- Poruka
- 1.985
e zagorela ko kaubojski tiganj, mislim da se tako kazhe
a koji ste to svi, cela zgrada, i kako znate, el je pratite
a koji ste to svi, cela zgrada, i kako znate, el je pratite
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...zagorele zene, evo ja sam imo komshinicu , lepa, mlada, nije ni mnogo glupa, a zagorela ko tiganj, i to svi znaju, drugim rechima " ima al' ne da" pa zashto to , ja bi' delijo svima koji mi se svide, mislim da je to malo sado-mazo fazon, voli da je boli ili ne znam shta, a otje sa vibronadrazivchem, glup sam....![]()
...zagorele zene, evo ja sam imo komshinicu , lepa, mlada, nije ni mnogo glupa, a zagorela ko tiganj, i to svi znaju, drugim rechima " ima al' ne da" pa zashto to , ja bi' delijo svima koji mi se svide, mislim da je to malo sado-mazo fazon, voli da je boli ili ne znam shta, a otje sa vibronadrazivchem, glup sam....![]()
nemas zalju da se 'ebes ili
Imam zelju da se `ebem .. ali nemam partnera. Svaki novi partner meni je nepoznat u sexualnom smislu, a svaki 'stari' partner mi nije dovoljno inspirativan. Nemam sta da izaberem. Ajde da odbacim 'stare' koji su mi iz raznoraznih razloga otisli na marginu .. ali sa novima se nikad ne zna da li ce biti dobar sex ... a meni se nece losh ..
Ne pominji mi levake .. kada bi ovi mushkarci bili svesni koliko je medju njima dobrih `ebaca, a koliko loshih .. mislim da bi propali u zemlju od bruke.
:-(...
Da pojednostavim - Hebala bi se ja, ali mi se ni na koga ne dize......zagorele zene, evo ja sam imo komshinicu , lepa, mlada, nije ni mnogo glupa, a zagorela ko tiganj, i to svi znaju, drugim rechima " ima al' ne da" pa zashto to , ja bi' delijo svima koji mi se svide, mislim da je to malo sado-mazo fazon, voli da je boli ili ne znam shta, a otje sa vibronadrazivchem, glup sam....![]()
Ne pominji mi levake .. kada bi ovi mushkarci bili svesni koliko je medju njima dobrih `ebaca, a koliko loshih .. mislim da bi propali u zemlju od bruke.
ops: da ih naucimo cemu kad nam je dosadno :shock:...Ovo je, torte mi (mnogo sam gladna 
Da pojednostavim - Hebala bi se ja, ali mi se ni KOD koga ne dize...

ops:Pa kad smo fine pa im to nekazemo , da se neuvrede...A i trebaju nam i tak'i nikaki da ih naucimo cemu kad nam je dosadno
Moz' i tako, jope mu na isto dodje...:sad:

Zagorio si, kad se tako osjecas...
Meni jedan neki dan rece da je, s obzirom koliko kukam, mislio da apstiniram bog zna koliko...![]()

Skroz je ovo tacno receno.ja onda nisam...
al mi smešno kad sam nervozna pa mi neko kaže da sam nedojebana, a j znam da nisam...
baš često ženama prilepe to, ma nedojebana, bre fali joj *urca
ko da je to jedina stvar koja nas čini srećnom...
mene to ne čini srećnom...
samo podmiri potrebe...