Ljude mogu da razbijam argumentima jer su puno kontradiktorni i iracionalni. I sto bih isao niz dlaku drugima ako sam ja prvi taj koji je nailazio na zatvorena vrata od strane drugih?
Ali ne istom merom. Reci im da si nevin sa 30 i svi ce ti se smejati. A i vecina trazi nesto vise i ozbiljnije za sta bi trebalo da se ispunjavaju veci kriterijumi.
Види, људи се овде заиста труде да ти помогну. Нико не може да ти нацрта како треба са женама. То је ипак превише компликовано. Али основне ствари заиста могу да ти кажу и заиста овде има пуно истинитих ствари о којима би требао да размислиш и ставиш их у контекст свог живота и својих искустава.
Временом сам искуствено или кроз читање преко интернета и на форуму наилазио на хиљаде ствари где сам капирао своје грешке и на којима сам учио за убудуће. Враћао филм и сећао се колико сам грешака као млађи правио са женама и хиљаду пута извисио, па и данас, правим 1000 грешака, али не и оне које сам исправио код себе.
Ево, и данас сам научио једну ствар, независно од форума у вези жена (није баш научио...више скапирао, уоквирио оно што сам од раније знао).
Не знам шта ти значи то да било коме кажеш да си невин са 30? Зашто би то икоме икада причао, посебно некој риби? Хоћеш да будеш искрен? Е, то ти је посебна тема, за додатни реферат, али шта вреди кад нећеш да га читаш.
Зар мислиш да ће риба да провали да си невин? Нема шансе, осим ако ниси најгори дунстер.
Мислиш да си једини? Гомила лепих и паметних момака за које никада не би рек'о, имају сличне проблеме, и скину ђану тек у каснијим годинама.
Једноставно су стидљивији или затворенији, па на то кад додаш да не буде прилике, па се деси да им риба наиђе касније у животу. Неки од њих после постану опасни је.бачи у мало каснијим годинама, неки не баш толики, али свако има свој живот који се разликује од осталих.
А ти треба да се тргнеш на све начине, не само према женама и девојкама. Кад се тргнеш на све могуће начине, кренуће ти боље у животу. Ја разумем да ово звучи сувише теоријски, јер нико не зна конкретно твоју ситуацију, али свако може да се тргне и буде бољи човек. Данас буди бољи него јуче, сутра бољи него данас, у неком погледу (има их хиљаду), па ћеш за 365 дана бити много бољи него данас, у сваком смислу, па и са женама.
Ради на себи, па ће све кренути на боље.