Ne mogu se prijaviti na instagram, pomoc.

Dany6

Zainteresovan član
Poruka
342
Ne koristim insta apk na tel vec sam prijavljen preko pregledaca (browsera) i sve radilo,i htjeo sam se prijaviti na instagram na laptopu (preko G.Chrome),ali posto sam zaboravio sifru morao sam zatraziti novu preko mejla,promjenio je i kada sam se htjeo prijaviti izbaci mi OVO njesra,i nema nikakve opcije da ista uradim vec samo tako stoji....
Skinem insta lite na tel i isto mi se pojavi i na njemu,skinem original insta apk na tel,prijavim se i izbaci mi "Stranica trenutno nije dostupna,mozda je uzrok tehnicka greska na cijem otklanjanju radimo.Ponovo ucitajte ovu stranicu." i nakon toga samo prazna bijela slika.Desi se jer koristim insta na pregledacu valjda kao "3rd party app",prije mi se jednom desilo ali uspjeo sam rijesiti tako sto sam izbrisao sve podatke pregledaca i cini mi se da je to solucija bila,ali sada bas nece.Ne znam sta da radim,jel imao neko ovakav problem i kako da ga rijesim??
Zapravo,isao na "zaboravljena sifra",pa pokusaj drugi nacin i ono srednje "kod za prijavljivanje je poslat na broj mobilnog ili emajl kojima nemam pristup",ali zapravo imam pristup i mejlu i broju,ali to kada se izabere dobijem video da snimim facu radi identifikacije,a prije toga me pita da li imam svoju sliku na profilu.
Posto imam samo sliku na avataru (nijednu objavljenu na profil),a na njoj imam MASKU,kacket i naocale...opet se "zamaskiram" i tako se snimim i posaljem im video,ali mi mejl stigne da nisu uspjeli da potvrde moj identitet pomocu tog videa,te im mogu ponovo poslati drugi,tako i uradim ali ovaj put golu facu,i opet stigne isti mejl da nisu uspjeli potvrditi....pa koji racku vise rade sa tim instagramom....Ako zna neko rijesenja...ljubim ga.