- Poruka
- 47.433
Имаш на форуму колико хоћеш комшија company а и у реали.Мада термин није заживио.У Србији нико себе не зове Србијанцима
Моје неко искуство да ван Србије углавном Муслији и Хрвати од "миља" кажу Србијанци.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Имаш на форуму колико хоћеш комшија company а и у реали.Мада термин није заживио.У Србији нико себе не зове Србијанцима
У Србији нико себе не зове Србијанцима
Слаажем се, него јеси ли ти некад на свадби пјевушио уз ову пјесму?Индијанци у Северним Америкама себе НИКАДА нису звали ИНДИЈАНЦИ .... себе и друге су звали Апачи Комачи Ирокези ....
Идиоси у Јужним америкама НИКАД себе нису звали Индиоси ... себе су звали Анке Ацтеке ....Маје
A ti kao deda u dubokoj penziji naoadas Vucica.Престани да лупеташ.
Трабуњаш за вучића као нека баба у дубокој пензији
Он блокира рад институција и/или узурпира њихове надлежностиA ti kao deda u dubokoj penziji naoadas Vucica.
Ako ga studenti nisu napali, vec traze rad institucija, ko si ti da ga napadas?
Bila sam jednom turisticki, pre 7-8 gpdina, mozda nije dovoljno tih 4-5 dana da se upozna mentalitet , ali kako sam nocila i u Visegradu i u Trebinju, samo mgu d akazem da sam najlepse utiske imala o ljudima. S tim sto mi se malo (mnogo) vise dopalo Trebinje, dok sam u Visegradu naisla na vecu gostoljubivost.Зависи Керки ти си јужњакиња колико ме сјећање служи, али овај запад Србије и РС вјеруј ми иста прича само екавица и ијекавица.
Чак ни та екавица није иста некако више је развуку онако босански него рецимо тамо исток Србије.
При томе треба рећи и Србија је шарена.То је по мени богатство свакако.Наравно да није исти менталитет у Суботици и код Тихија на Голији.
Али схвати тако је и код нас, сјевер и југ БИХ огромна разлика, чак ни физиономија људи није иста, ови доле на југу су већи за главу.
Онда крајишници су исто специфични на свој начин и тако даље и тако ближе у односу на централну Босну која је опет специфична по менталитету јер ту некако има највише мухамеданаца па даје тај посебан османлијски шмек.Док што више идеш на сјевер осјећа се утицај Аустроугара поготово уз Саву.
To ti mislis, a mozda nije tako. Sta ako ljudi imaju sami postovanja prma njemu, pa ne preduzimaju akcije?Он блокира рад институција и/или узурпира њихове надлежности
У ком својству председник државе поседује и одлучује да објави документе о Надстрешници?To ti mislis, a mozda nije tako.
Daj primere kad su tužilaštvo i institucije koje narod plaća postupile po Redu i Zakonu...Bila sam jednom turisticki, pre 7-8 gpdina, mozda nije dovoljno tih 4-5 dana da se upozna mentalitet , ali kako sam nocila i u Visegradu i u Trebinju, samo mgu d akazem da sam najlepse utiske imala o ljudima. S tim sto mi se malo (mnogo) vise dopalo Trebinje, dok sam u Visegradu naisla na vecu gostoljubivost.
To ti mislis, a mozda nije tako. Sta ako ljudi imaju sami postovanja prma njemu, pa ne preduzimaju akcije?
Pretpostavljam zasto sto ga svi vole tj. postuju pa kad ih zamoli, dostave mu snimke, kopije snimaka ili stavec, da ih pogleda.У ком својству председник државе поседује и одлучује да објави документе о Надстрешници?
Зашто председник државе поседује снимак са наплатне рампе Дољевац ?
ПРОТИВУСТАВНОPretpostavljam zasto sto ga svi vole
Eremita je postovao patrijarha i nikad ne bi rekao drugacije. A da li je Eremita u grobu ili neko drugi, i to je pitanje, ali za ovu temu nevazno..
kerci, izvinices, ali ova naivnost ne prilici odraslim ljudima - mi nismo pod turcima vise da te kadija tuzi i sudi ti, a on je presudio da je vozac babicev kriv umesto babica i zato ne da snimak, navodno je strasan, pa i za sud i ostecene [sestru nastradale], i ti kazes da verujemo KADIJI VUCICU koga svi vole i postuju ga, i da sud treba da ga MOLI, ako sumnja u njega?! STA JE ON IDOL KOME SVI TREBAJU DA SE MOLE? jel su molili za traktor kao kompenzaciju?Pretpostavljam zasto sto ga svi vole tj. postuju pa kad ih zamoli, dostave mu snimke, kopije snimaka ili stavec, da ih pogleda.
To ne znaci da institucije ukoliko ima nesto sumnjivo, ne treba da dalje rade svoj posao, ali eto, nisu mu ni trazili neke osnovne snimke koliko sam onako ofrlje i na brzaka procitala ovih dana.
A zasto nisu - to je pitanje (za nagadjanje).