Ne mogu da nadjem devojku i da budem s njom

Drugu recenicu ste izignorisali iako ona skroz stoji na mestu. A velika istina jeste i da je zenama dosta bitan materijalni status kod muskaraca.
Bitan, mozda, ali ne i presudan...Bitan je zenama koje nemaju drugo opredeljenje u zivotu, osim da budu majke i domacice, nasmejane svojim muzevima kad dodju sa posla, deca napunjenena helijumom da lete po sobi kako njihovi koraci ne bi uznemirili doticnog.
Ne znam sto sam uopste ponovo poceo da se bavim ovim, za mene vise ne postoje zene, kao ni svi ljudi, i baj.
Nasi izbori mnogo govore o nama...

Ja sam samo nailazio na one kojima je bitan materijalni status kod muskaraca, takvo je ovde i drustveno ocekivanje. Ali mozda mi je mnogo veca mana sto sam nepovratno razocaran i sto po tom pitanju ne mogu da ustupim ni makac. Ima jedan prirodni zakon "na dobro se lepi dobro, na lose se lepi lose", samo sto ipak nisam ja taj koji je prvi zapoceo takvo vrzino kolo, jednostavno, zdravo ponasanje odbijen si - ne prilazis ponovo i zavrsis kontakt, kad se to svuda desava mora onda da nastane ovakva situacija, nepovratna razocaranost i zid i sa moje strane. A moglo je da bude da sam u dobrim odnosima sa drugima..

Rekao sam ti vec na to, nadji hobi, kucnog ljubimca ako ne znas sa ljudima,
Да, љубимац.

Ево мог случаја од јуче и данас. Љубимца сам добио почетком лета. Трчкарао је по дворишту, нисам га изводио јер се тешко навикавао на поводац, а ја нисам баш имао живаца да превише радим са њим. Све у свему, кад сам га навикао коначно на поводац, полако смо почели да шетамо. Јуче сам га одвео на вечерњу шетњу. У међувремену, вратим се кући и бацим поглед на Тиндер. Генерално га и не користим. Више да ми дигне его ако ме случајно нека риба лајкује. Како је однос на Тиднеру такав да на 1 рибу дође 50 мушкараца, чак и ако она неког лајкује, неће ни да прозбори са њим ако нема неки баш добар упад са првом реченицом. И мечујем се са неком рибом, и видим да на профилу има слику свог пса. И у поруци јој понудим (да не копирам поруку, парафразираћу овде на лошији начин) да у исто време прочетамо парком своје љубимце, и ако се сретнемо, да разменимо пар речи, а након тога да свако оде на своју страну (оне имају осећај да на нету има свакаквих манијака, па се мора овако постепено). И она крене самном причу, и нагласи да је баш био оригиналан упад.

Довогоримо се да попијемо данас брзинску кафу. Она је у посети мом граду, и одлази, те се нећемо видети док опет не дође у посету рођацима. Све у свему, попили смо пријатну кафу, и то је све. Није то ништа епохално, свакако, али смо провели лепо време и можда наставимо а можда не.

После те кафе сам опет прошетао пса парком, брзински, чисто да га навикавам на људе. И пролази риба са неко пудлицом или тако неки..бишон...откуд знам...неко мајмунче....и она мене пита "да ли је женка", ја рекох.."дечко је", а она..."ах..ништа онда". У питању је паркић код мене у крају, мали..у коме ретко људи шетају живуљке. Све у свему, она има женку коју чува од мушких паса, а да су пси били истог пола, не постоји ни један једини разлог зашто не бисмо наставили причу, док се пси њушкају.

Дакле, пса имам већ више од пола године, и нисам га користио, мада сам знао да је пас магнет за рибе.

И, данас сам закључио да је одлична идеја да следећи пут одем у Чаир (велики парк, са гомилом високих стамбених зграда, где власници и ВЛАСНИЦЕ шетају чопоре паса). Замисли колико ћу само због тога да имам интеракција са рибама које шетају своје фенси џукеле (мој није расан, већ говедо просто и сељачко, таман, он бараба, а њихове пудлице и бишони принцезе, што ће осликати наш потенцијални будући однос "битанга и принцеза пар", као у песми Бијелог Дугмијета.

(успут мало причао и са неким пензионером који је шетао свог пса, и са неким лудаком мојих година, али сам од њега побегао, јер није нормалан).

Ето, то сам под старе дане научио о женама. Говориш тихо и носиш пса са собом у Чаир и жена колико волиш. Наравно, то је тек почетак, а за после у разговору иде остаак приче.

Елем, не волим да превише причам о себи на форуму, али кад већ безимени оволико иритира, морам због њега.

Ја сам некада, буквално био мутав. Нисам умео да прозборим са девојкама. Сећам се да сам се, да сам, кад сам био баш млађи, договарао са неким другом да свратимо до неке другарице, и ја, из неког разлога поранио, и свратио, а тамо само њена сестра (оно...годину дана млађа од мене..). И уђем ја, да сачекамо друга и ту другарицу, и седнемо, она ме послужи и кренемо да...ћутимо. И ћутали смо...ћутали..ћутали....

Непријатност 100 %.

И то није био једини пут.

Ћутао сам тако и са девојкама за које сам знао да им се свиђам.

У међувремену сам у огромној мери развио своје социјалне вештине, да данас могу да ћаскам са рибама сатима и сатима. Чак и да намерно направим тишину, кад проценим да је време, и да потпуно самоуверено одржим тишину да не буде непријатна, већ пријатна. И кад је један на један у четири зида, и кад је у препуном кафићу.

Безимени не разуме да скоро сви мушкарци пролазе кроз ово, Некада сам био дунстер најгори на свету, али сам у међувремену радио на себи, и кад бих причао каква сам сексуална искуства и са каквим рибама имао...жив човек не би веровао. Опет, да не звучи како не би требало, и даље доживљавам гомиле неуспеха у мушко женским односима, али их, углавном, прихватам како треба. Још, кад скватиш како ствари функционишу, и кад добијеш каширање, ако знаш да се поставиш, то не буде никакво понижење од стране жене или девојке, већ и тако каширан у њеним очима испаднеш цар.

Greska je sto nemam BMW sa zatamnjenim staklima i stan u Beogradu na vodi. I sto ne zelim da poltronisem onima od kojih sam nailazio na zidove pa cak i osude, u ovom slucaju zenama, ali i svim ljudima, i sto nisam budala da se klanjam tamo gde nisam dobrodosao.
Brate.. Sa takvima ne ni da imas bmw sa staklima i stan na vodi. To je devojka zvana "hoces mi platiti pice? Ne, ali ti mozes meni." vrlo jednostavno. To kroz zube nauci da izgovoris.

Ne nabacuj mi se.

Da sam gej 500 puta do sad bih imao ljubavne odnose, gde god da sam trazio devojku vise je bilo navalentnih muskaraca gejeva nego devojaka. Sto devojke nisu tako navalentnije?
Да. Нису.

Заиста нису, осим баш ретких примера.

Постави себи питање и дај одговор на то питање.

Замисли ово питање као вежбу. Ти се више реторички питаш, и кунеш животну неправду што није тако. Међутим, ако поставиш себи ово питање, и потражиш одговор, направићеш први корак у разумевању жена. Почећеш да размишљаш о мушко женским оносима. Провалићеш образац по коме ти односи функционишу. Почећеш, временом, да проваљујеш и остале обрасце понашања жена. Али за то је заиста потребна одређена мисаона активност.

Замисли ово као почетну вежбу. Буквално, као у школи. Само што ово није основна школа, већ животна школа (или школа завођења или како год јеназвао).
Постави себи то питање озбиљно, а затим дај одговор и напиши овде одговор.
Можемо заједно да направимо неку анализу, и сви по мало научимо нешто. За то форум и служи.

Постави себи то питање озбиљно, а затим дај одговор и напиши овде одговор.
Можемо заједно да направимо неку анализу, и сви по мало научимо нешто. За то форум и служи.
Mozda zato sto su vec bombardovane muskom navalentnoscu. I mozda jer se zenska seksualnost vise osudjuje od muske..

Mozda zato sto su vec bombardovane muskom navalentnoscu. I mozda jer se zenska seksualnost vise osudjuje od muske..
Да. То су неки од разлога.

Шта можемо из овога да закључимо а да буде у нашу корист?

Бомбардоване навалентношћу, а сексуалност женска се осуђује. У контакту са њима, почетном, не можемо да будемо навалентни, већ тактични. Морамо да имамо такта, и да постепено, степеник по степеник, покажемо своју заинтересованост. Не може ни "право с неба па у ребра", али ни да је упоште не покажемо, па да она и не зна да је 'оћемо. Такође, рекао си да се женска сексуалност осуђује. Морамо да јој ставимо до знања да нам се свиђа, али не на начин да испадне нека кyрва, већ да је испоштујемо, тактични ставимо до знања да нам се свиђа, а тек кад прође време и изградимо однос поверења са њом, тек онда можемо да је у четири зида третирамо "као курву" (јасно је да то воле, али док до тог корака дођемо, треба нам претходно 1000 корака).

Е, сад...има природно талентованих фрајера, који умеју да прескоче много ових степеника....огромна већина то не уме и не може...зато мора тактично.

Замисли сад да на овај начин кренеш да анализираш женско понашање, а затим и своје. Колико ћеш само образаца да скапираш...па ћеш те односе много боље да разумеш. Али, буквално, то је мисаона активност. Анализа.

Морамо да имамо такта, и да постепено, степеник по степеник, покажемо своју заинтересованост. Не може ни "право с неба па у ребра", али ни да је упоште не покажемо, па да она и не зна да је 'оћемо. Такође, рекао си да се женска сексуалност осуђује. Морамо да јој ставимо до знања да нам се свиђа, али не на начин да испадне нека кyрва, већ да је испоштујемо, тактични ставимо до знања да нам се свиђа, а тек кад прође време и изградимо однос поверења са њом, тек онда можемо да је у четири зида третирамо "као курву" (јасно је да то воле, али док до тог корака дођемо, треба нам претходно 1000 корака).
Nisam toliko ni bez takta koliko sam stidljiv, razocaran i nepoverljiv, a sklon sam mozda i da brzo odustanem kad nema nikakvog pomaka. Mislim da je razocaranje najgore.

Inace i imam socijalnu fobiju i depresiju.

šta bre gde bi imao???
pa zavuče te iza stuba mosta,podućka ti,okrene se od pozadi i ti prodreš u nju svom snagom...
Tih 2 i po minuta će ti promeniti život iz korena,potrudi se bre
zaradi 1000 dindzi
Hehehe, em će mu "alat" dobiti karijes, em pride i neku polnu bolest ako ne navuče neku kvalitetnu gumenu navlaku...Nije neko uživanje ni uteha...

Ne nabacuj mi se.

Da sam gej 500 puta do sad bih imao ljubavne odnose, gde god da sam trazio devojku vise je bilo navalentnih muskaraca gejeva nego devojaka. Sto devojke nisu tako navalentnije?
Sve se svodi na sigurnost.
Devojke/zene traze sigurnost u muskarcu.
Ako ces biti iskren prema sebi, videces da niti nudis sigurnost niti se ponasas tako.
Moras da radis na sebi, a samopouzdanje dolazi kao rezultat tvog rada.
Neko to ostvari kroz novac, neko kroz znanje posla, neko kroz izgled.
Dela neka govore za tebe, a to sto si povucen i cutljiv pretvori u “misteriozan”.
Ne vole zene ni da previse kenjas ako nisi preterano duhovit. Ni prevelika pamet tu ne pomaze, reci ce/pomislit “jaoo evo ga opet je poceo da filozofira/kenya”.

p.s. kad stanes na noge, uhvati se one koja tebe hoce/ceni, naravno iz grupe koja ti se svidja i ima da ponudi ono sto treba za vezu sa ciljem. Vreme za zayebanciju si protracio, ne moras i zivot.

Da li uopste vise da trazim devojku i da se nadam necemu ili da totalno i trajno odustanem od toga? I kako? Mislim da nikad necu imati prilike, ali ne znam? Bar da mogu totalno da se opustim i da mi totalno nestane bilo kakva briga sta drugi ljudi misle, naravno da onda necu uopste biti nimalo dopadljiv. Hteo sam da budem deo MGTOW-a i usvojio sam kao neke njihove stavove, ali priroda je izgleda jaca od ideologije, mozda je to greska? Samo, to bi mi podrazumevalo da totalno raskrstim i sa celim svetom i sistemom a ne samo sa zenama, da budem apsolutno nezavisan od svih i od svega. Svakako mi i nije prijatno da budem u kolektivima i pogotovo da trpim autoritete dok su svi oni ostvareni u ljubavnom zivotu. Puno sam zbunjen i ne znam kako da se postavim jer ne znam sta me ceka u buducnosti. MGTOW je racionalna ideja a zelja za ljubavlju je iracionalna. Samo, to odustajanje ne moze da mi prodje bez nekog osecaja odbojnosti, nekad mi bude zao zbog toga ali izgleda da je to jedini moj put, i uvek ne znam sta ako se pokajem posle puno vremena.

Back