... (ne umem da smislim naslov)

gost 94137

zmajka
Poruka
43.846
-Ja stvarno više ne znam- rekao je žustro, a onda podigao glavu i pogledavši je u oči nastavio laganijim tonom- koliko ću puta morati da im govorim istu stvar.
Onda je zastao i činilo se kao da razmišlja o nečem mnogo bitnom, a jedino što mu je prolazilo kroz glavu u tom trenutku bio je zaključak da ga ona gleda sa nekim sjajem u očima i vrlo senzualno ispija gutljaj vina. Žmarci su mu prošli kroz telo i u trenutku mu je nestalo daha. Nije mu bilo nelagodno, ali nije mogao da kaže ni da mu je sasvim prijatno. Još uvek je bilo dosta ljudi oko njih, a on i onako nije znao šta traži tu i zbog čega je uopšte počeo da priča sa njom o problemima na poslu. Sve to se nekako činilo pogrešnim, ali jednostavno nije mogao da ode odatle. Ne zbog brata koji ga je pozvao na ovu proslavu, niti zbog ostalih gostiju, niti zato što je uživao u ovoj večeri, već zbog toga što je na neki način ipak uživao u saznanju da je prekoputa njega mlada žena koja uživa u njegovom društvu.
Izvini- rekao je kad je nakon nekoliko trenutaka došao do daha- nećemo više o tome.
Na njegovom licu pojavio se osmeh, a ona nije znala otkud to odjednom. Sve vreme je bio nekako previše ozbiljan i jedino joj se činilo u pojedinim momentima da u očima krije neki blagi, setni osmeh. Zato ga je i posmatrala tako pomno, pitala se kako neko sa tako divnim očima može da bude toliki namćor. Setila se i da svaki put kada bi ga srela negde, a to je bilo samo par puta u proteklih nekoliko godina, uvek je bio ozbiljan i činilo se da je jedina stvar o kojoj brine to da mu kravata uvek stoji savršeno na svom mestu. Pomislivši na to, iznervirala se. Nikada nije volela takve ljude, previše uštogljene. Pa ipak, pitala se zašto onda ne može da prestane da gleda u njega!?
Podigao je flašu šardonea sa stola i upitao je- Šta kažeš na to da popijemo još po jedno?
Znala je da joj to još jedno piće može biti i previše, ali isto je tako znala i da ne može da ga odbije.
Naravno- rekla je uz osmeh i onda započela svoju priču o tome kako je uopšte dospela ovde i kako joj je drago što ima sa kim da razgovara, jer skoro da nikoga ne poznaje.
Pažljivo je slušao njenu priču, ali na momente je gubio razum. Pogled na njen dekolte i na njenu čašu na kojoj se ocrtavao karmin počeo je da stvara buru u njemu. Svaki put kada bi podigla čašu sa stola i približila je usnama, tek na kratko praveći pauzu u priči, on je prestajao da diše.
Nije prestajala da gleda u njegove oči. Čak i dok je ispijala male gutljaje vina, tek da osveži grlo, preko čaše bi ostajala zagledana u njega. Neka toplina joj se širila telom, ali pripisivala je tu zaslugu trećoj čaši šardonea. U jednom momentu je primetila da on blago otpušta kravatu i znajući za njegovu opsesiju, to joj je bilo toliko smešno da je morala da razvuče usne u osmeh.
Šta?- pitao je uz začuđeni osmeh i kao da je istog momenta shvatio šta joj je smešno, pa je samo dodao- vruće je i zagušljivo.
Zaista mu je bilo vruće i vazduh je počeo previše da zaudara na alkohol i duvanski dim. Znao je da neće moći još dugo da izdrži da ostane tu. Potiskivao je želju da ostvari neki bliži kontakt sa njom, jer se pomalo plašio njene reakcije na to malo sedih u njegovoj kosi, ali je ipak i dalje uživao u svakom njenom pokretu i to mu nije davalo da ode od stola.
Alkohol je učinio svoje i njene kočnice su počele da popuštaju. Sve slobodnije se smejala i pričala i sve se više igrala čašom koja je bila sve vlažnija od spoja njenih vrelih prstiju i hladnog vina. Nije bila svesna da ga je prikovala za stolicu i da on neće otići samo zato što uživa u svakoj njenoj reči i svakom njenom pokretu. Jedino čega je bila svesna je to da prekoputa nje sedi jako poželjan muškarac sa nasmejanim plavim očima i izuzetno jakim i urednim šakama koje bi mogle da pruže najsavršenije dodire njenom sada već uzavrelom telu. Tako je želela samo da oseti dodir tih prstiju svuda po sebi da je od jake želje samo postajala sve slobodnija.
Na trenutak je stala priča, a on je tu pauzu iskoristio da na kratko ustane od stola, jer je osećao kako ima sve manje mesta u pantalonama i postajalo mu je nelagodno zbog toga.
Stvarno mi treba vazduha- rekao je- izvini me na kratko.
Ustao je brzo i krenuo ka hodniku restorana. Nije ni sam znao šta radi i pokajao se istog trenutka, jer možda će ona pomisliti da mu je dosadno i da samo traži izgovor da ode, a on nije to želeo. Na pola puta naglo se okrenuo i vratio se nazad do stola.
Da li želiš sa mnom?- pitao je kao iz topa, ni ne razmišljajući kako bi ona to mogla da protumači.
Gledala ga je kako stoji pored nje i pre nego što je progovorila nesvesno je prešla jezikom preko gornje usne, zamišljajući njegove ruke svuda po sebi. Nakon te pomisli više nije ni bilo bitno gde će otići i samo je rekla- Želim.
Napravio je nekoliko koraka od stola, a onda je stao da je sačeka. Ona je lagano došla do njega i samo produžila napred, uputivši mu još jedan izazovan pogled dok je prolazila pored njega. Krenuo je da hoda blago iza nje, posmatrajući svaki pokret njenih kukova. Ona je osećala njegov pogled na sebi i uživala je u tome. Došla je do hodnika i krenula prema izlazu koji je vodio na parking. On je ubrzao korak i prišao je tako da hoda pored nje, spustivši ruku na donji deo njenih leđa. U tom momentu ona je zastala, skamenjena od njegovog dodira. Okrenuvši glavu u stranu susrela se prvi put izbliza sa njegovim očima. Od tog pogleda uzavrela joj je krv, a on kao da je znao koliku moć ima nad njom u tom momentu, hrabro je spustio ruku na njenu zadnjicu i privukao je ka sebi. Nije znao šta bi pre radio sa njom, toliko mu je misli i želja prolazilo kroz glavu. Njene su ga usne mamile i morao je da oseti ukus mešavine karmina i šardonea, pa je blago svojim usnama i jezikom olizao njene.
Vrelina koja se širila njenim telom nije joj ostavljala mnogo izbora. Mogla je samo da prihvati njegovu igru. Njen je jezik lagano prelazio preko njegovih punih usana, a telom se sve više privijala uz njega. On je i drugu ruku spustio na njenu zadnjicu i spuštao je lagano niz butinu, dolazeći do kraja njene suknje, nakon čega je počeo da zavlači ruku ispod nje. Ona je pogledala nazad ka sali i na trenutak se vratila u stvarnost.
Nemoj ovde- rekla je i blago ga odgurnuvši od sebe ponovo ga pogledala u plave oči koje su izgarale od želje. Nasmejao se i samo je uhvatio za ruku i poveo je napolje.
Na mračnom parkingu bilo je svega nekoliko automobila. Na samom kraju bio je njegov, zaklonjen iza neke ogromne jelke i sa izlaza se gotovo uopšte i nije primećivao. Ne ispuštajući njenu ruku iz svoje i igrajući se njenim prstima, vodio ju je ka svom automobilu. Činilo mu se predugo da čeka da odu negde pre nego što je opet bar poljubi, pa je zastao, okrenuo se ka njoj i spustio ponovo svoje usne na njene.
Prihvatila je poljubac i počela vrlo provokativno da ga ljubi. Njegove ruke našle su se ispod njene bluze, prelazio je njima uz njena leđa, otkopčao joj je brushalter i brzo prebacio ruke napred. Podižući joj bluzu, došao je do njenih čvrstih grudi. Na trenutak ih je obuhvatio šakama, a onda spustio glavu i počeo da ih ljubi, nežno uvlačeći usnama jednu, pa drugu bradavicu u svoja usta i vrhom jezika prelazeći po njima. Ona je zavukla ruke u njegovu kosu, a onda malo sputila svoju glavu ka njegovoj, želeći da on što bolje čuje njene uzdahe. Gubila je tlo pod nogama, slabost joj se širila telom, a oslonac je potražila na njegovom automobilu naslanjajući se leđima na njegovu bočnu stranu, koja je bila u samoj senci drveta. Hladan dodir metala i stakla na njenim leđima i njegov topao dah na njenim grudima izazvali su nove žmarce u njenom telu i ispustila je jedan dug uzdah.
Njen uzdah i stezanje koje je osećao u svojim pantalonama bili su mu okidač da zaboravi i gde je i koliko ima godina i da se samo prepusti svojim željama, kao tinejdžer koji ne može da kontroliše svoje nagone. Spustio je ponovo svoje usne na njene, gricnuo ih pažljivo par puta i za to vreme otkopčavao svoje pantalone. Ona je znala da je sve bliže trenutak kada će ga osetiti u sebi i više joj nije bilo neprijatno što je osećala da su joj gaćice već uveliko mokre. Samo trenutak obostrane nesvesnosti ičeg drugog osim tog životinjskog nagona doveo ih je do položaja u kojem se ona rukama oslanjala na haubu auta, spuštenih gaćica do poda, a on hvatajući je za bokove došao u položaj u kojem je samo delić sekunde deli od toga da uđe u nju.
Povukao je ka sebi i samo skliznuo u njenu vlažnu unutrašnjost. Ona je ispustila uzdah koji je već ličio na krik i sa svakim njegovim pokretom taj uzdah bio je samo glasniji. Uz njene i njegove uzdahe tišinu je remetio još samo zvuk kopče njegovog kaiša koji je odavao da su njegovi pokreti sve brži. U trenutku kada je njegova snaga i brzina dostigla maksimum i kada je osetila da je ispunjena do kraja, na trenutak je izgubila dah, a onda ispustila jedno dugo- Aaaaah.
Grčeći celo telo u toj slatkoj ekstazi stvarala je otpor koji je njemu omogućio da još intenzivnije prodre u nju još svega dva-tri puta, pre nego što se blago odmakne i ispusti toplu tečnost niz njene butine...
Zavrtelo mu se u glavi i samo se nagnuo nad njom, oslanjajući se preko nje i on na haubu.
Spustio je svoje usne tik uz njeno uvo i šapnuo- Vodim te kod mene na tuširanje.
 
Плашио сам се да ћу бити једини који ће рећи да се сморио, али пошто је и Бутји то признао бићу и ја искрен - сморио сам се читајући све то пре та последња три, четири крешендо пасуса. Могло је то и динамичније, што би рекли у мом крају да брже скину гаће и изљубе се. :)))
 

Back
Top