тражим мужа
Iskusan
- Poruka
- 5.909
Ja se razvela od jednog, a drugi mi je sestraNe znate vi koja je to muka ziveti sa Ovnom![]()
Ja se razvela od jednog, a drugi mi je sestraNe znate vi koja je to muka ziveti sa Ovnom![]()
Kako vam zavidim što verujete u horoskop... xD@Calla Zantedeschia
Ali nije ni njima lako sa ovom bikčinom 😁
Samo se nadaj da je takomi gledamo zene po sisam, dupetu, nogama i kuvarskim vjestinama, a one nas po horoskopu..
Daj ne lupajmozda ti ne..al vecina zena trazi partnera prema horoskopu..
Nekad davno, dosla ja na forum da piskaram...Naime, da mi ne zameri @тражим мужа , što postavljam pitanje koje se nadovezuje na njen nik (koji je sarkazam), ali zašto nekome pada na pamet da forumašice dolaze na forum da bi našle muža?
Ima li neki razlog za to?
Msm, ko još traži muža i šta će nam to?
![]()
Veruješ li na reč da je natprosečanja mu prvo izmjerimIQ
eto mozda si i ti izuzetak..Daj ne lupaj
Ney nego vi zaista nemate pojma o zenamaeto mozda si i ti izuzetak..
A tek to ne kapiramoprosti mi, ja sam izbjeglica sa ane..tamo me maltretirale sta sam po horoskopu...
Pa mi znamo više o ulošcima, kontracepciji i najlon čarapama od prosečne žene.A tek to ne kapiram
Sta ce muskarac na zenskom forumu.
Gde je sve roze i prica se o uloscima i menstruaciji i senkama za oci i karminima, trudnoci i porodjaju.
I vise muskarci, kao toboz ucestvuju ravnopravno.
Pa što ne pričaš...No koment, ima sad da odem.na neki muski forum o felnama i amortizerima da im se tamo guzeljam
Zezala bih sePa što ne pričaš...
Mene interesuje da li je bolji pozitivan ili negativan ofset ako je šira gazna površina, a felna nije OEM
Naime, da mi ne zameri @тражим мужа , što postavljam pitanje koje se nadovezuje na njen nik (koji je sarkazam), ali zašto nekome pada na pamet da forumašice dolaze na forum da bi našle muža?
Ima li neki razlog za to?
Msm, ko još traži muža i šta će nam to?
![]()
momak bude sa svojom suprugomNeam pojma,možda zato što deca odrastu i odu svojim putem i sa svojim društvom,momak bude sa svojom suprugom i decom,bude neki božić,neka nova godina,neki dan kada bi svako trebao da ima nekoga uz sebe,a ti ostaneš sama sa flašom vina i čašom u ruci,i pomisliš..