ЦрниГавран
Zainteresovan član
- Poruka
- 365
Ја нешто не видим успех тог подржавања. Србија је у горој позицији него кад су биле санкције и ембарго...Rusija podržava Srbe a Vučića samo onoliko da ne bi bilo štete po Srbiju.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ја нешто не видим успех тог подржавања. Србија је у горој позицији него кад су биле санкције и ембарго...Rusija podržava Srbe a Vučića samo onoliko da ne bi bilo štete po Srbiju.
Србија је у горој позицији на сваком пољу, са или без Руса, то је поента моје поруке. Ми од Руса немамо икакве користи, јер они не могу да дођу више на Балкан, јер су одавно од њега дигли руке, па је зато НАТО направио обруч око нас.Što bi Srbija bila u goroj poziciji ? Rusija ima nuklearno oružije i ima Veto u UN
Pogledajte prilog 1576329Pogledajte prilog 1576330
kinez bi da capi rusima i belorusiju sad si vid'o ovo kako se ubacuju na kvarnjaka, zamisli dodju u srbiju nekih 50 hiljada zutaca? a? su priznali kinezi vas kosovare, ili kazu da ste iredenta?Pogledajte prilog 1576377
Rusi jebtese
Шта ту има да се мисли? Русија побеђује у Африци, Латинској Америци и Далеком Истоку, а питање слома Украјине је потпуно неизбежно, питање је темпа.Zar stvarno misliš da će Rusija pobediti? Posle ovog rata tek im sledi bedak.
kinez bi da capi rusima i belorusiju sad si vid'o ovo kako se ubacuju na kvarnjaka, zamisli dodju u srbiju nekih 50 hiljada zutaca? a? su priznali kinezi vas kosovare, ili kazu da ste iredenta?
Трупе Народноослободилачке војске Кине стигле су у Белорусију ради одржавања заједничких антитерористичких вежби са Минском.
ja da sam vucic ladno bih ih pozvao, reko' bi im birajte gde cete bazu ali sto juznije
"Ратови" у другим деловима света су за РФ факткички већ добијени.Do 2026. će rat trajati. Rusija će dobiti svoju pirovu pobedu i nakon toga će početi rat u nekom drugom delu sveta.
bez brige. Vucic radi samo ono sto mu Putin i Si kazu.Ауторска
Ми Срби смо изузетно неук народ из разлога што слабо користимо интернет у позитивне сврхе.
Слободно време користимо на разне безпотребне глупости а имамо председника који је изузетно суров према поштеном Србину а посебно према Србима који живе у окупационој зони Републике Србије.
Драги моји Срби упамет се,будите спремни и решени да се ослободите медијских лажи и зулума истих јер Русија није наивна као ми.Они знају да Срби дају оружје које убија Русе али преко посредника.Зар стварно мислите да ће Русија после победе над Западом опростити све ово нама?
Део у опреми су платили Немци СФРЈ. Договор Бранта и Тита је био просто кредит, тако да нам Немачка, као и другима дебело дугује. А Србија је захваљујући златном динару, генијалном Лазару Пачуу и његовим наследницима, отплатила и последњу пару дуга "Савезницима"!Niko. Malo manje filmova. Ko je kad od 1945. plaćao ratnu odštetu? To čak ni Srbija nije plaćala.
Може, када Бугари по стоти пут промене страну.Briks postoji preko 15 godina i nikada nije bio neki posebno bitan ekonomski faktor.
I druga stvar, koja je mnogo bitnija za nas, a to je geografski položaj. Mi smo na zapadu, 90% naše trgovine je sa zapadom, to su naši prirodni saveznici. Čak i ako jednog dana Briks postane "jači" opet mi nismo deo de ekipe. Jednostavno smo deo zapada. Od geografije ne može da se pobegne.
Kraljevina Jugoslavija je bankrotirala 1932. zbog otplate kredita Kraljevine Srbije "saveznicima".Део у опреми су платили Немци СФРЈ. Договор Бранта и Тита је био просто кредит, тако да нам Немачка, као и другима дебело дугује. А Србија је захваљујући златном динару, генијалном Лазару Пачуу и његовим наследницима, отплатила и последњу пару дуга "Савезницима"!
Нисам знао за то. У сваком случају "дуг" је отплаћен.Kraljevina Jugoslavija je bankrotirala 1932. zbog otplate kredita Kraljevine Srbije "saveznicima".
Вучко ради шта му каже Хил.bez brige. Vucic radi samo ono sto mu Putin i Si kazu.
НАТО контролиже Србију, пусте жеље о српској слободи.eee, puste zelje NATO-a.
Србија је у горој позицији на сваком пољу, са или без Руса, то је поента моје поруке. Ми од Руса немамо икакве користи, јер они не могу да дођу више на Балкан, јер су одавно од њега дигли руке, па је зато НАТО направио обруч око нас.
Косово је независно одавно, то што људи се теше да ће бити враћено кроз 100 година су глупости. Срби изумиру као народ, имамо један од најгорих наталитета у региону. Србија пропада због свега што се дешава у њој, и деца масовно беже главом без обзира у ЕУ. Људи умиру само тако, и све више рака, тумора и болести, које нема ко да лечи јер нам је здравство у *****. Све институције су пропале. Шљам попут Вучка и његових пулена уништава, краде и отима шта им је воља. Опозиција не постоји, народ је гладан и глуп, и седи скрштених руку чекајући бога питај шта.
Што се КиМ-а тиче, после убиства Ивановића, они су изгубили и оно мало што су имали. Опозиција је уништена, и народ је препуштен Шиптарима. Сутра да крене етничко чишћење доле, биће ко са Палестином. Свет ће да гледа и да нађе оправдање за то, а Вучко ће да држи говоре, док га Хил, Клинтон, Тони Блер тапшу по леђима.
Србија признаје све Косовске институције, све папире и сва документа, и ту је крај сваке приче.
Tako je Ivica Dačić je Hrvat ! Ja nikad nisam upoznao ni jednog Srbina sa imenom Ivica.Situcija sve vise podseca na 1948 kada je tada glavni akter bio Britanski agent Josip Broz koji je pokusao da zavadi srpski i ruski narod a sada to isto cini americki papet Vucic. Politika ove danasnje vlasti u Srbiji je samo nastavak Brozove okupacione politike od 1945. Srbijom sada vladaju potomci ustaša koji su promenili uniforme 1944, to je više nego očigledno. Glavni problem je što je većina Srba postala zaglupljena, nemoralna, materijalno podkupljiva i duhovno osiromašena. I tu nastaje problem posto je demokratija po definiciji diktatura te vecine. Bojim se da je takva danasnja Srbija osudjena na propast bez povratka posto je snaga naroda je u duhovnom i moralnom preobražaju koji postaje sve vise nemoguc jer pameni i mladi ljudi masovno napustaju zemlju.
Neka nam je Gospod Bog na pomoci.
Свирање кожне фрулице. Они две године не могу Украјину да прегазе, камоли нешто озбиљније.Sve je gotovo tapija 1244 Kosova je u džepu Srbije, a tapiju čuva Rusija koja ima Veto u UN i ima nuklearno oružije. Odnos snaga u svetu se promenio i Srbiji je nemoguće oteti tapiju Kosova bez nuklearnog rata. Tako da je realnost na koju svi moraju da se priviknu da je Kosovo Srbija.
Inače Rusija je blizu, Krim je 489 km vazdušne linije od Srbije, a Amerika je daleko ostrvo preko okeana 6000 km daleko. Kosovo je Srbija
Pogledajte prilog 1576657Pogledajte prilog 1576658Pogledajte prilog 1576659
Свирање кожне фрулице. Они две године не могу Украјину да прегазе, камоли нешто озбиљније.
Косово је независно већ годинама. Вучко и екипа су докосурили КиМ, и опозицију доле, убиством Ивановића. Предали су све Шиптарима у руке, само се чека завршница. Србија признаје сву документацију независне државе Косово, признаје њихову царину и не сме да уђе доле, са и без било какве резолуције. Колико се видело, та резолуција је валидна колико и уговори Русије и Украјине у Минску.
Хил води главну реч у Србији, а НАТО седи у генералштабу.
Србија је у горој позицији на сваком пољу, са или без Руса, то је поента моје поруке. Ми од Руса немамо икакве користи, јер они не могу да дођу више на Балкан, јер су одавно од њега дигли руке, па је зато НАТО направио обруч око нас.
Косово је независно одавно, то што људи се теше да ће бити враћено кроз 100 година су глупости. Срби изумиру као народ, имамо један од најгорих наталитета у региону. Србија пропада због свега што се дешава у њој, и деца масовно беже главом без обзира у ЕУ. Људи умиру само тако, и све више рака, тумора и болести, које нема ко да лечи јер нам је здравство у *****. Све институције су пропале. Шљам попут Вучка и његових пулена уништава, краде и отима шта им је воља. Опозиција не постоји, народ је гладан и глуп, и седи скрштених руку чекајући бога питај шта.
Што се КиМ-а тиче, после убиства Ивановића, они су изгубили и оно мало што су имали. Опозиција је уништена, и народ је препуштен Шиптарима. Сутра да крене етничко чишћење доле, биће ко са Палестином. Свет ће да гледа и да нађе оправдање за то, а Вучко ће да држи говоре, док га Хил, Клинтон, Тони Блер тапшу по леђима.
Србија признаје све Косовске институције, све папире и сва документа, и ту је крај сваке приче.