- Poruka
- 84.133
Da li ima neka kuhinja da vam se baš ne svidja?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije to, nego usseru sa začinimaovo sslike nije loše
ja ne mogu ništa ono sa živim ribama i slično
eto višsad sam jeo neku Tai hranu. Isto ima neki začin, ogavan. Uprapastili onako lepu piletinu
i ja sam se bečio na suši dok me jedan prijatelj azijata nije odveo gde treba i naručivao za meneJapansku. Onaj susi mi je
Stvar ukusa, meni je Tajladska kuhinja mnogo ukusna, vise nego kineska. Svidjaju mi se njihovi zacini, tj.sosovi koji stavljaju pri spremanju. A Indijsku ne, jer ne volim kari (Curry) a njega stavljaju svugde mozda i u kolaceeto viš
a moja kuma živela u bangkoku 4 godine i svakoga dana bila oduševljena hranom
Ne volim ribu, niti me privlaci sto je presno, niti mi se svidjaju ti zalogajcici, niti zelim da imam nista sa njima Preskupa zajebancija za dokone.i ja sam se bečio na suši dok me jedan prijatelj azijata nije odveo gde treba i naručivao za mene
Isto, riba ništa. Ni kuvana ni pečena.Ne volim ribu, niti me privlaci sto je presno, niti mi se svidjaju ti zalogajcici, niti zelim da imam nista sa njima Preskupa zajebancija za dokone.
јао Мито, за чега је добро, ако Бога знаш.možemo da počnemo od kurkume - ne podnosim je. Osim što sam našao u tečnom stanju, izmuljali sa nečim pa je podnošljivo, a kažu dobro je.
Ne mogu da smislim kari naprimer.možemo da počnemo od kurkume - ne podnosim je. Osim što sam našao u tečnom stanju, izmuljali sa nečim pa je podnošljivo, a kažu dobro je.
Пикац брате, шта фали ђумбиру?Đumbir takođe. Ko da ne postoji nešto lepše. Postoji.
Može mrvica u nekom kolaču, ali recimo više volim koru citrusa , taj šmek.Пикац брате, шта фали ђумбиру?