- Poruka
- 68.214
dzizus krajst
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma pusti ih da nas stavljaju u korpice, bas me zanima kakvi ce se sve biseri prosuti.Moj slucaj je da pocnemo da zivimo zajedno koliko joj treba da ode po stvari,ali pazi kad vise mogu ovde da me bistri izvale kakav sam nego riba s kojom pricam par dana, jer necemo nikad naceti teme o kojim ovde pisemo,nikad nisam ni pocinjao nesto s nekom koja mi je dosadila
Pa, kad slikovito objasnim, možda bude jasnije na šta sam mislila...nike idealan opis hahahahadzizus krajst
Ma pusti ih da nas stavljaju u korpice, bas me zanima kakvi ce se sve biseri prosuti.
Pa hajde, nisam ti ja zanimljiv. Ti si mi sada zanimljiva s tim shopingom i deckom koji pokno slusa monolog u krug da bi dokazao kako mu je stalo. Nastavi pliz.Pa, kad slikovito objasnim, možda bude jasnije na šta sam mislila...nike idealan opis hahahaha
Ne znam dok ne kažeš, a računam da ti precizno znaš ko si i šta si, bez samozavaravanja da si cvetak.
AhahahahahaPa hajde, nisam ti ja zanimljiv. Ti si mi sada zanimljiva s tim shopingom i deckom koji pokno slusa monolog u krug da bi dokazao kako mu je stalo. Nastavi pliz.
P eto vidis ja na pr volim da odem u soping s njom. Ne uvek, naravno, ali nekad da. Lepo mi da vidim sta proba, kako joj stoji, das joj koment, ubacis se malo u taj svet, taman prozujimo, sednemo negde na kafu posle i td.Ahahahahaha
Pa ja pustila kreativnost.
Ali ja sama idem u šoping ili sa drugaricom. Nikad u životu ne bih tu partnera vodila, ali vidim da milion žena vodi svoje. Možda sam ja previše oslobodila čoeka ahahahaha
A i ne smaram. Nekad jesam, sad pazim šta pričam i kako. Ali kad sam ljuta, tada sam baš ženska zmijetina, jedino tad ne pazim
Nemam utiske.Sta jos, pricaj utiske.
Djordje i ja.
Zabavno je.Nemam utiske.
Pokušala i zeznula sam se ahahaha
Pa nemam ja pojmaZabavno je.
vondervuman!Pa nemam ja pojma
zanimljivo mi je to što ja ništa ne kontam kako vi mislite.
Ali eto jedino što znam jeste kako da zainteresujem za sebe ako mi je do toga.
Kontam da ni vi tako ne kontakte nas ali znate da zavedete i to je sve od našeg mudrijašenja.
Jel tako?
Bravoo. To je meni najjača stvar.Evo pomoc. Ja volim da su mi zabavne i uzbudljive zene.
Na pr, nemam nista protiv da mi priredu neku pretstavu, da se izvalim, cirkam pivce i uzivam. Samo da nije neki krindz doduse tipa da odvaljuje neka ludila od drame i emocija, pilji u zid 5 minuta u zid kao momenat smrti duha u spiritu. Moze na pr neki vondervuman fazon.
tu ru ri diru riru riru riru riiiiiiiii znas onu melodiju?
Ja kontam svaku zenu zanimala me ili ne nema enigmePa nemam ja pojma
zanimljivo mi je to što ja ništa ne kontam kako vi mislite.
Ali eto jedino što znam jeste kako da zainteresujem za sebe ako mi je do toga.
Kontam da ni vi tako ne kontakte nas ali znate da zavedete i to je sve od našeg mudrijašenja.
Jel tako?
Kako?Ja kontam svaku zenu zanimala me ili ne nema enigme
Pa kazes ti sama ,svako malo se pogubis nisi bas skoncentrisana istrajna,nisam te studirao nema te cesto samo banes povremenoKako?
Šta bi o meni rekao?