Ne, nego nije prioritet spajanja dve osobe da bi bilo treće, četvrte... Partnerska ljubav može da izraste u roditeljsku ljubav. Roditeljstvo je divna stvar i čini ga nesebičnost. Čini ga ljubav.
Nego, da ja onda okrenem kao što ti to radiš... Da ti ne možeš da imaš dece, ti bi se tek tako pomirila sa tim da te muž ostavlja da bi sa drugom imao dece?
Smatram da u brak ne bi trebalo da ulaze parovi zbog toga što je ona ostala u drugom stanju, jer to u velikom procentu slučajeva znači loš brak i loše odrastanje/odgajanje deteta.
Ako si pročitala onaj deo o usvajanju, a izgleda nisi, onda shvataš moj stav. Ostati sa odabranikom i usvojiti. Pomogneš napuštenom detetu a ostaneš sa onim koga voliš.
Btw znam puno takozvanih roditelja kojima bih rado oduzela decu. Jer ih ne zaslužuju. Ne ponašaju se prema njima kao roditelji, nego kao robovlasnici.
I molim da ne izvrćete moje reči. Niste advokati a ni mi nismo ni na kakvom suđenju. Svako ima pravo da kaže svoj stav. Ja sam svoj rekla. A sad ga "branim" kroz treći post...