- Poruka
- 46.096
Da li je ovo tačno?
Brišete li kontakte, poruke, utišavate li telefon kad treba da budete sa devojkom?

Brišete li kontakte, poruke, utišavate li telefon kad treba da budete sa devojkom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зато што варају и лажу
To sad nije tema.Зато што варају и лажу![]()
То је тема јер се каже да се не верује мушкарцима ја кажем да се не верује ни женама исто тако.To sad nije tema.
Mhmmmm sigurna sam da to pola forumasa ovde radi.Da li je ovo tačno?
![]()
Forumaši?? Zar?Mhmmmm sigurna sam da to pola forumasa ovde radi.

Šta pa samo nagadjam ali analizirajući pojedince,ne mislim na forumu nego inače... Kako pišu ovde tako i leprsaju okoloForumaši?? Zar?![]()
Ali onda barem utišavaš?Nema potrebe, ne zna šifruDa neće možda da mi naslanja na palac da otključa telefon?
Utišano je uvek.Ali onda barem utišavaš?
Ma zezam seŠta pa samo nagadjam ali analizirajući pojedince,ne mislim na forumu nego inače... Kako pišu ovde tako i leprsaju okolo
I ako pitaš da li si single kaže da.Pa realno ajde @Paula zar nije tako,generalno kad pogledaš svi su isti pa i ovi forumasi,sve slatko bajno sjajno a kuci ga čeka zena sa oklagijom,mocugom i surnajstoro dece

A imas i ove sto kazu nisam single al j....bi te radoI ako pitaš da li si single kaže da.
Naravno, muškarac je single ako je u lošem braku, žena je samo cimerka![]()
Opet to je postenijeA imas i ove sto kazu nisam single al j....bi te rado

To nije laž već uzmi ili ostavi.Opet to je postenije![]()
Piše mi skoro neki na insta ja bi s tobom ovo ono,svidjaš mi se bla bla bla...idemo na žurku,brate ali ti imaš ženu i dete, pa ne ja samo živim s njom nisam u brakuTo nije laž već uzmi ili ostavi.
Ali. I oni utišavaju, deleteuju ali na drugom mestu![]()

Da li je ovo tačno?
![]()
Pa to nije odgovor na temuKakva pederččina ovo je strašno! Kad vidim ove odrone od ljudi kako se maskiraju i oblače u žensko da bi za Instagram ili tiktok snimili neki "hihihi" klipić koji bi kao trebao da bude duhovit, dođe mi da se iselim na Jupiter. A u stvari tako sakupljaju gej drugare i privlače im pažnju.

Pa to nije odgovor na temu![]()