Ne razumem VODOLIJE!

Vodolija,kao vazdusni znak,voli da komunicira,i prilicno moze da je privuce neki muskarac sa kojim moze fino da razgovara,znaci da imaju neko zajednicko interesovanje ili zajednicke teme za razgovor(naravno,bez vulgarnosti).
Vodolije uglavnom privuce duhovna strana necije licnosti(znaci nacin razmisljanja,interesovanja,na neki nacin zanimljivost karaktera,...),vole komunikativne osobe,optimiste,iskrene,ali ipak stabilne i jake licnosti,ali ne odgovara im bas ako ih neko ogranicava.
Inace,mislim da nije toliko bitno sta Vodolije vole kod Vaga,vazno je istaci licne prednosti i kvalitete.
Kao verovatno i u svakom znaku,i Vodolija ima razlicitih,i tradicionalnijih,ali i leprsavijih,tako da sve zavisi...
:D Ja napisah citav roman...
U svakom slucaju,zelim ti puno srece! :D :D

p.s.Ako imas vremena,mozes da napises koju rec o muskim bikovima,npr.koliko jasno izrazavate svoja osecanja, :roll: ...itd.

Puno pozdrava! :D :D :D

i taman kad mislis da si je osvojio ona na neki svoj nacin pobegne/nestane, samo da znas vodolije su neodredjene i vrlo, vrlo tesko ce ti reci sta stvarno osecaju, sem kad se bas, bas "zaljube do usiju" :?

Ja sam bila tri godine sa jednom vodolijom, i imala sam istu dilemu jako dugo. Recepta nema samo se opusti budi ono sto jesi, njemu ce se to najvise svideti kod tebe... i pravilo broj jedan nikad ne pravi ljubomorne scene, to ih izludjuje :!:Mi smo inace sklone tome :lol: :lol:

Najbitnije je da si zanimljiv,duhovit i sarmantan.Nikako nemoj biti dosadan i trckarati za njom!Bitno je da imas svoje drustvo,da si na neki nacin svoj,ako znas sta hocu da kazem.Ona bi trebalo da vidi da ti imas svoj zivot,prijatelje koji te vole,nesto cemu si posvecen.To je sto se trebe tice.A to sto se njoj svidja vaga,ni ne cudi me s obzirom da se vage i vodolije obicno medjusobno privlace.

Najbitnije je da si zanimljiv,duhovit i sarmantan.Nikako nemoj biti dosadan i trckarati za njom!Bitno je da imas svoje drustvo,da si na neki nacin svoj,ako znas sta hocu da kazem.Ona bi trebalo da vidi da ti imas svoj zivot,prijatelje koji te vole,nesto cemu si posvecen.To je sto se tebe tice.A to sto se njoj svidja vaga,ni ne cudi me s obzirom da se vage i vodolije obicno medjusobno privlace.

Kao Vodolija mogu da se samo pitam kako to da ta tvoja Vodolija vec nije pala na tebe - Bika. Ne znam ali Bikovi su mojaslaba tacka, prepoznam ih na kilometar i obavezno mi se svide. Bila sam sa 3 Bika.
Bikovi zrace nekim fantasticnim magnetizmom koji me privlace i sva moja tri Bika su veoma pricljivi, vole da koketiraju, da se bave citanjem izmedju redova a to ocekuju i od suprotne strane, zavodjenje im je suptilno... jednostavno znaju sta zene zele...
Moras zraciti pozitivnom energijom, ne smes mnogo pricati o parama i poslu, iznenadjuj Vodoliju neobicnim stvarima... ali pre svega budi svoj i nemoj joj povladjivati ona to ne voli. Nemoj biti tvrdoglav jer je i ona tvrdoglava. Moras biti naviknuti na njene nagle promene raspolozenja, ali je ne zapitkuj o tome, ako ona cuti i ti cuti, ako ona brblja i ti brbljaj. Ako hoces da je iznerviras ignorisi je kada se njoj prica.
Ipak, svuda ces procitati da Vodolija i Bik nisu ni priblizno idealnom paru. On je suvise na zemlji a ona na nebu. Super bi bilo kada bi se nasli na sredini...
Srecno!

Back