ne radi mi zvuchnik

Transcendental

Buduća legenda
Poruka
29.502
fazon, ne radi mi jedan zvuchnik (od 2, da se razumemo), dovoljan mi ovaj jedan (kako sam jadan :lol:) al postoje odredjene pesme koje ne mogu da slusham kako treba na jednom zvuchniku (npr. Pearl Jam - Even Flow, ili ACDC - Hells Bells), kao chujem jedan deo pesme, al drugi je negde daleko u pozadini :mrgreen: e voleo bih da se sve chuje na jednom zvuchniku (te pesme na 2 zvuchnika se chuju savrsheno), el ima fazon?

udjes u winamp otvoris config u donjem desnom uglu
kad se otvori prozor u donjem lijevom uglu izaberes equilizer
i tacno ispod dugmeta za play stoji ti potenciometar za balans samo ga pomjeris skroz desno ili lijevo zavisno koji ti zvucnik ne radi
ol da ti nacrtam :lol:

fazon, ne radi mi jedan zvuchnik (od 2, da se razumemo), dovoljan mi ovaj jedan (kako sam jadan :lol:) al postoje odredjene pesme koje ne mogu da slusham kako treba na jednom zvuchniku (npr. Pearl Jam - Even Flow, ili ACDC - Hells Bells), kao chujem jedan deo pesme, al drugi je negde daleko u pozadini :mrgreen: e voleo bih da se sve chuje na jednom zvuchniku (te pesme na 2 zvuchnika se chuju savrsheno), el ima fazon?

Hm,pa ja mislim da samo trebas da kliknes na mali zvucnik kod sata u desnom uglu ekrana i da kad se otvori volume control, sav balans podesis na onu stranu gde ti je zvucnik citav.

Back