Ne tražim muža

5

590231

Gost
Neke traže isključivo ljubavnike, pa se posle rasplaču kad shvate da su samo to za njega, j ebana strana, u svakom smislu. Zašto ne priznaju sebi u samom startu da im treba kvalitetnija, sadržajnija veza? Da traže posvećenost, pažnju, ljubav, a kad već toga ima onda je to kao brak, ili je brak.

Nije sramota tražiti muža, i forum je deo života, gde se može tražiti, a i naći. Ima dosta brakova sklopljenih zahvaljujući Krstarici.

sasasta

Buduća legenda
Poruka
32.085
Naime, da mi ne zameri @тражим мужа , što postavljam pitanje koje se nadovezuje na njen nik (koji je sarkazam), ali zašto nekome pada na pamet da forumašice dolaze na forum da bi našle muža? :lol:

Ima li neki razlog za to?
Msm, ko još traži muža i šta će nam to? :lol:

200.gif
da te mazi i pazi i voli i podrzava

lako je biti svaler , za 2-3 sata nedeljno svako ima zivce , istrpece svaku budalu

ajde ti budi muz(zena) 24/7/365(366)

budi ta sila

a sto se tice foruma , ne verujem da treba verovati mnogo desavanjima na njemu

nose se i ovde maske iako se ne moraju nositi

a bre Milun

Buduća legenda
Poruka
27.346
mozhda se da zakljuchiti ovo prepucavanje na fin nachin

npr. sigurno se vashi putevi nikad netje ukrstiti
da mi zena postane uspesna i sposobna, oma bi joj dao razvod.
Meni treba zena , majka moja dece, moja radost i lepsa polovina ......a ne "uspesna, poslovna" zena u crnoj suknji i blejzeru, sa belu kosulju i kravatu.........fuj, pu, pu, pu..................

SilverStar

Poznat
Poruka
7.053
Neke traže isključivo ljubavnike, pa se posle rasplaču kad shvate da su samo to za njega, j ebana strana, u svakom smislu. Zašto ne priznaju sebi u samom startu da im treba kvalitetnija, sadržajnija veza? Da traže posvećenost, pažnju, ljubav, a kad već toga ima onda je to kao brak, ili je brak.

Nije sramota tražiti muža, i forum je deo života, gde se može tražiti, a i naći. Ima dosta brakova sklopljenih zahvaljujući Krstarici.
Jel 590231 broj fiksnog na koji mogu da se obratim za dalje informacije?

The Graeat Gatsby

Veoma poznat
Poruka
11.046
Naime, da mi ne zameri @тражим мужа , što postavljam pitanje koje se nadovezuje na njen nik (koji je sarkazam), ali zašto nekome pada na pamet da forumašice dolaze na forum da bi našle muža? :lol:

200.gif
upucavala se jednom liku ovde aaaaaaaaaaa ne mogu da nadjem to na slikama tamo na ljisu ne znam sta je na krajuuuuu biiilo?

MrNapokon

Buduća legenda
Poruka
44.492

200.gif
Zato sto smo pod stresom i isprepadani.
Pocnes s nekim opusten, forumski, razgovor odmah krene: I, koji su tvoji planovi za buducnost?
Mislim, ja odustajem, ne mogu vise, ne ne...