Ne trazi srecu tamo gde si je vec izgubio ?

zavisi koji je razlog pucanja

ako su tada razlozi bili opravdani, a danas nebitni , treba probati

mada ste se oboje promenili , mozda bi se ponovnom vezom samo srusili ideali koji su ostali nakon pucanja

Pa to je problem .. da li su njoj nebitni tj. da li bi ona uopste imala zelju da se upusti u neku vrstu druzenja samnom .. toga se plasim da me ne odbije ....

Da ili ne ?

Sta mislite o toj konstataciji ?

Ako sam se na primer zgadio jednoj bivsoj sa kojom sam dugo bio a nismo se videli ni culi vec par godina da li ima smisla da pokusam ponovo da uspostavim kontakt sa njom makar da se druzimo posto mi bas nedostaje ..... Ona je najlepsa i najbolja osoba koju sam sreo u zivotu ..

Da, ima smisla.
Budi hrabar. Jer sta ti se lose moze dogoditi? Odbice te i bices tuzan? Ali ti si vec sada tuzan.
A mogao bi biti veoma radostan. :)

Pokusaj. :)

Za te stare ljubavi postoje dve razlicite teorije:
1) Stara ljubav je kao podgrejan krompir (lose)
2) Stara ljubav je kao podgrejana sarma (jos bolje)

Autor teme se nada ovoj drugoj varijanti. :)
Nemojte ga obeshrabriti.
Ko ne proba, ne moze nista ni da dobije.
Kao u onom vicu o Jevrejinu i Bogu i "uplati listic!" ... :)

Da ili ne ?

Ako sam se na primer zgadio jednoj bivsoj sa kojom sam dugo bio a nismo se videli ni culi vec par godina da li ima smisla da pokusam ponovo da uspostavim kontakt sa njom makar da se druzimo posto mi bas nedostaje ..... Ona je najlepsa i najbolja osoba koju sam sreo u zivotu ..

Za ovo vreme na forumu sivec mogao da je startujes i saznas XD

Da ili ne ?

Začudilo bi te koliko se žensko promeni u tom periodu. Sada misliš da je svetica, a u tom periodu nemaš blagog pojma s kim je sve bila, gde i kakve je nove ideale stekla u tom periodu.

Savetujem da to ne činiš sebi.

Ako baš hoćeš, probaj, ali ako te ona odjebb nemoj posle da to primaš k srcu :)

Da ili ne ?

Da li ti razmisljas da je ona nasla drugoga, kao prvo i kao drugo, a zasto bi se ti sa njom druzio, zbog lepih kolacica, moze biti, :lol:

Back