Ne, ne prilazi mi blizu

Paula

black cat
Moderator
Poruka
28.294
Može se imati sex sa nekim na duševnoj distanci. Žena raširi noge, ili muškarac vidi nagu ženu, malo se protrljaju i tojeto.
Mogu biti i u braku, ali da se supružnik drži na većoj distanci.

Pretpostvaljam da najveći broj nas želi biti sasvim otvoren, bez zadrške, predati se
Ali možete li se setiti perioda kada ste hteli da budete bliski, a hteli i da ste na distanci ? od nekih osoba, ili možda ceo život tako?
Jednostavno, takav period kada se ne žele jake emocije, ili ne želite biti povređeni, imate strah od bliskosti, ili naprosto ogrubelo srce.

Šta ste tada radili? Bežali u samoću? Našli nekoga za povremeni sex? Bili u vezi, ali nikad predati? Tražili pouzdanog, a povremenog ljubavnika?
Kakva su iskustva?

1658143595763.png
1658143715216.png
 
Poslednja izmena:
Verujem da se svakome desi to ponekad, nakon neke traumaticne veze, nekog loseg iskustva. Kako da postupis, zavisi od tebe. Ako ti ne prija da trenutno imas neobavezni seks, mozda je bolje da se posvetis prijateljevanju, dosta si aktivna i drustvena i to mislim da je blagotvorno. I kad ponovo steknes hrabrost i poverenje, doci ce i prilika za bliskost. Ne moze na silu i ne moze uvek. Ponekad prosto treba biti strpljiv i ne upadati u malodusnost jer tvojoj dusi je potrebna ta pauza.
 
Само Кодекс Соларног реда😊
Како да уведем неког у тај свет, у којем обитавам. Она неће разумети ко је Кодреану, неће разумети Учитељеве Законе живота и светло истине, можда ће јој Црњански бити мио али само док и он не упути онај поглед пун презира у једној јесени живота без смисла.
Зато се препуштам валовима задовољстава а то подижем на један пиједастал узвишености, али ме врло често обузме нека туга, узалудност свега тога.
Не желим да ме ико воли.
 

Back
Top