Ne radi mi Print Screen...pomagajte drugovi!

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
19.670
Prestao je da mi radi Print Screen. pa sam zamenila, tj. vratila staru, ispravnu tastaturu
Ali. opet ne radi!

O ćemu se radi?
Izgleda da nije problem u tastaturama...

U poslednjih mesec dana nisam koristila ovaj comp, ćak je par dana nestajao i internet...

Ima li nekog ko ume i hoće da pomogne?
Hvala unapred!
:vzagrljaj:

Prestao je da mi radi Print Screen. pa sam zamenila, tj. vratila staru, ispravnu tastaturu
Ali. opet ne radi!

O ćemu se radi?

U poslednjih mesec dana nisam koristila ovaj comp, ćak je par dana nestajao i internet...

Hvala unapred!
Ako imas windows 10, imam par resenja za tebe, koji mogu da ti pomognu, samo mi treba informacija koji windows posedujes, pa ne pisem za bezveze...

Settings - Accessibility - Keyboard
1732061296626.png

Ali. opet ne radi!

O ćemu se radi?

Hvala unapred!

Otvori Paint(ili neki drugi program za uređivanje slika) i pokušaj sledeće:
  1. Pritisni samo Print Screen i zalepi (Ctrl + V) u Paint da vidiš da li se snimak ekrana pojavio.
  2. Pritisni kombinaciju Alt + Print Screen da bi snimila samo aktivni prozor i zalepila to u Paint.
Ako ni jedna opcija ne radi, problem može biti softverski.

Kod mene radi na 7-ici ta komanda.Idi u My Computer,pa desni klik na prazno plje i udji u Device Manger.Nadji na spisku kejbord i klikni na na levu strelicu.Otvorice ti se koja je tastatura.Idi desni klik i kada izadje padajuci meni idi na Update diver.Ako to ne uspe.Ugasi komp,pa iskljuci tastaturu.Onda upali bez tastature.Kada se upali OS onda prikljuci tastaturu.trebalo bi da se sama prijavi sa najnovijim drajverima.Onda probaj prin screen.Ako nece ni to onda sini Lightshoot sa neta i mozes ga namestiti da ti stoji u task baru,kada ti zatreba da neso skrinujes.Nadam se da ce nesto pomoci.Pozdrav.

Back