Ne moraš ni da se vraćaš

mislis da nam se napasete muda:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Auuuu.. Ide.. Drug crni...
t10109.gif

Ja sam još pre nekog vremena čuo da boluje od multple skleroze, ali da je početni stadijum i da se lekovima drži pod kontrolom..

ja sam cuo da je boris tadic gay od srednje skole , tako kaze milovan brkic - novinar, moguce je da je negde usput kao i Sanader zakacio SIDU al da je boluje od neke misteriozne bolesti mislim da boluje samo je pitanje od koje. Da nije bolestan ne bi se lecio na VMA maksimalno tajanstveno.

Ja sam još pre nekog vremena čuo da boluje od multple skleroze, ali da je početni stadijum i da se lekovima drži pod kontrolom..

ja sam sad procitao da se multiple skleroza manifestuje u ranoj mladosti

The name multiple sclerosis refers to scars (scleroses—better known as plaques or lesions) in the white matter of the brain and spinal cord, which is mainly composed of myelin.[4] Although much is known about the mechanisms involved in the disease process, the cause remains unknown. Theories include genetics or infections. Different environmental risk factors have also been found.[1][5]

There is no known cure for MS. Treatments attempt to return function after an attack, prevent new attacks, and prevent disability

to znaci da kod tadica ne moze biti u pocetnoj fazi

Back