- Poruka
- 75.074
Svaka! Mamicuim al ok, bambi za kreativnost.А јесу ли оне мало лагале о себи и да ли улепшавају свој квалитет?!?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaka! Mamicuim al ok, bambi za kreativnost.А јесу ли оне мало лагале о себи и да ли улепшавају свој квалитет?!?
To isto možemo reći za svakoga i za sve.Човек када себе увери и набеди у врлине, онда стекне осећај да не лаже.
Лажира сопствену оцену истине
Ne.Сви лажу. Нарочито из угла другог.
Fascinantno mi je to da nikako da poverujete u postojanje odnosa gde ima poverenja, razgovora, dogovora, svega.
Zašto se uvek tu negde kriju neke zavere, čuda, laži, spletke?
Nije tako. Ima ljudi koji su se pronašli i ne treba im niko sa strane.
Pravi prevaranti ne salju poruke vac samo zovu, nemaju social media itd.Da li je ovo tačno?
Brišete li kontakte, poruke, utišavate li telefon kad treba da budete sa devojkom?
![]()
Zato sto uvijek nesto izmisljaju da te testiraju, nisu iskrene i otvorene.
Zato sto uvijek nesto izmisljaju da te testiraju, nisu iskrene i otvorene.
Neka hvala ja poštena fina devojkaОнда ћу те ја научити ...![]()
Jesu dok ne upadnu u pubertetDeca su najiskrenija.
Donekle je dvosmislena, ako upoznam djevojku i kazem direktno na kulturan nacin da zelim samo sex dobra je sansa da cu to i dobiti jer i zene zele isto kao i mi ,ako dodjem i izgram romanticnog tipa kojem je bitna kao osoba kod iste djevojke necu nista dobiti nego ce me zavlaciti testirati itd. Generaliziram ali cesto je tako.Da ti kažem, ja sam uvek bila vrlo otvorena i transparentna. I bilo je par dobrih veza koje sam imala sa sličnima sebi.
Ali generalno, većina ne voli otvorene ljude, one sa kojima znaš na čemu si. Vole misteriozno, vole da nagađaju, vole da ne znaju.. to je neka luda čovekova priroda. A tako da testiram i izokola pitam, to radim samo sa onima koji su zatvoreni, nema potrebe to raditi sa nekim sa kim imam otvoren odnos. Dakle, ulica je dvosmerna.
Donekle je dvosmislena, ako upoznam djevojku i kazem direktno na kulturan nacin da zelim samo sex dobra je sansa da cu to i dobiti jer i zene zele isto kao i mi ,ako dodjem i izgram romanticnog tipa kojem je bitna kao osoba kod iste djevojke necu nista dobiti nego ce me zavlaciti testirati itd. Generaliziram ali cesto je tako.
Zar to nije laganjeDa, tako bih i ja.
Šta ? koliko sam razumela ti otvoreno kažeš da bi samo sex. Ja bih na tako nešto pristala, ne mora da laže da sam specialZar to nije laganje
Zasto mislis da laze,mozda za njega i jesi.Šta ? koliko sam razumela ti otvoreno kažeš da bi samo sex. Ja bih na tako nešto pristala, ne mora da laže da sam special
Ne mora da znaci da nisi special ako hoce "samo" seks silly.
A boli te k ,naletece drugaMeni moja ljubav nije verovala i stalno me kontrolisala gde sam,sta radim,kad sam bio na viberu,kad sam bio na mesengeru i kad je radila na poslu pricala je sa mnom koji sam bio kuci po nekoliko sati. Imala je sifru telefona i mogla je sta je htela jer ja sam radio i nisam imao potrebu da se sa nekom sa strane dopisujem ili nesto vise.
Jednostavno nemam tu potrebu a nisam ni takav tip jer sam posten prema mojoj lepsoj polovini dok sve ide onako kako treba.
Cak je umislila da se ja preko foruma porukam sa zenskim clanovima sto je meni smesno za medalju. Ja kad sam sa jednom ja sam sa njom ali nije vredelo objasnjavati.
Nepoverenje i ljubomora su nesto najgore.u vezi.
No.....nismo vise zajedno jer ona jednostavno ne moze da shvati.
Odose 4 godine zivota u vazduh...

Lako je to reci kad imas 30 godina ali ja em sto sam je stvarno voleo em sto imam 53 za koji mesec tako da su mi suzeni horizonti.A boli te k ,naletece druga
Kaži im Salko, amateriPravi prevaranti ne salju poruke vac samo zovu, nemaju social media itd.
Ja sam fin momak samo sam tako cuo od drugih,nisam ja taj .Kaži im Salko, amateri![]()
Ali vučeš me za jezik : lako je biti fini, kad te niko nećeJa sam fin momak samo sam tako cuo od drugih,nisam ja taj .