Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
sta mislite vi, da li je problem ako 'ocete da brckate po mobilnom telefonu i odjednom shvatite da je unutra neki jezik sto ga ne razumete? nemacki, na primer...
nije problem.
to bi u 90% sluchajeva znachilo da ti je partner nemac i da cesh udajom za istog dobiti nemachko drzzavljanstvo tj. drzzavnjanstvo EU.
a onda ti je svejedno shta mu/joj pishe u mobu....
sta mislite vi, da li je problem ako 'ocete da brckate po mobilnom telefonu i odjednom shvatite da je unutra neki jezik sto ga ne razumete? nemacki, na primer...
nije problem.
to bi u 90% sluchajeva znachilo da ti je partner nemac i da cesh udajom za istog dobiti nemachko drzzavljanstvo tj. drzzavnjanstvo EU.
a onda ti je svejedno shta mu/joj pishe u mobu....
pa jeste... to uopste nije lose... mada, imao sam ja devojku... majke mi... a kad me je sutnula, kako sam se samo sladio razmisljajuci kako ce da se pokaje i da me moli na kolenima kad shvati sta je izgubila... posle se udala za italijana... sad zivi u rimu...