DeXa
Zainteresovan član
- Poruka
- 287
Ewo owako stoje stwari:
Instalirao sam na jednu stariju masinu windows 98se
komp je:
Pentium II na 400Mhz
BX ploca
lucent agere modem\
ostalo je nebitno
e sad owako posto nije imao drajver za modem ja sam nasao na netu tako sto sam prepisao oznaku sa chipa i nasao sam drajver.Instalirao sam taj drajver i modem je proradio bira broj i kad dodje do onog da proveri user name i password veza se prekine i ispadne poruka:
ERROR 720
IAL-UP COULD NOT NEGOTIATE A COMPATIBILE SET OF NETWORK PROTOCOLS YOU SPECIFIED IN THE SERVER TYPE SETINGS
CHECK YOUR NETWORK CONFIGURATION IN THE CONTROL PANEL
Usao sam u ta podesavanja i video da nema TCP/IP protokola i Microsoft Familu logon
uzeo sam i instalirao sam to ali mi je zatrazio neke fajlove sa Win 98 cd-a ali onda nije mogao da nadje te fajlove na cd-u a ja nisam mogao da nadjem ni rucno na cd-u.
STa da radim znaci da su drajveri dobri jer modem radi.
Pozdraw i hvala unapred
Instalirao sam na jednu stariju masinu windows 98se
komp je:
Pentium II na 400Mhz
BX ploca
lucent agere modem\
ostalo je nebitno
e sad owako posto nije imao drajver za modem ja sam nasao na netu tako sto sam prepisao oznaku sa chipa i nasao sam drajver.Instalirao sam taj drajver i modem je proradio bira broj i kad dodje do onog da proveri user name i password veza se prekine i ispadne poruka:
ERROR 720

CHECK YOUR NETWORK CONFIGURATION IN THE CONTROL PANEL
Usao sam u ta podesavanja i video da nema TCP/IP protokola i Microsoft Familu logon
uzeo sam i instalirao sam to ali mi je zatrazio neke fajlove sa Win 98 cd-a ali onda nije mogao da nadje te fajlove na cd-u a ja nisam mogao da nadjem ni rucno na cd-u.
STa da radim znaci da su drajveri dobri jer modem radi.
Pozdraw i hvala unapred