Mislim na bracni sex, i pretpostavio sam da imaju djece.ne razumem te zašto pričaš o detetu
Mislim na bracni sex, i pretpostavio sam da imaju djece.ne razumem te zašto pričaš o detetu
A šta treba, one da yebu? I zašto je to potcenjivanje? Treba li da joj gurneš dildo u ruku i kažeš da sad ona tebe malo ebe, sve zarad rodne ravnopravnosti?Nema sta gore nego da zeni otkrijes da muskarci yebu a zenske bivaju yebene. Kakva je to kultura, zenu toliko potcjenjivati?
Kad se rade te stvari, treba se pokritu cebetom kao u americkim filmovima a ne da partneri jedno drugo gledaju u stidna dijela.A šta treba, one da yebu? I zašto je to potcenjivanje? Treba li da joj gurneš dildo u ruku i kažeš da sad ona tebe malo ebe, sve zarad rodne ravnopravnosti?
Potpuno se slažem! I kad ti odradi oralca ima da opere zube sonom kiselinom, ako misli tim ustima decu da ljubi!Kad se rade te stvari, treba se pokritu cebetom kao u americkim filmovima a ne da partneri jedno drugo gledaju u stidna dijela.
Ma kakvi one se ne torbaju jer im se cini da im se ne isplati i da su malo zaradile, to je glavni razlogZasto se ne nadje neki primamljiviji izraz od ulicarskog jezika u vezi vodjenja ljubavi u kojoj se sve zene dovode u sramotan i podredjen nivo. Kad bi se stvari stavile u svoj pravilan red, muskarci bi imali laksi pristup ljubavi i seksa.
Neko kaze: e sto se njuse, igraju, jasu se.
Zasto se ne bi upotrijebila neka nova rijec iz narodne poezije a to je: obljubio sam tu i tu zenu, moja ljuba itd.
To je pogodniji naziv za zenski rod a ne stavljati samog sebe u red ugnjetavanja i ponizavanju zenu.
Na kraju, mozda zene mnogo vise vole seks ali zbog ponizavajuceg seksualnog stava cijeli zenski rod ce u buducnosti prestati voditi ljubav. Cak ce se sperma primati radi oplodnje a bit ce izbjegavano prirodno zacece.
Sta vi mislite o tome?
Zavisi koliko imaju godina, mlađe uglavnom ćute.Da li se zene tokom seksa, izrazavaju vulgarno u smislu: yebi me, to to.
A muskarci samo ponavljaju: ah. Ah, pichka, pichka itd.
Meni to "obljubio sam je" zvuci kao da sam je ljubio odozdo, pa gore, pa preko glave pa dole.Zasto se ne nadje neki primamljiviji izraz od ulicarskog jezika u vezi vodjenja ljubavi u kojoj se sve zene dovode u sramotan i podredjen nivo. Kad bi se stvari stavile u svoj pravilan red, muskarci bi imali laksi pristup ljubavi i seksa.
Zasto se ne bi upotrijebila neka nova rijec iz narodne poezije a to je: obljubio sam tu i tu zenu, moja ljuba itd.
To je pogodniji naziv za zenski rod a ne stavljati samog sebe u red ugnjetavanja i ponizavanju zenu.
Na kraju, mozda zene mnogo vise vole seks ali zbog ponizavajuceg seksualnog stava cijeli zenski rod ce u buducnosti prestati voditi ljubav. Cak ce se sperma primati radi oplodnje a bit ce izbjegavano prirodno zacece.
Sta vi mislite o tome?
Seksizam nije novina...Zasto se ne nadje neki primamljiviji izraz od ulicarskog jezika u vezi vodjenja ljubavi u kojoj se sve zene dovode u sramotan i podredjen nivo. Kad bi se stvari stavile u svoj pravilan red, muskarci bi imali laksi pristup ljubavi i seksa.
Sta vi mislite o tome?