Ne razumem priču o Lotu (Sodoma i Gomora)

DedaStojan

Iskusan
Poruka
5.425
Navedi nam tu ideju iz grcke mitologije u daj izvor?
Naravno da neces.
Samo si bacuo negde nesto.
Tipicno muslimanske metode blacenja hriscabstva.
Ako si ti resio da se ozenis i u mitologijama se zene.
To znaci da je tvoj brak izmisljotina a ne realnost?
Nemoj vise da lu..etas.

Ideja koju doticna ovde govori je iz grcke mitologije.

Poslednja izmena od moderatora:

robivek

Domaćin
Poruka
4.280
Nisi jer si servirao citate ljudi koji kazu da ne treba u poslanicama NZ
Los pokusaj trolanja.
Pa ja mogu i ciniti preljubu a tebi reci da to ne cinis,da bi mozda imao vise prostora za mene...odkud znas da nisam neki teoloski prevarant ili provokator koji provocira hriscane,nesto poput onog sto ti radis samo ne tako uvredljivo i bezobrazno,u vezi toga si trenutno nenadmasiv...
..e sad ako je ovo jasno onda moje pitanje i dalje ostaje neodgovoreno - da nisi mozda licnim prisustvom utvrdio da nisam obrezan !??? :kafa:

Poslednja izmena:

Emilia Marty

Veoma poznat
Poruka
11.041
Samo kazem sto pise a pise da on i otac su Jedno.
Razmatramo ideje.
Kako moze onda da pobjedi ?
Nema smisla.
Ali zasto meni govoris sta pise u neki arhaicnim citabima?
Ja ti kazem kakav je uticaj taj dogadjaj (stvaran ili izmastan) imao. Sin je pobedio oca po prvi put u istoriji covecanstva i zato su hriscani osvojili svet. To je bila religija mladih, religija ljubavi, prastanja, steta u sta se pretvorila.

robivek

Domaćin
Poruka
4.280
Значи масовно силовање (вероватно анално) руље од хиљаду људи над малолетним девојкама је природно и скроз ок? Е али ако хоће то да ураде мушком анусу, а ту настаје проблем.
A odkud ti sad to verovatno...!?
... na osnovu cega si tako skontao - ako su uzeli devojke zna se sta bi sledovalo ali eto nisu ih uzeli ,zasto inputirati onog sto nema...!??
Дакле, неки манијак сачека жену у хаустору, силује је 3 сата, она заврши за болници... после тога он дође у болницу и каже "Она је сада моја жена", киднапује је и однесе је у своју пећину да је силује док она не скапа, а онда ће да силовањем да прибаву нову жену... То је Божији Закон.
To je zapravo vulgarizacija Bozjeg zakona...izneo sam koncept delovanja sagledan iz ugla Bozjeg zakona a nisam objasnjavao tendenciozna ponavljanja odredjenog zlostora...
Е али код Елтон Џона повлачимо линију, њега ћемо да гађамо напалм бомбама.
...a sto bi to cinili,mi danas ne zivimo u teoloskom drustvenom uredjenju stoga ne koristimo kaznene mere koje je Bog predvideo za takve prilike...
...sa druge strane ako mene pitas,to je i dalje gad pred Bogom i nikako drugacije to ne mogu okvalifikovati.

Poslednja izmena:

DedaStojan

Iskusan
Poruka
5.425
Ali zasto meni govoris sta pise u neki arhaicnim citabima?
Ja ti kazem kakav je uticaj taj dogadjaj (stvaran ili izmastan) imao. Sin je pobedio oca po prvi put u istoriji covecanstva i zato su hriscani osvojili svet. To je bila religija mladih, religija ljubavi, prastanja, steta u sta se pretvorila.
Kronos je oca Urana pobjedio a Zeus oca Kronosa nije prvi put da se to vrti.
Time se zaokruzuje trojstvo Save Zeusa

Nosferatu___2

Buduća legenda
Poruka
38.169
A odkud ti sad to verovatno...!?
... na osnovu cega si tako skontao - ako su uzeli devojke zna se sta bi sledovalo ali eto nisu ih uzeli ,zasto inputirati onog sto nema...!??

To je zapravo vulgarizacija Bozjeg zakona...izneo sam koncept delovcanja sagledan iz ugla Bozjeg zakona a neisam objasnjavao tendenciozna ponavljanja odredjenog zlostora...

...a sto bi to cinili,mi danas ne zivimo u teoloskom drustvenom uredjenju stoga ne koristimo kaznene mere koje je Bog predvideo za takve prilike...
...sa druge strane ako mene pitas,to je i dalje gad pred Bogom i nikako drugacije to ne mogu okvalifikovati.

Дакле неко ко силује жену је частан човек ако је после тога ожени,

а Елтон Џон је гад пред Богом.

Сори, брате, али једини гад у овој причи си ти.

robivek

Domaćin
Poruka
4.280
Дакле неко ко силује жену је частан човек ако је после тога ожени,
Pa nije castan zato ce da plati kaznu roditeljima i bice dobar suprug zeni koju je uzeo a ukoliko to nije slucaj onda kazne idu dalje samo po drugim osnovom...
а Елтон Џон је гад пред Богом.
Tako je,gad i pred Bogom i pred ljude...mislim na vernike.
Сори, брате, али једини гад у овој причи си ти.
Moguce je da si u pravu,verujem tvom kapacitetu percepcijranja jer se ocito bazira na drasticno razlicite moralne standarde i u opste vrednosti zivota...
...ono sto je za mene gad za tebe nije i obrnuto...