Madona 6
Iskusan
- Poruka
- 5.696
pa uuuuuuuuudji ajde...brrrze malo...mmm
Wow! Nešto sam propustila.....pazi, javno se sexaju....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa uuuuuuuuudji ajde...brrrze malo...mmm
Wow! Nešto sam propustila.....pazi, javno se sexaju....![]()
Wow! Nešto sam propustila.....pazi, javno se sexaju....![]()
a ne pogresno si razumela....![]()
Krenem da citam temu, i mislim se, kao "ovo ce biti nesto pametno"... Kad ono, vec posle prve strane pretvorite sve u zajebanciju... Odakle vam bre vremena i zivaca ljudi, da toliko samo kuckate po kompu...?
Emocije su postojale, i to tako jake da nisam verovala da čovek može tako nešto da oseti. Šteta što su bile jednostrane. E tu se onda povlači crta. S jedne strane, teško je boriti se za nešto kada znaš da je bitka izgubljena, a s druge, teško je preseći. Ali ipak biram drugu opciju. Bukvalno kao da skidaš flaster.
Ali ne radi se ovde o meni. Pitanje je u stvari šta tera ljude da se vraćaju nečemu što su sami prekinuli i očekuju da sve bude kao ranije.
Kao predatori koji namirišu svoj plen, tako postoje ljudi koji ˝namirišu˝ najgori trenutak da se ponove pojave u vašem životu...
Dan kada ste se probudili i shvatili da život ide dalje i bez njega/nje...
Dan kada ste osetili da je vreme da se trgnete iz apatije i besa, kada ste ukapirali da ni sav cinizam ipak ne može da vas odbrani od svih gluposti koje vam život priređuje...
Dan kada ste pomislili da ste najzad preboleli...
Kako osete da baš tada treba da se pojave, kada ste rekli sebi: ˝Dosta je bilo.˝?
Šta ih nagoni da pokušaju da se vrate u život nekoga koga su povredili?
Pokajanje?
Želja za novim početkom?
Ili čisto iživljavanje nad tuđim emocijama...
citirala sam i pitanja i odgovor.Kako osete da baš tada treba da se pojave, kada ste rekli sebi: ˝Dosta je bilo.˝? Šta ih nagoni da pokušaju da se vrate u život nekoga koga su povredili?Želja za novim početkom.
iz mog zivota covek moze da izadje samo jednom.
iz mog zivota covek moze da izadje samo jednom.