Petar_Pan
Iskusan
- Poruka
- 6.907
Ma dobro to manje vise... bitno da smo mi raspolozeni...kučka:Ja jesam DOBRA devojka ..uvek..:-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma dobro to manje vise... bitno da smo mi raspolozeni...kučka:Ja jesam DOBRA devojka ..uvek..:-D
Petar_Pan:Hehe "prijateljski" savet.
Inace nece ona to ona hoce ono... swing...
Shiwa:Pa ako oce....neka samo da....ko woli nek izwoli
Hellen:После толико исписаних страница- јопет Јово наново!![]()
![]()
![]()
Ebo te, TOLIKO TOGA, a ni reči o Svetom gralu, Atlantidi, Nojevom kovčegu .... :shock:Petar_Pan:E ovo je kljucna recenica.... Ovo mi je dalo ideju za jedan potpuno nov aspekt price...
Mnogi se ljudi cak i fizicki menjaju, neki se spiritualno(psihicki) menjaju... I sve to starenje, debljanje, manje kondicije, slabija cirkulacija... i razne druge stvari... prouzrokuju da je sexs slabiji i zelja manja... I tako i nastaju oni impotentni i one frigidne... Jer jednostavno sex pocne manje da ih interesuje... i onda su naravno ocajni i neznaju sta da rade pa pribegavaju raznim ocajnickim metodama kao sto je swing na prmer... ali time im vodjenje ljubavi(ako se to uopste vise sme tako nazvati) nije intenzivnije ni kvalitetnije vec samo dogadjaj zanimljiviji... kao i kafica sa jednom ili 4 drugarice...
ko ceka taj se naceka, ali neke stvari vredi cekati pa makar ti i ceo zivot prosao u cekanju , kao recimo GODOAkučka:Polako ..doci ce i to na red..:razz:
A tebi krivo? :razz: BEZOSECAJNI covece...krvolok:Ebo te, TOLIKO TOGA, a ni reči o Svetom gralu, Atlantidi, Nojevom kovčegu .... :shock:
Srecna NG i tebi... sve najbolje... cmok cmok... i tako to...kučka:Perice..srecna nova godina...evo obecavam da vise necu pominjati Ono..u novoj :wink: ali i pored toga jos ne resismo problem u raspravi..sta uraditi kvalitetno u vezi koja skripi ...Ono ili neshto drugo..a ne ostaviti partnera ili rasturiti vezu kao krajnju opciju..![]()
ALWAYS_SOMEWERE:AKO TE TA OSOBA NE PRIVLACI SEKSUALNO,TO ONDA NIJE SAMO DO SEKSA NEGO JE TO MALO POPRIMILO VECE RAZMERE.. CINI MI SE DA SE POPRILICNO HLADIS BITCH. NEGO TI TRULO DA MU SAOPSTIS I SAMA SEBI DA PRIZNAS.OSTAVI I TRZI DRUGOG.. A SA NJIM MOZES DA BUDES PRIJATELJ, I ONAKO GA SAMO TAKO GLEDAS! LISI GA MUKA.
ALWAYS_SOMEWERE:AKO TE TA OSOBA NE PRIVLACI SEKSUALNO,TO ONDA NIJE SAMO DO SEKSA NEGO JE TO MALO POPRIMILO VECE RAZMERE.. CINI MI SE DA SE POPRILICNO HLADIS BITCH. NEGO TI TRULO DA MU SAOPSTIS I SAMA SEBI DA PRIZNAS.OSTAVI I TRZI DRUGOG.. A SA NJIM MOZES DA BUDES PRIJATELJ, I ONAKO GA SAMO TAKO GLEDAS! LISI GA MUKA.