Ne veruj muškarcima

Bas lepo napisano

Мушкарци пишу оно што жене желе да прочитају. Ствар је само мере да жена не буде превише повређена. Чак и ако није повређена, сама ће се повредити. Таква јој природа, зато треба пажљиво руковање са ж.душом и телом, али, насупрот томе Бајрон није имао мере, а жене су га обожавале. Ко ће ту наћи праву меру

Fascinantno mi je to da nikako da poverujete u postojanje odnosa gde ima poverenja, razgovora, dogovora, svega.

Zašto se uvek tu negde kriju neke zavere, čuda, laži, spletke?

Nije tako. Ima ljudi koji su se pronašli i ne treba im niko sa strane.

Мушкарци пишу оно што жене желе да прочитају. Ствар је само мере да жена не буде превише повређена. Чак и ако није повређена, сама ће се повредити. Таква јој природа, зато треба пажљиво руковање са ж.душом и телом, али, насупрот томе Бајрон није имао мере, а жене су га обожавале. Ко ће ту наћи праву меру
Cek ne mogu da pohvatam ko je sta napisao,udarila me rakija

amaterski :)

to se radi drugacije...pre dejta se dogovoris sa drugaricom ili poznanicom koja razbija svojom pojavom, mis ne ko ove iz dubajia, to radio sa dve drugarice manekenke...i naravno sa nekim drugom da zajedno kobajagi izadju u isti kafe....pa je ne vidis ti prvi nego ona tebe, pa ti pridje, pa se sva zarumeni i zagrli ko da si joj najrodjeniji izbego iz irana pred isilom i naravno izljubi'nako senzualno, nikako s jezik.... a ti moras da budes kao kul sve ma ok i tako to...pa kad te treba sa dejta pita a ko ti je to kobajagi je ne intersuje a sve je svrbi, a ti opet isto...ma nekad smo bili zajedno pa mi nije nesto odgovarala i sl. :lol:
Ok, mada devojke koje ja dejtujem da me vide s nekom habibi vrv bi se sklonile da me ne vide s njima.

Back