- Poruka
- 21.194
ma ti si meni super :*
ma vazi,nego brine me ta zvezdica na kraju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma ti si meni super :*
v
kese (pogotovo kese skupih firmi) kao dopunu uz malu tašnu
Otkud znam,volim da sam uredna.Trudim se da imam namazane nokte,cistu kosu,sredjene pete,nemam brkove itd...Recimo da su to neke stvari na koje bi trebalo da se obraca paznja..
Ali sa druge strane,lako je nama ovde da se zgrazavamo i ogovaramo,ja sam bila u situaciji da se pogledam u ogledalo i da se sokiram kakve su mi obrve. Kad zivis u gradu koji ima 8 miliona ljudi,treba ti 2 sata u jednom pravcu da dodjes do kuce,a radis 10 sati dnevno...Treba da sredis kucu,peres ves,jedes,kuvas,ides u nabavku..
Tako da se ja ne iscudjavam,ko zna sta te zene preture preko glave,a bogami i preko ledja u toku dana.Ima i vaznijih stvari od iskrzanog laka.
Šta je to što, po vama, jedna devojka/žena sebi ne sme nikako da dozvoli?
Meni je fuj crni kreon oko usta.
Maskara koja nije skinuta bar sedam dana nego se samo dodaje ujutru kad se ustane ...
Izrastak do pola glave ...
streč bela bluza (sise na izvolte), crni kreon oko usana i roze karmin.kosa natapirana kao da je stavila prst u šteker.....vrišteće crveni nokti (nadograđeni, kako je uzgredno pomenula)
Ne volim hulahop na sandalu i otvorene prste nek je trista puta moderno !
Ni helanke na debeloj zeni![]()
I naocare u kosi umesto na ocima ...missim hello imate rajf ebote....
I ne volim zlatnu prstencinu na ruci i to na 8 od 10 prstiju odjednom ...
potpisujem.masna kosa (ako ne mozes da odrzavas dugu kosu osisaj je)
iskrzan lak (ako ne mozes da odrzavas nokte ne mazi ih nikad nikad)
nenamazani dugi nokti (iseci ih!!!)
ili im pukne jedan nokat i umesto sve da iseku tako furaju ''tri pa jedan''
brkovi & ostale dlake koje nisu bas lepe
puder da...
vecernja sminka u sred dana
bubuljica zrela zrela zuta sa zelenim vrhom (aaaaaaaaaaa iscedi je, NE CEKAJ da ''prodje sama'')
kada neko u plitkim farmerkama cucne/sagne se/sedi pa mu se vidi ''crta'' od gooze.. :///
istrosene flekice na cipelama i izgrebane stikle (i uopsteno cipele)
kada neko nosi nakit na kome je ispao cirkon ili ispalo vise cirkona pa sad nosi ''rupu''
Uh sve ste rekle!!! Ali OVO sto sam sinoc u Skadarliji videla je VRHUNAC:helanke, visoke, krive, rascvetale stikle,pripijena bluza a na povecim grudima nekoliko ZLAATNIH lanaca groooznog dizajna!!!Ofucan mini val, boja ZUTA sa izrastkom!!!Taman ten sa veliiikim ustima sjano roze!Ruke sa roze namazanim- neizguljnim!!! roze lakom sa mnostvom zlatnih prstena!!!E, da i tasnica preko ruke!!!To je bilo cudo, a nije bila kod Ekonomskog fakulteta!!!
dvije koleginice su tandem snova... obje su vraski bogate, porodice kod kojih se ne zna koja generacija ima vise novca, a svi su zaista sposobni i sjajni... prva je jedan od najboljih studenata na faksu... uvijek obucene iskljucivo u markirano, a pri tome sa stilom, damski... prvoj vrcaju sijede vlasi na sve strane i joj toliko smrdi iz usta da ne mozes da joj pridjes, a ima naviku da se unosi u facu, dok druga stavlja neki narandzasti puder i neki bronzer da izgleda kao sargarepa u faci, a slatke obje mnogo
i meni nikako nije jasno... em imaju obrazovane porodice, em su i one samo ostvarene, obje su u desetogodisnjim vezama... kako im neko ne skrene paznju
tako da je za mene ne, nikako ne ispostovati ono sto ti vise ljudi spomene u kratkom vremenskom periodu
ako ti troje ljudi ponudi orbit zvaku... uzmi
ako ti svaka djevojka na koju naidjes kaze da malo razmazes puder na vilici, uradi to, mora da izgledas neprirodno
ybt ne pricaj da neko i dan danas nosi crni kreon oko usanaIntervju za posao prošle nedelje, nas petoro kandidata, tri devojke/žene i dva muškarca. Tipovi su bili ok obučeni, pantalone (ne farmerice) i košulja ali ženski deo.....Jedna je došla obučena kao da konkuriše za audiciju u lokalnoj kafani: teeesne farmerice, streč bela bluza (sise na izvolte), crni kreon oko usana i roze karmin.....A kosa natapirana kao da je stavila prst u šteker.....Kandidatkinja broj dva, teksas haljinica do ispod guze, čipkaste čarape i preko bolero...teget senka oko očiju, vrišteće crveni nokti (nadograđeni, kako je uzgredno pomenula).....
U jednom momentu pomislih možda ovo i nije konkurs za profesora već za pevaljku.....![]()
ima strašno neprijatan zadah, a sva se unese u moje lice dok mi priča, ko da hoće, ne daj Bože da me poljubi. Ja okrećem glavu, bežim unazad, ona me juri, ništa ne kapira. Ili možda to namerno radi?
.
Vulgarno????Mrzim kad vidim devojku ili zenu vidim naprimer u trznom centru u trenerci :/po meni je to vulgarno.Trenerka je iskljucivo za teretane.
.
veliki dekolte
oguljene štikle
kese (pogotovo kese skupih firmi) kao dopunu uz malu tašnu
preglasan govor ili smeh (naravno, ima lujki kod kojih mi to ne smeta)
zveranje na sve strane u kafiću
suva kosa sa izrastkom, nefenirana
oguljen lak je ružan, osim ako nije neka klinka u martinkama, onda može da bude slatko
odvratne su mi one lopate od noktiju sa aplikacijama i šaricama
e, a ladno može da se desi da vidim ženu koja ima sve ovo: sise na izvolte, roze lopate na rukama, žutu kosu sa izrastkom i kaljave štikle, da joj fali zub i da priča glasno - a da mi se svidi!
hahahaha, ne znam kako to da objasnim, ali neki ljudi/žene su baš harizmatični u svom tom svom užasu... a možda sam i ja nastrana![]()
![]()
Vulgarno????Znaš, nadam se šta taj izraz znači?
Jao ja sam vulgarna, ne, ne , moram lepo neke štikle da natakarim sledeći put kad budem išla u neki tržni centar...i da se baš našminkam, i tako da se malo utegnem, pa kad već idem na takvo mesto ne mogu da budem vulgarna
![]()
Hm..malo sam se lose izrazilane bas vulgarno,ali nepristojno.Eto.Smatram da je nepristojno otici u trenerci u grad,trzni centar,o faksu i skoli da ne pricam.Mislim da je to bez veze
Ne kazem da treba da se nesto sredjujem,tipa stiklice,tonu sminke.Samo ne u trenerci.