Rekao sam ti vec na to, nadji hobi, kucnog ljubimca ako ne znas sa ljudima,
Да, љубимац.
Ево мог случаја од јуче и данас. Љубимца сам добио почетком лета. Трчкарао је по дворишту, нисам га изводио јер се тешко навикавао на поводац, а ја нисам баш имао живаца да превише радим са њим. Све у свему, кад сам га навикао коначно на поводац, полако смо почели да шетамо. Јуче сам га одвео на вечерњу шетњу. У међувремену, вратим се кући и бацим поглед на Тиндер. Генерално га и не користим. Више да ми дигне его ако ме случајно нека риба лајкује. Како је однос на Тиднеру такав да на 1 рибу дође 50 мушкараца, чак и ако она неког лајкује, неће ни да прозбори са њим ако нема неки баш добар упад са првом реченицом. И мечујем се са неком рибом, и видим да на профилу има слику свог пса. И у поруци јој понудим (да не копирам поруку, парафразираћу овде на лошији начин) да у исто време прочетамо парком своје љубимце, и ако се сретнемо, да разменимо пар речи, а након тога да свако оде на своју страну (оне имају осећај да на нету има свакаквих манијака, па се мора овако постепено). И она крене самном причу, и нагласи да је баш био оригиналан упад.
Довогоримо се да попијемо данас брзинску кафу. Она је у посети мом граду, и одлази, те се нећемо видети док опет не дође у посету рођацима. Све у свему, попили смо пријатну кафу, и то је све. Није то ништа епохално, свакако, али смо провели лепо време и можда наставимо а можда не.
После те кафе сам опет прошетао пса парком, брзински, чисто да га навикавам на људе. И пролази риба са неко пудлицом или тако неки..бишон...откуд знам...неко мајмунче....и она мене пита "да ли је женка", ја рекох.."дечко је", а она..."ах..ништа онда". У питању је паркић код мене у крају, мали..у коме ретко људи шетају живуљке. Све у свему, она има женку коју чува од мушких паса, а да су пси били истог пола, не постоји ни један једини разлог зашто не бисмо наставили причу, док се пси њушкају.
Дакле, пса имам већ више од пола године, и нисам га користио, мада сам знао да је пас магнет за рибе.
И, данас сам закључио да је одлична идеја да следећи пут одем у Чаир (велики парк, са гомилом високих стамбених зграда, где власници и ВЛАСНИЦЕ шетају чопоре паса). Замисли колико ћу само због тога да имам интеракција са рибама које шетају своје фенси џукеле (мој није расан, већ говедо просто и сељачко, таман, он бараба, а њихове пудлице и бишони принцезе, што ће осликати наш потенцијални будући однос "битанга и принцеза пар", као у песми Бијелог Дугмијета.
(успут мало причао и са неким пензионером који је шетао свог пса, и са неким лудаком мојих година, али сам од њега побегао, јер није нормалан).
Ето, то сам под старе дане научио о женама. Говориш тихо и носиш пса са собом у Чаир и жена колико волиш. Наравно, то је тек почетак, а за после у разговору иде остаак приче.
Елем, не волим да превише причам о себи на форуму, али кад већ безимени оволико иритира, морам због њега.
Ја сам некада, буквално био мутав. Нисам умео да прозборим са девојкама. Сећам се да сам се, да сам, кад сам био баш млађи, договарао са неким другом да свратимо до неке другарице, и ја, из неког разлога поранио, и свратио, а тамо само њена сестра (оно...годину дана млађа од мене..). И уђем ја, да сачекамо друга и ту другарицу, и седнемо, она ме послужи и кренемо да...ћутимо. И ћутали смо...ћутали..ћутали....
Непријатност 100 %.
И то није био једини пут.
Ћутао сам тако и са девојкама за које сам знао да им се свиђам.
У међувремену сам у огромној мери развио своје социјалне вештине, да данас могу да ћаскам са рибама сатима и сатима. Чак и да намерно направим тишину, кад проценим да је време, и да потпуно самоуверено одржим тишину да не буде непријатна, већ пријатна. И кад је један на један у четири зида, и кад је у препуном кафићу.
Безимени не разуме да скоро сви мушкарци пролазе кроз ово, Некада сам био дунстер најгори на свету, али сам у међувремену радио на себи, и кад бих причао каква сам сексуална искуства и са каквим рибама имао...жив човек не би веровао. Опет, да не звучи како не би требало, и даље доживљавам гомиле неуспеха у мушко женским односима, али их, углавном, прихватам како треба. Још, кад скватиш како ствари функционишу, и кад добијеш каширање, ако знаш да се поставиш, то не буде никакво понижење од стране жене или девојке, већ и тако каширан у њеним очима испаднеш цар.