ne pokazuj osecanja, zgazice te

luka19m

Zainteresovan član
Poruka
243
Pretpostavljam da se svi slazete sa ovim. Realno, doslo je vreme da ako pokazes osecanja budes "zgazen".
Zato se ne treba nikome previse priblizavati, pokazivati osecanja... Sve u maloj i umerenoj kolicini, a osecanja zadrzati za sebe. Nekada je to najbolje. :)

155730_1516022909521_1502931850_31085886_1585941_n.jpg

plus taj stav nema nikakve logike...jer ako krijes osecanja to ne znaci da ih nemas...dakle ti u svakom slucaju mozes da budes povredjen...sad onaj deo dal se videlo da si povredjen je obicna sujeta
a pak deo da postoje ljudi koji jedva cekaju...mislim da postoje ljudi koji jedva cekaju da te zahebu u zivotu, generalno u svim sferama, al po meni nema ih toliko mnogo...u svakom slucaju sta ici ces okolo sa puskom, gas maskom, protivpozarnim aparatom,lkkutija za prvu pomoc..hebote toliko stvari moze da ti se desi :lol:

pa to nije "ponasanje" :D jednostavno samo pokazujes malo manje emocijama pred drugima (tj. prema onima koji ne zasluzuju da im se otvoris previse)
tako se i manje vezujes za ljude... Jer kada se jako vezes za nekoga i taj neko te iz bilo kog razloga povredi, uvek ti bude jako tesko.

Ovo ti je razmišljanje ok za posao i kolege, komšije, ljude kojima prosto nema potrebe da se otvaraš više nego što je neophodno, npr, ali za ljubav baš i nije.

Normalno da je teško kad te neko povredi. Čini mi se da ti sam sebe ubeđuješ da nisi vezan za devojku tako što joj to ne pokazuješ.
Izgleda da se ti se sviđa neka ženska koja ne gaji slična osećanja kao i ti - deo boldovani, ljudi koji to ne zaslužuju. Sad, ako misliš da će manje da te boli to što ne pokazuješ osećanja, onda samo napred, delovaće kao da ti nije ništa. Trudiš se obmanjuješ samog sebe, u suštini. Povrediće te i kad pokažeš emocije, i kad ih ne pokažeš.

Ako cuvas osecanja u sustini to tebi ne menja nista, ti si sjeban pa sjeban kad raskinete, uspeces samo to da ona misli da nisi... A osecanja ne mozes da kontrolises, ti i ako ne pokazujes devojci da si odlepio za njom, ne znaci da nisi... Imam ja ljude oko sebe takve, pa i sam sam takav realno, prema devojci si hladnjikav, ponasas se spartanski ono ne pokazuj preveliku emociju, tako smo uceni ***, a kad ostanemo sami i pricamo tek onda provalis da to nije tako... Isto rade i one, kao hladna je, a kad vidi tvoj broj na displeju rastopi se... ;)

Pretpostavljam da se svi slazete sa ovim. Realno, doslo je vreme da ako pokazes osecanja budes "zgazen".
Zato se ne treba nikome previse priblizavati, pokazivati osecanja... Sve u maloj i umerenoj kolicini, a osecanja zadrzati za sebe. Nekada je to najbolje. :)

155730_1516022909521_1502931850_31085886_1585941_n.jpg
Ne slažem se. Povrediće te svakako, samo je razlika u tome, da li ćeš ti dati na znanje da se to vidi ili nećeš, ali ono što te u dušu dira, će te svakako negde povredjivati ali ako ti milsiš da je rešenje u tome, da to ne pokazuješ, onda ok. Svačiji život njegova stvar. Svako ima svoj prag izdržljivosti i nije fora u glumi. Šta te briga, hoće li eko videti ili neće, da li će ga tvoj bol zabavljati ili neće. Najvažnije je ne izdati sebe, kada se pogledas u ogledalo, jer svako oseca sta oseca...a ljudi su sve samo najcesce ne ljudi, zato je moj savet ipak pokazati/ pokazivati osecanja. Nekada ce boleti, nekada ce biti uzvraceno. Nekada cez zazaiti, nekada ces nesto iz toga nauciti. To sto ti radis, je po meni cisto zavaravanje sebe, da te ne boli to sto te boli, ako ne govoris o tome. Ti milsis da toga nema, ako na primer to ne pokazuješ? Shvatas, neko moze vristati u sebi a ne pustiti suzu, zato ti kazem, nisu svi isti. Treba biti svoj i pre ili kasnije, sve ce biti u redu. To je zivot, nekada boli, nekada je lepo, ali sve sto nas ne ubije, negde ojaca coveka. Ili ga pak ucini ranjivijim. :kiss:

Poslednja izmena:
Ne, to je pogrešan stav, nemam razloga da se plašim da li će neko da me zgazi, pa kakva je to ljubav ako ne mogu da volim kako treba?
Šta u vezi si s devojkom ali gajiš prikrivenu ljubav :heart: prema njoj?

ne znam zasto bas svi ovde mislite da pricam o devojci? naravno da takav necu biti prema devojci.. zasto sam sa njom ako joj ne pokazujem ljubav i osecanja..?? ne mislim uopste na to.. Mislim na okruzenje, drustvo iz skole, malo dalje prijatelje..
po meni osecanja treba pokazivati samo porodici, voljenoj osobi i PRAVIM prijateljima.. za ostale treba biti zatvoren.

Back