju da te testiraju, nisu iskrene i otvorene.

Da ti kažem, ja sam uvek bila vrlo otvorena i transparentna. I bilo je par dobrih veza koje sam imala sa sličnima sebi.

Ali generalno, većina ne voli otvorene ljude, one sa kojima znaš na čemu si. Vole misteriozno, vole da nagađaju, vole da ne znaju.. to je neka luda čovekova priroda. A tako da testiram i izokola pitam, to radim samo sa onima koji su zatvoreni, nema potrebe to raditi sa nekim sa kim imam otvoren odnos. Dakle, ulica je dvosmerna.

Da ti kažem, ja sam uvek bila vrlo otvorena i transparentna. I bilo je par dobrih veza koje sam imala sa sličnima sebi.

Ali generalno, većina ne voli otvorene ljude, one sa kojima znaš na čemu si. Vole misteriozno, vole da nagađaju, vole da ne znaju.. to je neka luda čovekova priroda. A tako da testiram i izokola pitam, to radim samo sa onima koji su zatvoreni, nema potrebe to raditi sa nekim sa kim imam otvoren odnos. Dakle, ulica je dvosmerna.
Donekle je dvosmislena, ako upoznam djevojku i kazem direktno na kulturan nacin da zelim samo sex dobra je sansa da cu to i dobiti jer i zene zele isto kao i mi ,ako dodjem i izgram romanticnog tipa kojem je bitna kao osoba kod iste djevojke necu nista dobiti nego ce me zavlaciti testirati itd. Generaliziram ali cesto je tako.

Donekle je dvosmislena, ako upoznam djevojku i kazem direktno na kulturan nacin da zelim samo sex dobra je sansa da cu to i dobiti jer i zene zele isto kao i mi ,ako dodjem i izgram romanticnog tipa kojem je bitna kao osoba kod iste djevojke necu nista dobiti nego ce me zavlaciti testirati itd. Generaliziram ali cesto je tako.

Da, tako bih i ja.

Meni moja ljubav nije verovala i stalno me kontrolisala gde sam,sta radim,kad sam bio na viberu,kad sam bio na mesengeru i kad je radila na poslu pricala je sa mnom koji sam bio kuci po nekoliko sati. Imala je sifru telefona i mogla je sta je htela jer ja sam radio i nisam imao potrebu da se sa nekom sa strane dopisujem ili nesto vise.
Jednostavno nemam tu potrebu a nisam ni takav tip jer sam posten prema mojoj lepsoj polovini dok sve ide onako kako treba.
Cak je umislila da se ja preko foruma porukam sa zenskim clanovima sto je meni smesno za medalju. Ja kad sam sa jednom ja sam sa njom ali nije vredelo objasnjavati.
Nepoverenje i ljubomora su nesto najgore.u vezi.
No.....nismo vise zajedno jer ona jednostavno ne moze da shvati.
Odose 4 godine zivota u vazduh...

Meni moja ljubav nije verovala i stalno me kontrolisala gde sam,sta radim,kad sam bio na viberu,kad sam bio na mesengeru i kad je radila na poslu pricala je sa mnom koji sam bio kuci po nekoliko sati. Imala je sifru telefona i mogla je sta je htela jer ja sam radio i nisam imao potrebu da se sa nekom sa strane dopisujem ili nesto vise.
Jednostavno nemam tu potrebu a nisam ni takav tip jer sam posten prema mojoj lepsoj polovini dok sve ide onako kako treba.
Cak je umislila da se ja preko foruma porukam sa zenskim clanovima sto je meni smesno za medalju. Ja kad sam sa jednom ja sam sa njom ali nije vredelo objasnjavati.
Nepoverenje i ljubomora su nesto najgore.u vezi.
No.....nismo vise zajedno jer ona jednostavno ne moze da shvati.
Odose 4 godine zivota u vazduh...
A boli te k ,naletece druga

A boli te k ,naletece druga
Lako je to reci kad imas 30 godina ali ja em sto sam je stvarno voleo em sto imam 53 za koji mesec tako da su mi suzeni horizonti.
Mogu i da se potrudim oko nje ali ovo bi preslo u domen "Verovali ili ne" jer smo za to vreme razisli se oko 25 puta.
Znam,muskarci ce reci da sam budala ali mene to ne pogadja jer znam sta ja hocu a sa zenama i ovako imam slabo kontakata pa da znam sta one misle.Uostalom ne interesuje me nicije misljenje,mogu da saslusam ali i dalje teram svoje. Ili sam bar terao.
Umorio sam se vise jer znam da po svakom pomirenju 10-15 dan sve funkcionise kako treba a onda krece ponovo.....

Back