Derer
Buduća legenda
- Poruka
- 43.114
ide chika na ribanje zbog neuspelog gej prajda
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaaa, pa onda je u redu. Pored ruku, vidim, čiste se i mediji, sad su na redu i Obraz, 1389 ... Higijena bre ...
U majku mu ,,, Ako nas ukinu kako ću da maltretiram i moderišem Uzeće mi vlast iz rukuА кад почну да бране интернет, па форуме, па овај наш
U majku mu ,,, Ako nas ukinu kako ću da maltretiram i moderišem Uzeće mi vlast iz ruku
E onda cete svi da bidnete moodderatori
samo će da požuti korisničko ime nepodobnima
mislis da nam se napasete muda
Да пожути? Шта ће то да нам ураде? Да неће......? Или можда хоће..?
Одох по неку кацигу.
Ja sam još pre nekog vremena čuo da boluje od multple skleroze, ali da je početni stadijum i da se lekovima drži pod kontrolom..
U majku mu ,,, Ako nas ukinu kako ću da maltretiram i moderišem Uzeće mi vlast iz ruku
realno ,forumi su jedino mesto gde se moze normalno raspravljati,ako eUro unijati pocnu i ovde da ciste, braco srbi moramo se seliti na forum.hr..... u emigraciju qq lele!!
@tema
Meni izgleda da si ti razocaran sto ti se parada nije odrzala pa ti krivi Predsednik, ministri Policije i Pravde, navijaci i ekipa
E moj Jerry, duga je ta "žuta ruka" Ne verujem da će biti mesta za forum takvog tipa ... Zbog opšte higijene naravno.ako i na ovaj forum dodje strahovlada otvoricu vam ja novi slobodni gde ce svako moci da izrazi svoje misljenje slobodno bio demokra radikal naprednjak , *****, lezbejka ili patriota.
nema zime opusteno
mislis da nam se napasete muda
Ja sam još pre nekog vremena čuo da boluje od multple skleroze, ali da je početni stadijum i da se lekovima drži pod kontrolom..
The name multiple sclerosis refers to scars (scleroses—better known as plaques or lesions) in the white matter of the brain and spinal cord, which is mainly composed of myelin.[4] Although much is known about the mechanisms involved in the disease process, the cause remains unknown. Theories include genetics or infections. Different environmental risk factors have also been found.[1][5]
There is no known cure for MS. Treatments attempt to return function after an attack, prevent new attacks, and prevent disability
a da i shabana i sve ostalo smece.............
ja sam sad procitao da se multiple skleroza manifestuje u ranoj mladosti
to znaci da kod tadica ne moze biti u pocetnoj fazi
Imaš neki problem sa mnom?
I ostalim smećem?
Ma gde na tebe Sabane da misli,ti si zasticena manjina...(na nebu, doduse)
Mogu ja i da promenim avatar, nije problem:
]
Nemoj, legendoooo!!!!
'Ce te spustimo na zemlju ako treba, ne brini!