RoninMM
Elita
- Poruka
- 15.122
tako jeКао што сте и ви у Србији били Србијанци, зар не?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tako jeКао што сте и ви у Србији били Србијанци, зар не?
u tom slučaju mu je vrednost daleko veća od onog od 50k evraKakvo pitanje? Šta smo na Slagalici?
Juga 65A. Crni kabrio. Šolak mi lično dovezao iz Kragujevca.
У Крипти храма светог Саве... Прво!Порфирије је устоличен у Саборној цркви у Београду.
Ресрбизација после рата...koji je to fenomen da svi bosanci pišu ćirilicom?
Па то и јесте циљ јавашлука да сви поживчане...
Тад луди Аца најбоље глуми спасиоца...
Немојте ову тему опет претворити у некакву причу о босанским Србима који су ето "посебни" по нечему.Нису заиста, слична проблематика, слични обичаји и култура, музика, интересовање, па чак и хумор.Dobri su, i meni se svidjaju, cistog su srca, zaista nisu kao mi premzani svim bojama. Iskreno su simpaticni.
Па чекај немој рећи да ти то смета.Не пишемо сви, када пишем са посла ок , са телефона иде латиница.koji je to fenomen da svi bosanci pišu ćirilicom?
Није то по мени увреда, Босна као регионала одредница постоји колико и Рашка.Проблем је што се нама огадила прича око Босне јер су је суптилно преузели мухамеданци као њихов педигре али је то наравно далеко од истине.Котроманићи су били уклети антимухамеданци а данас се тамо некакакв Мујо из Какња куне у грб Контроамнића, нигдје везе.Као што сте и ви у Србији били Србијанци, зар не?
ma kakvi mi smeta, nego eto primetih...Па чекај немој рећи да ти то смета.Не пишемо сви, када пишем са посла ок , са телефона иде латиница.![]()
Не зна Марлон шта значи Србадија. Илустровани лист за поуку и забаву још из периода 1874.године.Да то је управо тај поглед кроз призму старе комуњаре који у позне године постаде велики србенда.
На боловању тек се почео последњих дана јављати.Не сумњам да подржава Вучића мада се они у реали не варе толико.ma kakvi mi smeta, nego eto primetih...
šta vam kaže dodo na sve ovo?
Да слажем се за смењиву власт мора пасти овај дило за почетак без немира и хаоса..А он иза себе оставио политичку пустош.Дале та СНС би се требала распасти на неколико мањих блокова или барем два јака блока.Ја не сумњам да још увјек имамо врхунске стручњаке који су на маргинама друштва јер их политика не интересује.Основна институција је смењива власт.
И то ти је одговор на сва питања типа "шта после" "ко после" "како ћемо живети без друга Тите".
Значи, мењам свака три месеца ако треба. Нама се маргина друштва одавно попела на врх, за ових 13 година.
Јер, кад је власт смењива, и кад се власт боји смене, онда институције, судство, тужилаштво, полиција, школство, здравство раде свој посао, јер ће се држати закона и правила, а не искључиво воље власти.
А, као што рече Патријарх, коме се Црква руши, зна се ко има највећу одговорност да у овој земљи не дође до грађанског рата и тоталног хаоса.
Само од тих који имају највећу одговорност зависи.
Za Dnevnik, dodao bih da i vi Srbe iz Srbije nazivate Srbijancima, ma koliko oni mladih dobijali u nastojanju da objasne koliko je to u ovom konkretnom slučaju, ali i svakom drugom, skroz pogrešno. Ne pitaj me kako znam.Није то по мени увреда, Босна као регионала одредница постоји колико и Рашка.Проблем је што се нама огадила прича око Босне јер су је суптилно преузели мухамеданци као њихов педигре али је то наравно далеко од истине.Котроманићи су били уклети антимухамеданци а данас се тамо некакакв Мујо из Какња куне у грб Контроамнића, нигдје везе.
Да слажем се за смењиву власт мора пасти овај дило за почетак без немира и хаоса..А он иза себе оставио политичку пустош.Дале та СНС би се требала распасти на неколико мањих блокова или барем два јака блока.Ја не сумњам да још увјек имамо врхунске стручњаке који су на маргинама друштва јер их политика не интересује.
Bosanac je bosanski brdski konj!koji je to fenomen da svi bosanci pišu ćirilicom?
Austrougaraki narativ koji fura danas i dosta jaka struja u Srbiji koja kaže mi smo Srbijanci.Ko su Srbijanci istorijski gledano?Jako nelogičan termin koji svjesno Srbe stavlja na ove i one.Za Dnevnik, dodao bih da i vi Srbe iz Srbije nazivate Srbijancima, ma koliko oni mladih dobijali u nastojanju da objasne koliko je to u ovom konkretnom slučaju, ali i svakom drugom, skroz pogrešno. Ne pitaj me kako znam.
Не лупетај. Још је Доситеј Обрадовић користио тај изразAustrougaraki narativ koji fura danas i dosta jaka struja u Srbiji koja kaže mi smo Srbijanci.Ko su Srbijanci istorijski gledano?Jako nelogičan termin koji svjesno Srbe stavlja na ove i one.
Vremena su rutava i nisu za prostodusnost i naivnost.Да... Срби из Босне су простодушни, и врло привржени вери... Знам то из личног искуства, а и сам сам полу Босанац...
Нешто су као Шумадинци, само простије и наивније...
25 lajkova, rekorder si, ja se ne secam da sam ovoliko lajkova video na krsti ikada„Ne u naše ime!“: Sveštenici, monasi i monahinje ogradili se od saopštenja SPC u kojima se kritikuju studenti
onda je sve jasnoа и сам сам полу Босанац..
Људи жељни да виде СПЦ која отворено стане уз истину.25 lajkova, rekorder si, ja se ne secam da sam ovoliko lajkova video na krsti ikada
narod oce pravdu i istinu, dosta vise licemerja i slihtanja zarad vila na dedinju, bazena i sl.Људи жељни да виде СПЦ која отворено стане уз истину.
ne možeš biti bosanac i da oćeš, takva nacija ne postoji niti je ikad.Мени овдје на форуму Срби кажу да су Срби у Србији, а да сам ја Босанац из Босне, ако ћете се хватати у загребачко - ватиканско коло, нас слободно изоставите из игре.
Термини који су кориштени не као регионална одредница што би било разумљиво, већ управо у сврху подјеле Срба на једне, друге, треће...ne možeš biti bosanac i da oćeš, takva nacija ne postoji niti je ikad.
kao ni srbijanac.
to što kažeš si u pravu, neko zaista želi da nas pocepa na sitne delove pa Srbi iz BiH su bosanci a Srbi iz Srbije Srbijanci, onda imamo vojvođane šumadince i kosovare.
e još jedino ovi iz CG da se nađu šta su![]()
pa naravno, ja sam sremac, čak nikad ni ne kažem da sam vojvođanin po regiji.Термини који су кориштени не као регионална одредница што би било разумљиво, већ управо у сврху подјеле Срба на једне, друге, треће...
До другог свјетског рата ти термини су врло ријетко употребљавани, Босанац скоро никако, Србијанац изузетно ријетко и то искључиво као регионалне одреднице, тек за вријеме комунизма ови термини се почињу интензивно употребљавати и то у сврху подјеле српског корпуса.
Занимљиво је то што Хрвати веома ријетко скоро никако не користе термин Босанци за своје сународнике из Босне.