chokolada
Iskusan
- Poruka
- 5.251
Na forumu se ne moze napisati **** a mogu se stavljati sajtovi npr. mrtvih ljudi a da niko ne reaguje. :x
Moze li neko da mi objasni!
Moze li neko da mi objasni!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
chokolada:Na forumu se ne moze napisati **** a mogu se stavljati sajtovi npr. mrtvih ljudi a da niko ne reaguje. :x
Moze li neko da mi objasni!![]()
Pa ti ih zayebi, pa stavi sajt npr. slike qurca i gotova stvarchokolada:Na forumu se ne moze napisati **** a mogu se stavljati sajtovi npr. mrtvih ljudi a da niko ne reaguje. :x
probaj sa muski polni organ.chokolada:Na forumu se ne moze napisati **** a mogu se stavljati sajtovi npr. mrtvih ljudi a da niko ne reaguje. :x
chokolada:Na forumu se ne moze napisati **** a mogu se stavljati sajtovi npr. mrtvih ljudi a da niko ne reaguje. :x
DJ_MaRe:Pa ti ih zayebi, pa stavi sajt npr. slike qurca i gotova stvarchokolada:Na forumu se ne moze napisati **** a mogu se stavljati sajtovi npr. mrtvih ljudi a da niko ne reaguje. :x
![]()
:wink:
spark:a de si ti to video fine devojke :shock:
DJ_MaRe:Pa ti ih zayebi, pa stavi sajt npr. slike qurca i gotova stvarchokolada:Na forumu se ne moze napisati **** a mogu se stavljati sajtovi npr. mrtvih ljudi a da niko ne reaguje. :x
![]()
Rottern, Ogrish....Lilu:chokolada:Na forumu se ne moze napisati **** a mogu se stavljati sajtovi npr. mrtvih ljudi a da niko ne reaguje. :x
Gde si videla taj sajt?
hanibal77:jeste,jeste meni bilo muka kad sam gledala one leseve (mada sam iz radoznalosti morala do kraja)
:shock: :? spark ??? a što tako???spark:a de si ti to video fine devojke :shock:
Pa na podforumu zanimljivi sajtovi!Lilu:Gde si videla taj sajt?
Pa ja zelim da ulazim u zanimljive sajtove i da vidim nove i zanimljive stvari. Po nekom pravilu teme gde se "reklamiraju" takvi sajtovi trebale bi odmah da se obrisu. A ne da ja slucajno kliknem pa gledam leseve i odvratne foto montaze, zato sto pojedinci (bolesnici) nalaze takve stvari zanimljive i zabavne! :xsnaja88:A gde su ti sajtovi mrtvih ljudi? Pa nemojte zalaziti u 'zanimljive' sajtove ako ne mozete da gledate![]()
A zasto?gigule:e čoko stvarno smaraš