NE PRIVLACIS ME VISE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Shiwa:
Pa ako oce....neka samo da....ko woli nek izwoli

Poenta je kod swinga da OBOJE hoce a ne samo ona ili on ali ovo nije tema o swingu..( sada smem da pominjem ovo,Perica mi je dozvolio)..vec o tome shta uraditi ili preduzeti kada u vezi pocne da skripi i partner vas ne privlaci vise kao pre ..nestane one strasti a vama je potrebna..:razz: a opet zelte da ostanete sa njim ili njom..svejedno..

eee ajd probamo neshto novo...

aj anal...

aj kao ti stavi ovu masq...
aj me udri s ovim korbachem...
aj kao sad se napuchi a ja tju te pljujem po ledjima...
eee ajmo u tush kabinu da urinirash po meni...
sad ja po teeebi...
ajd da se kreshemo nglavachke...
mozhe li ova flasha da stane u tvoju vaginu?...kladim se u plishanog mecu da ne mozhe...

Petar_Pan:
E ovo je kljucna recenica.... Ovo mi je dalo ideju za jedan potpuno nov aspekt price...

Mnogi se ljudi cak i fizicki menjaju, neki se spiritualno(psihicki) menjaju... I sve to starenje, debljanje, manje kondicije, slabija cirkulacija... i razne druge stvari... prouzrokuju da je sexs slabiji i zelja manja... I tako i nastaju oni impotentni i one frigidne... Jer jednostavno sex pocne manje da ih interesuje... i onda su naravno ocajni i neznaju sta da rade pa pribegavaju raznim ocajnickim metodama kao sto je swing na prmer... ali time im vodjenje ljubavi(ako se to uopste vise sme tako nazvati) nije intenzivnije ni kvalitetnije vec samo dogadjaj zanimljiviji... kao i kafica sa jednom ili 4 drugarice...
Ebo te, TOLIKO TOGA, a ni reči o Svetom gralu, Atlantidi, Nojevom kovčegu .... :shock:

Perice..srecna nova godina...evo obecavam da vise necu pominjati Ono..u novoj :wink: ali i pored toga jos ne resismo problem u raspravi..sta uraditi kvalitetno u vezi koja skripi ...Ono ili neshto drugo..a ne ostaviti partnera ili rasturiti vezu kao krajnju opciju..:(

kučka:
Perice..srecna nova godina...evo obecavam da vise necu pominjati Ono..u novoj :wink: ali i pored toga jos ne resismo problem u raspravi..sta uraditi kvalitetno u vezi koja skripi ...Ono ili neshto drugo..a ne ostaviti partnera ili rasturiti vezu kao krajnju opciju..:(
Srecna NG i tebi... sve najbolje... cmok cmok... i tako to... :lol:
Pa probaj neki magiju... :lol: woodu doll :lol:
Ma probaj najlakse resenje... igraj na strast... i kad se on napali... osetices i ti njegovu napaljenost pa ces se i ti napaliti... valjda... Obuces nesto sexy...

AKO TE TA OSOBA NE PRIVLACI SEKSUALNO,TO ONDA NIJE SAMO DO SEKSA NEGO JE TO MALO POPRIMILO VECE RAZMERE.. CINI MI SE DA SE POPRILICNO HLADIS BITCH. NEGO TI TRULO DA MU SAOPSTIS I SAMA SEBI DA PRIZNAS.OSTAVI I TRZI DRUGOG.. A SA NJIM MOZES DA BUDES PRIJATELJ, I ONAKO GA SAMO TAKO GLEDAS! LISI GA MUKA.

ALWAYS_SOMEWERE:
AKO TE TA OSOBA NE PRIVLACI SEKSUALNO,TO ONDA NIJE SAMO DO SEKSA NEGO JE TO MALO POPRIMILO VECE RAZMERE.. CINI MI SE DA SE POPRILICNO HLADIS BITCH. NEGO TI TRULO DA MU SAOPSTIS I SAMA SEBI DA PRIZNAS.OSTAVI I TRZI DRUGOG.. A SA NJIM MOZES DA BUDES PRIJATELJ, I ONAKO GA SAMO TAKO GLEDAS! LISI GA MUKA.

To je krajnja opcija...shta u medjuvremenu..uciniti ..ima li ista sto bi osvezilo njihovu vezu i odrzalo je..po tebi..

ALWAYS_SOMEWERE:

Trulo da mu saopstim...vidis to me sada podstaknu da postavim temu ..sada cu..:wink:

Back