kojeimedadam
Buduća legenda
- Poruka
- 27.250
Elem ...dođem ja danas na forum KOMPJUTERI i odem na pdf SOFTVER....na moju temu - EXCEL ...RAD SA ODVOJENIM PROZORIMA ...?...kako bih kao što sam ...OBEĆAO ....nekako nagradio ( reputacijom ) ...jednog člana ...DeMikelis-a ...koji mi je pomogao da rešim jedan softverski problem....KAD TAMO....IME mu ZACRNJENO....NEMA NJEGOVOG AVATARA....i naravno ni dugmeta za davanje reputacije....
DA LI JE ....BANOVAN....?
Iako sam i sam u početku imao problema sa njim...posle je naša komunikacija krenula na bolje..i lično mislim da ...da je tip sasvim ok što se tiče iskustva u hardveru i softveru..i..jedino što mu se može zameriti je ..način ophođenja prema ostalim članovima ( po tom osnovu je najvervatnije ...najveći broj prijava ).
Nadam se da nije...TRANO BANOVAN....jer to bi bio ...GUBITAK ZA FORUM KOMPJUTERI...
Taj čovek ima...ZNANJE
DA LI JE ....BANOVAN....?
Iako sam i sam u početku imao problema sa njim...posle je naša komunikacija krenula na bolje..i lično mislim da ...da je tip sasvim ok što se tiče iskustva u hardveru i softveru..i..jedino što mu se može zameriti je ..način ophođenja prema ostalim članovima ( po tom osnovu je najvervatnije ...najveći broj prijava ).
Nadam se da nije...TRANO BANOVAN....jer to bi bio ...GUBITAK ZA FORUM KOMPJUTERI...

Taj čovek ima...ZNANJE