Ne mogu da nadjem devojku i da budem s njom

Pa cekaj hebem mu misa, zar treba da predjes peske 2 kontinenta i probijes se u u euro ligi da bi hebao?
Ja mislim da on ne radi nista pogresno, samo mozda da malo naostri igru.
Dakle: zenske padnu na njegovu stidljivost, izvedu ga u gggg rad.. I sta onda?
Sta se onda desi Postavljacu teme?
Jel je capis za dupe prerano? Ili prekasno?
Imaju one drugaricu, a sumnjam da im treba invalid.
Da mu je 20 pa mozda neka i padne na stidljivost koju navodis, ali on je 30+ i pun je izgovora.
Nije on vise mlad za devojke, ali za tetkice … taman kaze da je u dobroj kondiciji, takav im treba - mozda i zaradi, pokaze li se , pocece da ga cascavaju.
To ce da mu podigne igru, samopouzdanje pa ce onda da nadje nesto i za svoju dusu.
Sa ovom njegovom pricom i dobra riba bi tesko do K. :lol:

Imaju one drugaricu, a sumnjam da im treba invalid.
Da mu je 20 pa mozda neka i padne na stidljivost koju navodis, ali on je 30+ i pun je izgovora.
Nije on vise mlad za devojke, ali za tetkice … taman kaze da je u dobroj kondiciji, takav im treba - mozda i zaradi, pokaze li se , pocece da ga cascavaju.
To ce da mu podigne igru, samopouzdanje pa ce onda da nadje nesto i za svoju dusu.
Sa ovom njegovom pricom i dobra riba bi tesko do K. :lol:
Sta pricas bre? Nije mlad a u 30 im. Najbolje godine. Pa tad si u punoj snazi. Tad sejes seme po planetu ko andjeo pozude. Orgazmatrooooon. I 40 isto. Tu vec i kinkarije s emocijama malo. Smori samo rke koke, hoces da zaplace pa da se smeje.

On treba sada samo jedan kriterijum prema zenama da ima.
Samo dolazi u obzir zabavna, seksi, uzbudljiva, zenska, koja ce obuci maslacak dopichnjak, vrckati mu dok je on spenka i pevati mu: samo tako samo tako to srce zeli.
To je sva celovitost i kompletnost odnosa koji ti sada treba i nista ispod toga. Te mrgud zene koje te spustaju, to cijaoo bre iz zivota, samo joj otvoris vrata i pozuris je onako blago ispod ramena. Aj aj aj, zurim, pocinje star trek.

Pokusavam nesto ovde :mrgreen: Ali i na fejsbuku. U realnom zivotu jednostavno nemam nacina. Inace, bezbroj puta sam bio na Badoo i na Tinderu, kad odustanem ugasim profil i posle nekog vremena opet kao trazim, ali nisam se ovajdio od toga. Ne mogu da pisem o sebi i da iskazujem stavove o raznim stvarima iako bi me neko tako bolje upoznao a i ja da bih bolje upoznao drugu stranu i znao bih kakvi su ciji stavovi, takav vid samopromovisanja mi je bitan, sto ne mogu u rl da izvedem, ni na raznim dustvenim mrezama za upoznavanje, to jedino mogu na forumu i na fejsu.

Овде си тек дошао. Немој да журиш.

Sta pricas bre? Nije mlad a u 30 im. Najbolje godine. Pa tad si u punoj snazi. Tad sejes seme po planetu ko andjeo pozude. Orgazmatrooooon. I 40 isto. Tu vec i kinkarije s emocijama malo. Smori samo rke koke, hoces da zaplace pa da se smeje.
Jeste ako si normalan, a on ocigledno ne misli da jeste, jer da jeste nebi imao ovaj problem.
Ja mislim da je on i potencialno veoma opasan, jer moze neka nesrecnica da se smiluje, posle skonta da je recimo budala ili nisu jedno za drugo - a on postane posesivan i suocen sa gubitkom podigne ruku na nju ili sebe.
On treba da nadje psihijatra i sto neko rece da malo ode do ispod onog mosta gde ce neka profi teta da ga opusti prvo.
Ovako je napeta dijabola koja samo ceka da eksplodira. :)

Svet ne mozes da promenis, samo sebe.
Smaras sa kuknjavom, a ljudi imaju i svojih problema, zato sam ti rekao da ljude za to boli K.
Savete koje si dobio ovde uzmi ili ostavi, a nastavis li sa tom svojom pricom, rezultat ce ti ostati isti.
btw. Imas tretman koji zasluzujes.
Dodje klinac iz Afrike gladan i sam i probije se u nekom sportu sa zeljom i radom…imigranti peske predju dva kontinenta i preskacu granice za boljim zivotom, a ti kukas na forumu.
Koga ti ovde zayebayes :lol:
Jel se tako mozda govori i pusacima koji dobiju rak iako su ga dobili svojim nacinom zivota? Da bi covek uspeo potrebno je njegovo licno zalaganje u kombinaciji sa odobravanjem od strane okoline, bez ovoga drugog nema nista, taj migrant ne bi morao da preskace granice da je imao mogucnosti da potpuno upravlja svojim zivotom svojom voljom u maticnoj zemlji. Mislim da sam svoj deo posla uradio bar koliko su i svi drugi.

Evo ti pa citaj

Pored ovoga nisi ni prosao, kao ni vecina.

Jeste ako si normalan, a on ocigledno ne misli da jeste, jer da jeste nebi imao ovaj problem.
Ja mislim da je on i potencialno veoma opasan, jer moze neka nesrecnica da se smiluje, posle skonta da je recimo budala ili nisu jedno za drugo - a on postane posesivan i suocen sa gubitkom podigne ruku na nju ili sebe.
On treba da nadje psihijatra i sto neko rece da malo ode do ispod onog mosta gde ce neka profi teta da ga opusti prvo.
Ovako je napeta dijabola koja samo ceka da eksplodira. :)
Pre ce dici neka masna, presamopouzdana, majmuncina ruku na zenu nego ovakav tip. I sto je najgore, takvom ce to proci glat. A ovakvog ce napasti svi ako povisi ton na zenu za 2 decivela vise, nakon sto ga je ova isponizavala. U tome i jeste problem kod njega. Pogresno je vaspitan da treba da ugadja zenama posto poto i pretvoren je u neko povredjeno sumsko bice koji ih se plasi. A taj strah nije za osudu. Legitiman je.

Resio sam da prihvatim samo da ponovo radim, ali to zbog sebe, time necu nista drugo ostvariti jer to znam.

Да.

Ти си потпуно исти случај као колега Владимир83 који је пар пута отварао исте овакве теме.

И он је, исто као и ти, отварао теме, добијао корисне савете, али је решио да ни један не прихвати, нити да се на било који начин развија као личност.

Има ли сврхе даље да пишемо?

Буквално сви мушкарци (осим оних 1 % највећих је.бача, се суочава са истим или сличним проблемима које имаш и ти у љубавним односима. Али имаш оне који уче на својим грешкама, и оних који не желе ништа да науче на својим грешкама и да се не промене ни на који начин, већ траже да се свет прилагоди њима, уместо да се они прилагоде. Уместо да погледају карте које имају, и започну своју партију покера са својим картама, кукају како је живот неким другим људима поделио боље карте. Не, свако је добио различите карте, неко боље од тебе, а неко много горе од тебе, неко исте као твоје, и свако игра са картама које има. Неко одигра добро, неко лоше. Неко са најбољим картама одигра много лоше, неко са лошим картама одигра много добро.

Ljude mogu da razbijam argumentima jer su puno kontradiktorni i iracionalni. I sto bih isao niz dlaku drugima ako sam ja prvi taj koji je nailazio na zatvorena vrata od strane drugih?

Буквално сви мушкарци (осим оних 1 % највећих је.бача, се суочава са истим или сличним проблемима које имаш и ти у љубавним односима.
Ali ne istom merom. Reci im da si nevin sa 30 i svi ce ti se smejati. A i vecina trazi nesto vise i ozbiljnije za sta bi trebalo da se ispunjavaju veci kriterijumi.

Ljude mogu da razbijam argumentima jer su puno kontradiktorni i iracionalni. I sto bih isao niz dlaku drugima ako sam ja prvi taj koji je nailazio na zatvorena vrata od strane drugih?

Ali ne istom merom. Reci im da si nevin sa 30 i svi ce ti se smejati. A i vecina trazi nesto vise i ozbiljnije za sta bi trebalo da se ispunjavaju veci kriterijumi.
Види, људи се овде заиста труде да ти помогну. Нико не може да ти нацрта како треба са женама. То је ипак превише компликовано. Али основне ствари заиста могу да ти кажу и заиста овде има пуно истинитих ствари о којима би требао да размислиш и ставиш их у контекст свог живота и својих искустава.
Временом сам искуствено или кроз читање преко интернета и на форуму наилазио на хиљаде ствари где сам капирао своје грешке и на којима сам учио за убудуће. Враћао филм и сећао се колико сам грешака као млађи правио са женама и хиљаду пута извисио, па и данас, правим 1000 грешака, али не и оне које сам исправио код себе.

Ево, и данас сам научио једну ствар, независно од форума у вези жена (није баш научио...више скапирао, уоквирио оно што сам од раније знао).
Не знам шта ти значи то да било коме кажеш да си невин са 30? Зашто би то икоме икада причао, посебно некој риби? Хоћеш да будеш искрен? Е, то ти је посебна тема, за додатни реферат, али шта вреди кад нећеш да га читаш.

Зар мислиш да ће риба да провали да си невин? Нема шансе, осим ако ниси најгори дунстер.

Мислиш да си једини? Гомила лепих и паметних момака за које никада не би рек'о, имају сличне проблеме, и скину ђану тек у каснијим годинама.

Једноставно су стидљивији или затворенији, па на то кад додаш да не буде прилике, па се деси да им риба наиђе касније у животу. Неки од њих после постану опасни је.бачи у мало каснијим годинама, неки не баш толики, али свако има свој живот који се разликује од осталих.

А ти треба да се тргнеш на све начине, не само према женама и девојкама. Кад се тргнеш на све могуће начине, кренуће ти боље у животу. Ја разумем да ово звучи сувише теоријски, јер нико не зна конкретно твоју ситуацију, али свако може да се тргне и буде бољи човек. Данас буди бољи него јуче, сутра бољи него данас, у неком погледу (има их хиљаду), па ћеш за 365 дана бити много бољи него данас, у сваком смислу, па и са женама.

Ради на себи, па ће све кренути на боље.

Ако си се већ оволико отворио, зашто нам не испричаш шта је било са тим рибама са Ане?

Какве си закључке извео из тих искустава?

И, да поновим. Скоро сви мушкарци се боре са проблемима које ти имаш. САмо што се већина бори боље него ти. Јер ти не желиш да се бориш.

Jel se tako mozda govori i pusacima koji dobiju rak iako su ga dobili svojim nacinom zivota? Da bi covek uspeo potrebno je njegovo licno zalaganje u kombinaciji sa odobravanjem od strane okoline, bez ovoga drugog nema nista, taj migrant ne bi morao da preskace granice da je imao mogucnosti da potpuno upravlja svojim zivotom svojom voljom u maticnoj zemlji. Mislim da sam svoj deo posla uradio bar koliko su i svi drugi.

Evo ti pa citaj

Pored ovoga nisi ni prosao, kao ni vecina.
Rekao sam ti vec na to, nadji hobi, kucnog ljubimca ako ne znas sa ljudima, psihijatra da ti objasni kako da se verbalno otvoris jer se artikulisano izrazavas u pisanom obliku sto znaci da nisi lud, samo ti treba prakse.
Ako neces sa “kurvama” ti probaj biblioteku ili crkvu, tamo ces naci neku slicniju sebi.
Kad probas to sto ti je na ovoj temi predlozeno a nisi probao do sada, vrati se pa da sumiramo utiske i cujemo kakav je napredak.
Svaki put pocinje sa prvim korakom, ostavi se filozofije i pisanja.

Greska je sto nemam BMW sa zatamnjenim staklima i stan u Beogradu na vodi. I sto ne zelim da poltronisem onima od kojih sam nailazio na zidove pa cak i osude, u ovom slucaju zenama, ali i svim ljudima, i sto nisam budala da se klanjam tamo gde nisam dobrodosao.

Са оваквим ставом, ни са БМВом са затамљеним стаклима и станом у београду на води, ништа не би јебо.

Има таквих гомила, па не јебу. Док има сиротана који разваљују.

То су две крајности. Већина мушкараца су обични и нормални људи. И они размишљају на сасвим други начин.

Тај твој начин размишљања апсолутно одбија све од тебе. Промени се.

Back