Не смемо дозволити Вучићу да због њега, ми Срби изгубимо подршку Русије

nesko101

Elita
Poruka
20.731
Ауторска
Ми Срби смо изузетно неук народ из разлога што слабо користимо интернет у позитивне сврхе.
Слободно време користимо на разне безпотребне глупости а имамо председника који је изузетно суров према поштеном Србину а посебно према Србима који живе у окупационој зони Републике Србије.
Драги моји Срби упамет се,будите спремни и решени да се ослободите медијских лажи и зулума истих јер Русија није наивна као ми.Они знају да Срби дају оружје које убија Русе али преко посредника.Зар стварно мислите да ће Русија после победе над Западом опростити све ово нама?

Ауторска
Ми Срби смо изузетно неук народ из разлога што слабо користимо интернет у позитивне сврхе.
Слободно време користимо на разне безпотребне глупости а имамо председника који је изузетно суров према поштеном Србину а посебно према Србима који живе у окупационој зони Републике Србије.
Драги моји Срби упамет се,будите спремни и решени да се ослободите медијских лажи и зулума истих јер Русија није наивна као ми.Они знају да Срби дају оружје које убија Русе али преко посредника.Зар стварно мислите да ће Русија после победе над Западом опростити све ово нама?

Svako oružje ubija, ne znam kakav ti je to argument. Šta god nekome da prodaš, to će da završi u Ukrajini. Naše oružje je kompatibilno sa Ukrajinckim i zapad je pokrenuo veliku akciju gde se skuplja iz svih zemalja i šalje tamo. Tako da će bukvalno SVE što smo proizveli otići tamo i to ne možeš nikako da sprečiš. Jedino da prestaneš da prodaješ. Ali onda i Rusija da prestane da prodaje svoje, što samo mi da budemo plemeniti na našu štetu ;)

Ауторска
Rusiji toliko dobro ide da sad jurisa svim silama na dva fronta:
- prvi front da spreci svoje labave saveznike da prodaju Ukrajincima oruzje
- drugi front, da se potpise mir pre zime, jer toliko im dobro ide :D

Ауторска
Мислим да би требало да изгубимо подршку Русије.

Samo ih Trump moze spasiti ako ukine pomoc Ukrajini.
ukrajini ionako nema spasa, samo bezati za eu
uf hapse
onda bezati za rusiju, samo se predavati kao ratni zarobljenik
nema sansi da amerika izdrzava ukrajinu ne znam jos koliko dugo, sta mi ameri dobijamo zauzvrat?

Tko sme da kaže Gvozdenom Determinatoru šta da on radi sa naoružanjem:
1720345668402.png

Back