- Poruka
- 10.243
Jel ima nekih promena @bezimeni1 ?
Postavio sam oglas na vise grupa na fejsu ovih dana ali nista za sad.Jel ima nekih promena @bezimeni1 ?
haha kakva ekstenzija majmuna koji drzi majmunicu i skace sa grane na granu a ona uziva u sejf adrenalinu: u u u u
Pazi se laznih profila.Postavio sam oglas na vise grupa na fejsu ovih dana ali nista za sad.
Sto? Sta rade ti lazni profili?Pazi se laznih profila.
Lazu.Sto? Sta rade ti lazni profili?
Ma dobro ro, nego sto bi neko lagao na fejzbuku. Aj da mi neka proda hend mejd sqpun a ono kineska plastika.. To razumem. Ali da se nesto laziras i muvas nekoga? Pa cela njena rodbina je na fejzvuku, sutra da te juri pleme Milotici. Mali Borko Milotic, studira aj ti, nasao ti aj pi.
Brate, sta ti je ovo? Neko skupio fotke onlajn, jel ovo placas 120 dindzi po minutu?ma zajebi tinder i bado..vidi ovo -Cure za avanturu
Pa to, retko ko ko je prevalio 30, a nije ****, ima shanse da pojebe posle 30e. Shto si pojebao do 30, posle ide po navicitema.
ništa od veze
0 bodova
Probao po jedno 7 puta i jedno i drugo.Probao dejting aplikacije poput Tindera i Badoo?
I, kakva su iskustva?Probao po jedno 7 puta i jedno i drugo.
Skroz nikakvaI, kakva su iskustva?
Proslo je i jos desetak godinaa jel ovaj jos nije naso devojku ?
Mislim, prodje 2 nedelje...............
Da li si postavio opis na svom profilu?Skroz nikakva
bice i sledecih 10 godina...........ako se ne manes krste.Proslo je i jos desetak godina