- Poruka
- 17.440
isti Bozji Zakon vazi i za one koji imaju i koji nemaju decuko nema decu džabe objašnjavanje.
pises fraze tipa ko nije probao drogu ne zna sta znaci biti nadrogiran
a svi smo mi necija deca pa znamo
isti Bozji Zakon vazi i za one koji imaju i koji nemaju decuko nema decu džabe objašnjavanje.
At illi dixerunt : Nihil. Dixit ergo eis : Sed nunc qui habet sacculum, tollat; similiter et peram : et qui non habet, vendat tunicam suam et emat gladium.nadji onda jer znam da to ne pise
pa da ko nema svoju decu ne može da razume onog ko ima.isti Bozji Zakon vazi i za one koji imaju i koji nemaju decu
pises fraze tipa ko nije probao drogu ne zna sta znaci biti nadrogiran
a svi smo mi necija deca pa znamo
ko ima razum moze sve da razumepa da ko nema svoju decu ne može da razume onog ko ima.
a porediti narkomaniju sa decom, tvoj svijetli obraz koji smo već svi na forumu navikli.
Jasan je Zakon ne ubij.At illi dixerunt : Nihil. Dixit ergo eis : Sed nunc qui habet sacculum, tollat; similiter et peram : et qui non habet, vendat tunicam suam et emat gladium.
Kod luke 22
Isus je rekao da onaj ko nema mac - nabavi makar prodo haljine svoje.Jasan je Zakon ne ubij.
ne mozes vaditi iz konteksta to
Zasto je Isus rekao ko se maca masi od maca ce poginuti.
Pa Isus je jasno rekao ko se maca masi od maca ce poginuti.Isus je rekao da onaj ko nema mac - nabavi makar prodo haljine svoje.
Interesantno je da je Rim imao veoma stroge zakone o nabavci i nosenju oruzja, a narocito u problematicnim, pobunjenickim provincijama kakva je bila Judeja. Znaci isusovi pratioci su nabavljali maceve na ilegalnom - crnom trzistu.
A i da ne zaboravim, kako je Petar macem presekao uvo Jevrejskom strazaru kad su dosli hapsiti Isusa?
možda su nabavljali mačeve radi imidža, da pomisli neprijatelj da su opasni momciPa Isus je jasno rekao ko se maca masi od maca ce poginuti.
ito je to
a i znamo da pise u Bibliji NE ubij.
moguce a moguce i za odbranu od zverimožda su nabavljali mačeve radi imidža, da pomisli neprijatelj da su opasni momci
ili za lov na divljačmoguce a moguce i za odbranu od zveri
pa toili za lov na divljač
iako kad čovek razmisli, za odbranu su bolja koplja strele i praćke, bolje je 2 metra koplja od 60sm mača kad te napadne zver
ti ne razumes da ja razumemsto svetskih umnih ljudi da ti stave njihov um u tvoju glavu opet ne bi mogla da razumeš.
baš kao ja što ne razumem heroinskog zavisnika![]()
Sta da ti na ovo odgovorimПа шта, смрт од мача је добра као и било која друга у крајњем случају, а реално боља од многих могућих, али наравно да ти то не можеш разумјети.
Ne bi bilo glupoНе било би само глупо, јер нема везе са контекстом оног о чему сам говорио, уз то цитирала си мој коментар, а не питање.