Ne mogu da podnesem

razni tripovi,predrasude i iskonski stavovi
svaka cast izuzecima ali vecina momaka koje ja poznajem su puni tripova, nekih glupih predrasuda i stavovi su im iskonski
 
Poslednja izmena:
Sta je to sto ne mozete da podnesete kod suprotnog pola?sta vas najvise iznervira,sta vas izludjuje kod partnera mozda:zcepanje:?haha

Evo prva da kazem,NE osecajnost za neke vazne trenutke,tipa javljanje i slicno...

Ovo nisam shvatio...Pa baš to što postoje neke koje su umislile da su u centru univerzuma i da trebaš da trčkaš za njima kao kuče,ima neke tek im juče sise izrasle,do juče se ponašale kao mala deca i sad kao samo im muškarac fizičkog izgleda Švajcenegera i džepa Bil Gejtsa odgovara i što su sa njima i oni obični prijateljski razgovori (iako te ona ne zanima) na sexualnoj bazi tj. ako je interesuješ ima da trči za tobom,da usta ne zatvara,kad otvoriš usta da guta tvoju reč,a ako je ne interesuješ onako da te belo gleda ko tele,jednako bulji u mobilni,nešto ga čvaka i samo ti daje signal idi,idi,zaboga idi...To su moje zamerke jednom delu ženske populacije,ali postoje i one koje su i više nego ok.
 
Najvise mrzim kad mi neko prodaje zrelost,kao nisam ja glupa,nisam vise dete i naivna a opet je sjebem i izlazem a mukica poveruje! E to proseravanje mi ide na zivac! Jos me nervira to sto uvek moram biti u odnosima toplo hladno da bih je zadrzao,ako joj sve pruzis onda nisi zanimljiv! >< Bem ti zemsku psihu!

Ovdje si apsolutno u pravu.

Znam na osnovu licnog iskustva u periodu kad sam bio naivni pubertetlija.
 
Glupost...
Kad nesto pricam, a ona uzme i gleda u telefon...
Poltronizam... kad krene da se ulizuje drugima ne bili ostavila utisak pametne osobe...
Kad je nezrela... al' ne detinjasto nezrela (to je tako simpa), nego kad se vidi da npr. ima 19 godina, a ponasa se k'o da joj je 9...
Kad je dosadna i plitka u razmisljanju... nedostatak spontanosti me tako odbija!!!
Kad svima oko sebe govori "srce", "duso", "sreco", "slatki moj/moja"...
Kad pije k'o smuk i pusi k'o Turcin...
Kad joj je uzrecica "taj rad"...
Kad se plasi da radimo nesto ludo...
Kad ne ume da se sminka... ili ume pa pretera...
Kad se obuce onako potpuno seljacki i uziva dok je masa napaljenih bubuljicavih seljaka merka k'o svezi but...

Otprilike to...
Pa jos 2000 stvari :cool:
 
Glupost...
Kad nesto pricam, a ona uzme i gleda u telefon...
Poltronizam... kad krene da se ulizuje drugima ne bili ostavila utisak pametne osobe...
Kad je nezrela... al' ne detinjasto nezrela (to je tako simpa), nego kad se vidi da npr. ima 19 godina, a ponasa se k'o da joj je 9...
Kad je dosadna i plitka u razmisljanju... nedostatak spontanosti me tako odbija!!!
Kad svima oko sebe govori "srce", "duso", "sreco", "slatki moj/moja"... (*)
Kad joj je uzrecica "taj rad"...

Kao da sam ja pisao :ok:

*moja verzija- kad mora da se izljubi sa pola amfiteatra jer kao toboz sve poznaje dobro i mora da se pozdravi odjedared sa svima...

Za ovu uzrecicu bices zaklan od strane jedne forumasice koja voli da je upotrebljava.Inace tek sad cujem za tu uzrecicu,mislim prvi put u zivotu sam je cuo od vas na forumu :confused:
 
Diskriminacija žena, neiskrenost, da, neosećajnost, senilnost

mrzela bi me :rumenko:

ne podnosim kad popiju nešto pa krenu onako seljački da podriguju na sred ulice, znači to mi je odvratno....
mrzela bi me :rumenko:

Jos me nervira to sto uvek moram biti u odnosima toplo hladno da bih je zadrzao,ako joj sve pruzis onda nisi zanimljiv!

Imash i ti svoje momente, da upotrebim carolinu frazu.
Ovo je prokleta istina.

Kad svima oko sebe govori "srce", "duso", "sreco", "slatki moj/moja"...

Kad joj je uzrecica "taj rad"...

jao sine tu smo, glava me boli od toga.
 
U poslednje vreme sve me nervira. Ne možeš da nađeš normalnog muškarca, pa to ti je
Evo jednog teksta sa Fejsbuka, koji mi je jako prijao i nasmejao me
Nadam se da se niko neće uvrediti ;)

"Ono sto niko ne bi pomislio za Srbiju, ako je uopste i cuo za nju, je da joj nedostaju muskarci. Da, SRPSKI MUSKARAC je obicna kukavica koja zivi u stalnom strahu, pre svega od samog sebe.
Problem naseg drustva nije u tome da je "muski princip" suvise pristupan, ne, ne, on uopste vise ni ne postoji.
Zene su ugrozene, zgrozene, isfrustrirane i gube nadu da normalan muskarac u Srbiji postoji...

Raspad zemlje, siromaštvo i potpuni pad moralnih i svih drugih vrednosti odrazili su se drastično na jači pol u ovoj jadnoj zemlji, te su ovakve grupe neophodne za edukaciju naraštaja koji provodi na internetu previše svog slobodnog vremena. Muškarce u Srbiji možemo podeliti na više grupa i podgrupa ali pre toga moram da se osvrnem na situaciju zbog kojih su se našli u jednoj od njih.
Besparica, nezaposlenost, turbo folk kultura su srpske muškarce doveli u stanje apatije, bezvoljnosti i potpune neambicioznosti. Obzirom da su muškarčevi primarni instinkti lov i održavanje vrste, oni su jadni postali toliko isfrustrirani jer ni osnovnu svoju funkciju više ne mogu da ostvare. Istraživanja su pokazala da se srpski muškarac i dalje izjašnjava kao seksualno zadovoljna osoba ( zbog blama da prizna da je nezadovoljna seksualna osoba), da vodi ljubav bar 6 puta nedeljno ( a ustvari ta brojka se svodi na 6 puta godišnje ili NIKADA), da nema problem sa impotencijom ( ustvari svaki treći ima taj problem), da se bavi sportom ( ustvari se uopšte ne bavi sportom i sklon je gojenju više od bilo kog drugog muškarca u Evropi).
Zašto odmah pričam o seksu? Zato što je naučno dokazano da je muškoj vrsti to najvažnija stvar u životu, a istraživanje pokazuje da 93 procenta muškog roda smatra seksom najvažniji deo veze a svaki treći je prekinuo dugogodišnju vezu jer mu je seks postao dosadan!?
Dakle, sve se svodi na seks, malu ili veliku pišu. Odatle dolaze kompleksi, ludilo, mržnja, strah, frustracije. Pošto su muškarci još uvek JAČI pol, nesrećne žene ne znaju kako da se uhvate u koštac sa svim njihovim problemima. Oni nekad postaju i veoma agresivni. Što verbalno što fizički.
Jadne srpske žene, strefila ih tranzicija, emancipacija, ne valja kad su uspešne, ne valja kad su neuspešne, ne valja kad vole seks, ne valja ni kad ga ne vole. Ili su ***** ili sponzoruše ili jadnice. Ima i NORMALNIH, ali do sada se ni jedan pripadnik muškog roda nije izjasnio šta je to NORMALNA SRPSKA ŽENA. Zašto? Jer NORMALAN SRPSKI MUŠKARAC izumire i više nema snage za lov, borbu i održanje vrste. Evo šta je ostalo od muškaraca u Srbiji:

1.BLEJAČ – muškarac, parazit koji živi od vazduha i „kombinacija“. Sedi po ceo Božji dan u lokalnom kafiću, cevči svoj osamnaesti espreso s mlekom i popinjava tiket iz lokalne kladionice. Uveče izađe ako zaradi nešto od klađenja ili ako mu starija sestra koja radi gotivan posao da kintu. Finansira se i iz maminog i tatinog novčanika, nezaposlen je do 36 godine i apsolutno nema ideju čime bi u životu mogao da se bavi. Pošto uglavnom ništa ne dobije na kocki a i sestri je već pun ***** vaćarenja, večeri provodi uz Soni gde sa drugom u mraku, osvetljeni samo zelenom bojom sa tv ekrana igraju igrice najmanje 23 sata neprekidno.

2.DŽIBER – nije važno da li je iz Resnika ili centra grada, on je znojav, debelovrat, namršten i neprijatan svima osim samom sebi. Obično mu je otac isti takav primerak, takozvani Džiber Stariji – on plaća muziku na svadbama, vikendom sa ženom gleda Grand parade i navija, upasuje sve u pantalone, dlakav je previše i ponosan zbog toga. Nedeljom sa Džiberom mlađim pere mečku koju je doterao kum Mile iz Frankfurta, pa odvrne gusle na sav glas i nervira komšiluk a ako mu se neko zbog toga obrati **** majku svima! Sin džiber je vaspitan u tom duhu a po pravilu mu tata sa 14 godina plaća prostitutku za skidanje nevinosti ili ide do ekstema – otac džiber, sinu džiberu pokazuje kako se TO radi sa komšinicom Milkom, pekarkom iz prizemlja. Sin je naravno potpuno šokiran, sjeban, jer iako džiber, i nije hteo baš tatu da vidi pri seksualnom činu, pa posledice ostaju trajne.

3.SPORTISTA – obično fudbaler ( srpski muškarci hoće da budu fudbaleri), nema ni tehniku, ni znanje, ni snagu da izdrži običan trening a kamoli celu utakmicu. Sluša isključivo Karleušu i Cecu i sanja kako će jednog dana igrati u Italiji, zemlji snova. Glup je kao noć ali to mu ne smeta da navata na foru istu takvu glupaču sa kojom će se na kraju oženiti, produžiti svoje tupave gene i ostati u Srbiji jer će jadan da sjebe koleno i nikad više neće ni raditi ono što jedino i zna.

4.TATIN SIN – debil koji i pored toga što je završio privatnu školu i upisan je na privatni fakultet ne zna i ne želi da radi bilo šta u životu. Pravi se pametan tako što citira Dučića (naučio je one dve rečenice O ŽENI ), smeška se i iritira muškarce iz ostalih grupa. Kurči se do mile volje, svi ga mrze i zavide mu jer mu je tata tamo neki baja. Na kraju dobije batine od Blejača ili Džibera jer ih je previše iznervirao svojim lagodnim životom. Tatin Sin obično preraste u jednu od sledeće dve grupe, a to su:

5.MATORI ŠVALER ala Frano Lasić – muškarac od pedesetak godina koji ima ljubavnice mlađe od sopstvene ćerke koju vozi na svojoj novoj vespi. Obučen je u beli lan od glave do pete, nosi japanke. Kad žena podnese razvod, rida kao beba jer ne želi da ostane bez para, dobrog ručka i sina kog je taman počeo da uči da bude iritantni debilko na vespici.

6.BIZNISMEN – muškarac koji se bavi biznisom. To može da bude bilo šta. On zapošljava u svojo firmi ne starije od 25 godina, sa minimum 30 godina radnog iskustva. Obično je prevarant i lopov a u mladosti nije imao ništa, **** je u poljskom WC-u, pa mu je sadašnji pozlaćen. U 90% slučajeva ima malu pišu ali brz auto.

7.NAJBOLJI STUDENT – muškarac koji vredno uči i gleda kako njegovi drugari jedva usklađuju noćne izlaske sa predavanjima. Mislim, super je što učiš, ali preterao si brate, postao si bubuljičav i gojiš se a nemaš ni 22 godine. Krivi ti se kičma, sredi ten već jednom i opusti se! Ne, on će i pre roka završiti faks, postati asistent a večeri provodi kao frik sa fejsa gde stavlja slike svojih nekadašnjih ortaka, pa kad se i dogovori sa ribom da se nađu čudi se što je pobegla glavom bez obzira i svima priča kako su ribe kurvetine, sponzoruše i glupače!

8.KLASIČNI LUZER – sedi i dalje na klupici u parku, ispred dragstora, na stepeništu, u školskom dvorištu a nema 10 godina. Ima 25, batalio je sve i faks i traženje posla i ribe i izlaske. On je možda i najgotivniji od svih opisanih srpskih muškaraca, načitan je, duhovit, nema problem ni sa veličinom polnog organa. Ipak, ubi ga situacija, stanje u zemlji, pivo iz plastikanera i gandža, ma sve je otišlo u *****. Kao i on.

9. MAMIN SIN - ovo je najopasniji primerak muske vrste od svih. Savetuje se strogo izbegavanje!!! To je dete koje je centar sveta jedne prosecne porodice. On je prava mala slihtara koju mama obozava a u stvarnosti je umisljena lenstina koju mamica kljuka parama i identifikuje sa samim Bogom. U buducnosti ce se tako ponasati prema svojim nesrecnim devojkama (kao Bogom dan ) a na kraju ce zavrsiti najslicnijoj sopstvenoj mamici. Bolesnik.


Na kraju, šta je sirotim Srpkinjama ostalo? Ima li nade?
One mogu samo da sede i plaču i nadaju se da će jednog dana negde, iz nekog ćoška, neki normalan muškarac skupiti hrabrosti i izaći na svetlost dana..."
 
8.KLASIČNI LUZER – sedi i dalje na klupici u parku, ispred dragstora, na stepeništu, u školskom dvorištu a nema 10 godina. Ima 25, batalio je sve i faks i traženje posla i ribe i izlaske. On je možda i najgotivniji od svih opisanih srpskih muškaraca, načitan je, duhovit, nema problem ni sa veličinom polnog organa. Ipak, ubi ga situacija, stanje u zemlji, pivo iz plastikanera i gandža, ma sve je otišlo u *****. Kao i on.
evo sam ja za koju godinu
nego, srpkinje, mnogo ste zahtevne
 

Back
Top