Ne mogu da se konektujem

DeXa

Zainteresovan član
Poruka
287
Ewo owako stoje stwari:
Instalirao sam na jednu stariju masinu windows 98se
komp je:
Pentium II na 400Mhz
BX ploca
lucent agere modem\
ostalo je nebitno
e sad owako posto nije imao drajver za modem ja sam nasao na netu tako sto sam prepisao oznaku sa chipa i nasao sam drajver.Instalirao sam taj drajver i modem je proradio bira broj i kad dodje do onog da proveri user name i password veza se prekine i ispadne poruka:
ERROR 720:DIAL-UP COULD NOT NEGOTIATE A COMPATIBILE SET OF NETWORK PROTOCOLS YOU SPECIFIED IN THE SERVER TYPE SETINGS
CHECK YOUR NETWORK CONFIGURATION IN THE CONTROL PANEL

Usao sam u ta podesavanja i video da nema TCP/IP protokola i Microsoft Familu logon
uzeo sam i instalirao sam to ali mi je zatrazio neke fajlove sa Win 98 cd-a ali onda nije mogao da nadje te fajlove na cd-u a ja nisam mogao da nadjem ni rucno na cd-u.
STa da radim znaci da su drajveri dobri jer modem radi.
Pozdraw i hvala unapred
 
Brate, imam isti problem.... Ali samo ponekad... Npr. desi mi se da dobijem istu poruku ali prilikom sledećeg pokušaja sve normalno radi i uspostavi vezu...


Pokušaj više puta i kaži koji je modem...

A onda malo progooglaj... :)
 
Ali ja sam sad unstalirao TCP/IP protokol i microsoft family logon i opet nece.A sto se tice druge verzije vindowsa rado bih to pokusao ali mi ovde gde sam sad ne mogu nabaviti nesto tako jer sam kod ujaka u selu.Pokusacu da izbrisem sve tamo gde je TCP/IP protokol i obrisacu modem pa cemo videti ako oce oce a ako ne onda nek si j*be mater
 
nidzesi:
Sta ce ti IP Protokoli za internet??? Jeste vi normalni???


Pa to gde ti ceprkas to ti je za LAN Mreze a ne za internet...


:)


Cudnog li sveta...


Stvarno "cudnog li sveta", jeste da se to podesava u networking-u, al` ajde molim te surfuj i kaci se naservere bez Internet Protocol-a. Ne znam da l` si primetio, al` covek pravi konekciju za dial-up. A posto kaze da je na selu neka proveri kakva mu je telefonska centrala, mozda ne podrzava tonsko odnosno pulsno biranje brojeva.
 

Back
Top