Ne mogu da izbacim Shareazu!

Jeste :) Ja uvijek pokusavam rijesiti neki problem bez instalacije neceg novog ukoliko mislim da bi trebalo biti moguce. Ovo smece sam htio izbaciti nekako opcijama samog sistema ali toliko me je izbila nemogucnost toga da sam ovog puta vrlo rado prihvatio "oruzje za borbu" :)

Hvala!

Shareaza je bila pokusaj da imam neki dobar program za skidanje muzike jer mi je Ares koji sam dosad koristio malo dosadio a i vjerujem da ima nesto bolje, samo ne znam sta....

Jeste :) Ja uvijek pokusavam rijesiti neki problem bez instalacije neceg novog ukoliko mislim da bi trebalo biti moguce. Ovo smece sam htio izbaciti nekako opcijama samog sistema ali toliko me je izbila nemogucnost toga da sam ovog puta vrlo rado prihvatio "oruzje za borbu" :)

Hvala!

Shareaza je bila pokusaj da imam neki dobar program za skidanje muzike jer mi je Ares koji sam dosad koristio malo dosadio a i vjerujem da ima nesto bolje, samo ne znam sta....

Nema na cemu,bitno da je sada ok.
Ma sta ce ti program za skidanje muzike,skidaj sa sajtova..;)

Ja imam drugi problem, nije Shareaza uzrok, nego samo povod, he he. Pokusam da je instaliram a iskoci mi prozorcic koji kaze

Could not load DLL library
C>:WINDOWS\TEMP\GLF9271.TMP
A device attached to the system is not functioning

Meni ovo ne znaci ama bas nista (znam, treba mi oduzeti starateljstvo nad kompom).
Sta je problem? Mozda sam pocistila neke fajlove koje nisam trebala (avast!om)...?
Help!

Back