NE PRIVLACIS ME VISE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kučka:
Ta izuzetna zena zadovoljava sve njegove potrebe..potpuno je svesna toga ..s tim sto on ne zadovoljava sve njene.Shta cemo sada sa tim?? a ne zeli da ga povredi, izgubi i slicno.Zar je greh ..zeleti neso novo i vise..?
Ju ju... ako ta zena vec treci put sebe stavlja u vredniji polozaj od njega onda tu nema ni p od postovanja....
I ona definitivno ne zadovoljava sve njegove potrebe... spiritualne nikako... jedino sexualne... a sexualne su daleko od svih... al ona to ne vidi...

I ako ne odgovarate jedno drugom.... kakva je onda tu dilema uopste? DBTO je rekao sta onda...

I sve mi se ovo cini (od samog naslova teme) na jedan vrlo pokvaren nacin da se sutne tip.... i ispadne faca... jadno...

Nisu mi jasni ti tipovi koji dopustaju ovakva gazenja...

kučka:
Slazem se da je to problem dvoje.Nisi mi i dalje objasnio stvaranje problema drugog.. shta to znaci..mislis na moguci emotivni efekat kod swinga? Ili shta? Zasto mislis da swing ne bi mogao resiti nedostatak strasti u sexu dvoje ljudi..nesto novo i zabavno .. swing je samo zabava i sex nema veze sa emocijama..Ta izuzetna zena zadovoljava sve njegove potrebe..potpuno je svesna toga ..s tim sto on ne zadovoljava sve njene.Shta cemo sada sa tim?? a ne zeli da ga povredi, izgubi i slicno.Zar je greh ..zeleti neso novo i vise..?

Pa upravo u nedostatku emocija i jeste problem. Kako moze swingersko iskustvo osveziti ono sto je umrlo? Kazes da je to zabava, tim gore jer vodi u sigurnu propast i uzasan ponor.
I nije pitanje ovde da li ona ne zeli njega da izgubi, da ga povredi ili sta vec, ta veza je vec propala, i nikakvo osvezavanje, nikakva novina tu ne pomaze. A pogotovo ne ako se eksperimentise sa sexom bez emocija.

R.I.P. za tu vezu, i ne ponovilo se.

kučka:
Slazem se da je to problem dvoje.Nisi mi i dalje objasnio stvaranje problema drugog.. shta to znaci..mislis na moguci emotivni efekat kod swinga? Ili shta? Zasto mislis da swing ne bi mogao resiti nedostatak strasti u sexu dvoje ljudi..nesto novo i zabavno .. swing je samo zabava i sex nema veze sa emocijama..Ta izuzetna zena zadovoljava sve njegove potrebe..potpuno je svesna toga ..s tim sto on ne zadovoljava sve njene.Shta cemo sada sa tim?? a ne zeli da ga povredi, izgubi i slicno.Zar je greh ..zeleti neso novo i vise..?
Problem drugog odnosi se na cinjenicu koju ti stalno tvrdis-da je on zadovoljan.Ako jeste njemu ne treba,on NE ZELI nesto sa strane.Swing podrazumeva razmenu partnera,a ako on ne zeli partnera da menja,menja ga samo zena.Da budem potpuno iskren,ne znam koji bi normalan muskarac koji je zadovoljan sa nekom zenom,zenom do koje mu je stalo,bio dovoljno lud da pristane da je deli sa nekim drugim.Ako ti je do nekog stalo seks ne moze biti samo zabava.Naravno da nije greh zeleti nesto vise,ali to pravo ima i on.

kučka:
Bas me interesuje sta je po tebi jos tu problem. Pazi..Baja je ok, sasvim, sjajan tip ,redak primerak, ne bi ga ostavila ali ..sta.. sta je po tebi tu problem??
PA KUCKO ZAR NE VIDIS DA JE SA TOBOM NEKI K***C.
Cim je on takav, kao sto kazes. Ali tu ima izlaza, veoma uspesnog, o cemu se radi:
Nadji (plati) jednu zgodnu zensku koja ce da vodi ljubav(sex)sa tvojim suprugom, ali u dogovoru sa njom da ti to moras da gledas iz nekog ugla ili kroz neku rupicu, reci joj da mora da mu odradi kompletan servis, i da to moras po svaku cenu da vidis do detalja. kad to budes odgledala, kako to tvoj muz radi izuzetno spretno, njezno i efikasno, i kako ona lepo uziva u tome, uzdise i zadovoljava se, promenices se garantujem ti, posle toga vise ces uzivati sa njim nego pre, to ti je oprobani recept. Ali nemoj niposto da ti se desi da mu to nekad nabijas na nos. Pazi da bi me razumela, on nesme da zna da si mu to ti pripremila, jer bi ga to onda potpuno razocaralo, i napravila bi jos veci problem. Probaj ovaj savet, I RESICES PROBLEM!!!!!!

Dont_Break_The_Oath:
Pa upravo u nedostatku emocija i jeste problem. Kako moze swingersko iskustvo osveziti ono sto je umrlo? Kazes da je to zabava, tim gore jer vodi u sigurnu propast i uzasan ponor.
I nije pitanje ovde da li ona ne zeli njega da izgubi, da ga povredi ili sta vec, ta veza je vec propala, i nikakvo osvezavanje, nikakva novina tu ne pomaze. A pogotovo ne ako se eksperimentise sa sexom bez emocija.

R.I.P. za tu vezu, i ne ponovilo se.

Pazi mozemo ovako do jutra ali hajde jos jednom..Rekoh SVE je medju njima ok..SVE sem sto u sexu nema vise one strasti...Ljubav sa tim nema veze..ljudi,pokusajte da razdvojite ljubav i sex..bas zato sto ga voli i ne zeli da ga izgubi trazi nacin da osvezi njihov sex plaseci se da ce ga upravo zbog njega izgubiti...

kučka:
Pazi mozemo ovako do jutra ali hajde jos jednom..Rekoh SVE je medju njima ok..SVE sem sto u sexu nema vise one strasti...Ljubav sa tim nema veze..ljudi,pokusajte da razdvojite ljubav i sex..bas zato sto ga voli i ne zeli da ga izgubi trazi nacin da osvezi njihov sex plaseci se da ce ga upravo zbog njega izgubiti...

Kucko, ma pusti ove, ja razumem tacno o cemu govoris, nego dodji 'vamo da se ispomognemo, ja sam u slicnoj situaciji! :grin:

salu na stranu, imas interesantna razmisljanja, u kojima se i sam prepoznajem. sex i ljubav nije jedno isto. i po meni bracni supruznik, ako zaista voli svog partnera, ne bi trebao/la da ima nikakvih problema sa tim da taj ili ta kresne nesto sa strane ponekad, naravno ne svaki dan, non-stop....ali ono kad je/ga zasvrbi da proba nesto drugo. to je OK. to je samo sex. zadovoljenje fizicke potrebe. ko da je jeo/jela. ne vidim u cemu je problem. kad bi ljudi bili malo iskreniji medjusobom, ne bi uopste bilo potrebe za prevarom. a isto tako ni propratnim dramama.

Bich.....tesko da ces nekoga ubediti da pokusa da skapira......
Swing je sjajno zezanje, i zahteva, kao sto sam rekao mnogo vecu ljubav, poverenje, nedostatak kompleksa....nego tzv. strejt veze, u kojima se ljudi varaju, samo da onaj drugi ne sazna...i to je cool
ili veze gde ljudi nemaju sex po nekoliko nedelja, a kad ga imaju, lici na rvanje slobodnim stilom....

AKO se njih dvoje vole, postuju, i sigurni su, prvo u sebe, a onda i jedno u drugo, i problem je dosada u sexu.....imaju pravo da probaju sve sto moze da osvezi, i spase tu vezu.....bez osude

frozen1982.:
Problem drugog odnosi se na cinjenicu koju ti stalno tvrdis-da je on zadovoljan.Ako jeste njemu ne treba,on NE ZELI nesto sa strane.Swing podrazumeva razmenu partnera,a ako on ne zeli partnera da menja,menja ga samo zena.Da budem potpuno iskren,ne znam koji bi normalan muskarac koji je zadovoljan sa nekom zenom,zenom do koje mu je stalo,bio dovoljno lud da pristane da je deli sa nekim drugim.Ako ti je do nekog stalo seks ne moze biti samo zabava.Naravno da nije greh zeleti nesto vise,ali to pravo ima i on.

Oboje imaju pravo o tome i pricam ..ako je voli ili ona njega i zele da budu zajedno oboje ce uciniti sve da svoju vezu ili brak odrze..i swing nije delenje partnerke ili partnera sa drugim..swing je samo sex..

sonofabitch:
Kucko, ma pusti ove, ja razumem tacno o cemu govoris, nego dodji 'vamo da se ispomognemo, ja sam u slicnoj situaciji! :grin:

salu na stranu, imas interesantna razmisljanja, u kojima se i sam prepoznajem. sex i ljubav nije jedno isto. i po meni bracni supruznik, ako zaista voli svog partnera, ne bi trebao/la da ima nikakvih problema sa tim da taj ili ta kresne nesto sa strane ponekad, naravno ne svaki dan, non-stop....ali ono kad je/ga zasvrbi da proba nesto drugo. to je OK. to je samo sex. zadovoljenje fizicke potrebe. ko da je jeo/jela. ne vidim u cemu je problem. kad bi ljudi bili malo iskreniji medjusobom, ne bi uopste bilo potrebe za prevarom. a isto tako ni propratnim dramama.

Kao prvo nisu bracni par vec par u vezi ali to je ne bitno..bitno je da neko konacno shvati da ljubav i sex treba razdvojiti.I nije prevara u pitanju .Da hoce da ga prevari uradila bi to i oj ne bi ni znao..a probati nesto novo,osveziti vezu i sex u swingu je nesto drugo..zajdeno naravno.Druga je prica sto ljudi nisu iskreni i sto su zatvorenog uma na ovim prostorima u sexu posebno..gde je prevariti muza ili zenu sa drugim vrhunac ..

sonofabitch:
pa da. sta ti nije jasno? prosto ko pasulj. ako je kul tip, moze i on da je yebe u duetu sa jos jednim ili dvojicom, ko zna kakve erotske snove ima riba koje bi zelela da proba i izivi...nemaju svi isti ukus
Granica izmedju jave i sna bi trebala da postoji... Izmedju perverzije i normalnosti... I sta tu tebi nije jasno? Ona ga ne voli i zeli ga samo za kres... hoce da se ebe sa kim god stigne... a ovamo ga nesto zavlaci za neku vezu...

kučka:
Kao prvo nisu bracni par vec par u vezi ali to je ne bitno..bitno je da neko konacno shvati da ljubav i sex treba razdvojiti.I nije prevara u pitanju .Da hoce da ga prevari uradila bi to i oj ne bi ni znao..a probati nesto novo,osveziti vezu i sex u swingu je nesto drugo..zajdeno naravno.Druga je prica sto ljudi nisu iskreni i sto su zatvorenog uma na ovim prostorima u sexu posebno..gde je prevariti muza ili zenu sa drugim vrhunac ..
Ne to je sasvim normalna i prirodna pojava a ko to ne radi taj je primitivic... vec vidjena filozofija... mislim da i kod najglupljih vise ne pije vodu...

billy_THE_kid:
Bich.....tesko da ces nekoga ubediti da pokusa da skapira......
Swing je sjajno zezanje, i zahteva, kao sto sam rekao mnogo vecu ljubav, poverenje, nedostatak kompleksa....nego tzv. strejt veze, u kojima se ljudi varaju, samo da onaj drugi ne sazna...i to je cool
ili veze gde ljudi nemaju sex po nekoliko nedelja, a kad ga imaju, lici na rvanje slobodnim stilom....

AKO se njih dvoje vole, postuju, i sigurni su, prvo u sebe, a onda i jedno u drugo, i problem je dosada u sexu.....imaju pravo da probaju sve sto moze da osvezi, i spase tu vezu.....bez osude

Konacno i ti da progovoris..jasno i glasno ..pravu stvar..onako kako treba.Pojedina razmisljanja samo pokazuju koliko mnogi nisu sigurni prvenstveno u sebe a onda ni u svoga partnera jer da nije tako ne bi tvrdili da je veza o kojoj pricamo propala ... ne ta veza je sjajna i tezi ka novim kvalitetima..samo treba shvatiti..Billy ..sjajno se razumemo :-D

kučka:

Zatvorenog uma na ovim prostorima...........daj molim te... postedi me ovakvih lazi.
Sex i ljubav se svakako razdvajaju jedno od drugog, ali tek onda kada nema emocija, to jest kada neko ne zna i nije sposoban u stanju da voli. A to je ono sto ja nazivam obicnim kukaviclukom i poricanjem same osnove onog unutrasnjeg sta se desava u coveku.

Ali takvi koji misle samo na sex kao na akutno resenje svojih problema, zapravo imaju teski poremecaj licnosti koji nije bas tako lako izleciti.

SVE dolazi upravo u samoj interakciji OSECANJA izmedju dvoje ljudi. To sto ljudi kao vi ne znate to da prepoznate, zapravo otkrivate sami sebe i to veoma siroko i na kom ste stupnju emotivnog razvoja.

kučka:
Konacno i ti da progovoris..jasno i glasno ..pravu stvar..onako kako treba.Pojedina razmisljanja samo pokazuju koliko mnogi nisu sigurni prvenstveno u sebe a onda ni u svoga partnera jer da nije tako ne bi tvrdili da je veza o kojoj pricamo propala ... ne ta veza je sjajna i tezi ka novim kvalitetima..samo treba shvatiti..Billy ..sjajno se razumemo :-D
Pa da sigurnost u partnera koji ti kaze: "ja cu sad malo da se hebem sa nekim drugim". :lol: :lol: O kako bolesnog sveta ima... da ne poverujes...

sonofabitch:
verujete u bajke?

Bravo.. upravo tako.Pa se postavlja pitanje sta i kako dalje?? Razlaz, prevara, razumevanje, osvezavanje i slicno ..ali sada ce milosrdne sestre i braca drvlje i kamenje..u stilu ma samo hoce da se hebe sa strane..nema tu ljubavi, nema veze nema nicega..a mozda bas necija velika ljubav u koju se kunu i zagovaraju n egde dok ste odsutni ili na putu gadja trojku ili swing a da vi to i ne znate ...

kučka:
Bravo.. upravo tako.Pa se postavlja pitanje sta i kako dalje?? Razlaz, prevara, razumevanje, osvezavanje i slicno ..ali sada ce milosrdne sestre i braca drvlje i kamenje..u stilu ma samo hoce da se hebe sa strane..nema tu ljubavi, nema veze nema nicega..a mozda bas necija velika ljubav u koju se kunu i zagovaraju n egde dok ste odsutni ili na putu gadja trojku ili swing a da vi to i ne znate ...
Non stop bolesna razmisljanja... takodje je bajka da svi razmisljaju i ponasaju se kao ti....Da li vi verujete u tu bajku?... Ipak je tvoje ponasanje i razmisljanje devijantno ovde...
Pa tebi bi bas trebalo da tvoja ljubav ode malo na "sluzbeni put"...

Back