MrNapokon
Buduća legenda
- Poruka
- 44.492
Ja ne znam sta se dogadja, zaista, zao mi je, ali... Ovo prevazilazi svaku meru i zvanicno imam bodljikav stit oko sebe sa natpisom: Nisam kuci.
Ne zezaj, nikad te to nisam pitala 🙃Zato sto smo pod stresom i isprepadani.
Pocnes s nekim opusten, forumski, razgovor odmah krene: I, koji su tvoji planovi za buducnost?
Mislim, ja odustajem, ne mogu vise, ne ne...
Jesi jesi.Ne zezaj, nikad te to nisam pitala 🙃
Pa to samo da bih videla koliko si spreman da se zrtvujes zbog mene. Sado mazo bejbe 😄Jesi jesi.
Jesi li mi non atop govorila: jooj ja bih sve to, al, znas, nekako mi fali neko uzemljenje.
I ovu temu kapiram provokativno.
Fazon, sta se tripujete, opustite se, a ovamo cim se opustimo, prc
I cemu to sluziNaime, da mi ne zameri @тражим мужа , što postavljam pitanje koje se nadovezuje na njen nik (koji je sarkazam), ali zašto nekome pada na pamet da forumašice dolaze na forum da bi našle muža?
Ima li neki razlog za to?
Msm, ko još traži muža i šta će nam to?
![]()
Da da. Evo, o ovome pricam.Pa to samo da bih videla koliko si spreman da se zrtvujes zbog mene. Sado mazo bejbe 😄
Savršeno te razumem.Naime, da mi ne zameri @тражим мужа , što postavljam pitanje koje se nadovezuje na njen nik (koji je sarkazam), ali zašto nekome pada na pamet da forumašice dolaze na forum da bi našle muža?
Ima li neki razlog za to?
Msm, ko još traži muža i šta će nam to?
![]()
e da, oni imaju zent da ih juriš da bi se udalaSavršeno te razumem.
Mda,...obično kad si sa nekim, onda moraš i to nagovesti makar i kao "između redova". Pitanje je koliko on čita između redova,...ako je priglup, bolje budi direktna!
Muškarci obično podrazumevaju da si po defoltu klasična udavača! Makar se po njima samo folirala da nisi, dok zapravo po njima jesi.
Sad i iz ove perspektive,...morala bih prvo nekog odrobijati, pre nego što bi mi postao "muž"!![]()
ne razumem zasto ne otvore podforum "Trazim.....za intimno druzenje, brak......" pa nek se taki tamo sabiraju. Ovde samo smetaju i skrecu temu.Zato sto smo pod stresom i isprepadani.
Pocnes s nekim opusten, forumski, razgovor odmah krene: I, koji su tvoji planovi za buducnost?
Mislim, ja odustajem, ne mogu vise, ne ne...
Ima dosta brakova sklopljenih zahvaljujući Krstarici.
gde god da si, ljudi gledaju da li im se neko sviđane razumem zasto ne otvore podforum "Trazim.....za intimno druzenje, brak......" pa nek se taki tamo sabiraju. Ovde samo smetaju i skrecu temu.
Zato sto bi to skinulo najveci adut, kojim imaju higher ground, zvani "moze biti, ne mora"ne razumem zasto ne otvore podforum "Trazim.....za intimno druzenje, brak......" pa nek se taki tamo sabiraju. Ovde samo smetaju i skrecu temu.
Postojao, gore su ga spamovali neg slike forumašane razumem zasto ne otvore podforum "Trazim.....za intimno druzenje, brak......" pa nek se taki tamo sabiraju. Ovde samo smetaju i skrecu temu.
Jel bilo sarme i pljeskavica?Postojao, gore su ga spamovali neg slike forumaša
valjda moj stav prema ruskom povlacenju iz Hersona ima presudnu ulogu u krevetu.Zato sto bi to skinulo najveci adut, kojim imaju higher ground, zvani "moze biti, ne mora"
Bila jedna otvorila temu 'Idealna a sama', mslm da je jedan od prvih komentara bio tipa 'idejalna, a gde je sarma'Jel bilo sarme i pljeskavica?![]()
![]()
Znaš kakvu sarmu motam...prste da poližeš, mogu triput da se udam ođe.Bila jedna otvorila temu 'Idealna a sama', mslm da je jedan od prvih komentara bio tipa 'idejalna, a gde je sarma'
---
Prolaze godine, prolaze forumaši, ali sve isto piše.
Kad takvih ima istu u svakom slucaju, a to je: nesh.valjda moj stav prema ruskom povlacenju iz Hersona ima presudnu ulogu u krevetu.