Ne razumem

chokolada:
Na forumu se ne moze napisati **** a mogu se stavljati sajtovi npr. mrtvih ljudi a da niko ne reaguje. :x
Moze li neko da mi objasni! :roll:

" ... tako si mi lepa, tako si mi slatka...
... priđi priđi mili moj, ja ne šakalada..."

- poslednja igra leptira -
:P

Tako "finoj" devojčici ne priliči da se dovikuje sa tako... tako... tako nepristojnim izrazima! :o
PA TO JE SKANDALOZNO!!! :x

DJ_MaRe:
chokolada:
Na forumu se ne moze napisati **** a mogu se stavljati sajtovi npr. mrtvih ljudi a da niko ne reaguje. :x
Moze li neko da mi objasni! :roll:
Pa ti ih zayebi, pa stavi sajt npr. slike qurca i gotova stvar :P

Lepo si to smislio... Ali nece da budne. Vidis: da se i mrtvacima vidi ****, onda ni to ne bi smelo. A, ovako, posto im se ne vidi, onda moze...

E, covece, pazi malo! :x Naterao si me da se salim sa mrtvacima. :shock: Sta ako ustanu iz svojih grobova i kao pravi zombiji proshetaju gradovima sveta u potrazi za forumashima... :shock:

hanibal77:
jeste,jeste meni bilo muka kad sam gledala one leseve (mada sam iz radoznalosti morala do kraja)

TA MANTE SE VIŠE LEŠEVA LJUDI BOŽIJI...!!! :x
ŠTA VAS JE TO UFATILO?! :? PA GODINAMA SMO BILI BOMBARDOVANI SA RTS IZVEŠTAJIMA I SNIMCIMA O NAJGROZOMORNIJIM BRUTALNOSTIMA!

UPOZORENJE!!! AKO JOŠ NEKO BUDE SPOMENUO TAJ SAJT ILI NE DAJ BOŽE DA STAVI ADRESU BILO KOG SAJTA SA SLIČNOM TEMATIKOM... DOBIĆE TAKVE BATINE OD MENE...
MA, IZGAZIĆU GA!!!! :evil:

GA!!!! :x GA!!?? :o GA!!!! :shock: GA!!!! :oops:
zagrcnuo sam se. :roll:

snaja88:
A gde su ti sajtovi mrtvih ljudi? Pa nemojte zalaziti u 'zanimljive' sajtove ako ne mozete da gledate :roll:
Pa ja zelim da ulazim u zanimljive sajtove i da vidim nove i zanimljive stvari. Po nekom pravilu teme gde se "reklamiraju" takvi sajtovi trebale bi odmah da se obrisu. A ne da ja slucajno kliknem pa gledam leseve i odvratne foto montaze, zato sto pojedinci (bolesnici) nalaze takve stvari zanimljive i zabavne! :x

P.S. Sto ste svi zapeli za ****, ne moze ni pichka da se napise! :lol:

Back