Ne smije se ponizavati zenski ponos

Askari

Primećen član
Poruka
731
Zasto se ne nadje neki primamljiviji izraz od ulicarskog jezika u vezi vodjenja ljubavi u kojoj se sve zene dovode u sramotan i podredjen nivo. Kad bi se stvari stavile u svoj pravilan red, muskarci bi imali laksi pristup ljubavi i seksa.

Neko kaze: e sto se njuse, igraju, jasu se.
Zasto se ne bi upotrijebila neka nova rijec iz narodne poezije a to je: obljubio sam tu i tu zenu, moja ljuba itd.
To je pogodniji naziv za zenski rod a ne stavljati samog sebe u red ugnjetavanja i ponizavanju zenu.
Na kraju, mozda zene mnogo vise vole seks ali zbog ponizavajuceg seksualnog stava cijeli zenski rod ce u buducnosti prestati voditi ljubav. Cak ce se sperma primati radi oplodnje a bit ce izbjegavano prirodno zacece.

Sta vi mislite o tome?

NickFreak

Veoma poznat
Poruka
14.352
Поштовање и љубав се не исказије речима него делима.
Постоје термини који су ушли у наш језик али временом су изгубили погрдан карактер јер су били опште прихваћени шта више много жена их користи .

Култура говора је важна јако али не и пресудна тако да није то донело семе раздора између два пола.

Изми пса на пример он примарно осећа енергију и љубав временом разуме и речи јер памти твоји емоцију уз одређен звук.

Касније кад се зезаш па иронично говориш ружно са лепим тоном пас ће почети лајати на прозивку и осетити наш цинизам.

Далеко да желим да упоредим жену са псом нити било ког човека .
Иако би мени лично поређење са псом био комплимент.

Тако да оно усташко забрањено за ПСЕ И СРБЕ са ове временске дистанце гледам као комплимент злата вредан да једну нацију изједначиш са једним од најплеменитијих бића на планети!

a bre Milun

Buduća legenda
Poruka
27.451
Zasto se ne nadje neki primamljiviji izraz od ulicarskog jezika u vezi vodjenja ljubavi u kojoj se sve zene dovode u sramotan i podredjen nivo. Kad bi se stvari stavile u svoj pravilan red, muskarci bi imali laksi pristup ljubavi i seksa.

Neko kaze: e sto se njuse, igraju, jasu se.
Zasto se ne bi upotrijebila neka nova rijec iz narodne poezije a to je: obljubio sam tu i tu zenu, moja ljuba itd.
To je pogodniji naziv za zenski rod a ne stavljati samog sebe u red ugnjetavanja i ponizavanju zenu.
Na kraju, mozda zene mnogo vise vole seks ali zbog ponizavajuceg seksualnog stava cijeli zenski rod ce u buducnosti prestati voditi ljubav. Cak ce se sperma primati radi oplodnje a bit ce izbjegavano prirodno zacece.

Sta vi mislite o tome?
" druze sudija, dosla sam da prijavim da me moj muz Zivadin vara sa Milojku "
" dobro, jel imate dokaze za prevaru ?"
" Imam, idem onomad na njivu kad vidim pored puta u vrzinu neko stenje.......pridjem i pogledam i vidim da se moj Zivorad i Milojka ye.bu......."
" cekajte, zeno, kako se to izrazavate, ovo je sud. Kaze se , imaju intimne odnose"
" Dobro, gospodine sudija, dakle, idem onomad na njivu kad vidim pored puta u vrzinu neko stenje.....pridjem i pogledam i vidim moj Zivorad i Milojka imaju
intimne odnose.........kad ja malo bolje a oni se ye.bu.............".