Ne mogu da budem u vezi sa nekim u koga nikad nisam bio (ne)srećno zaljubljen

Пун је само намрштених и хладних жена.
Buo sam ja u BGu vise puta, ne delimo misljenje ;) Secam se prosle godine, kad smo se 3 druga i ja sprdali po BG, kupili kilu manderina, pa davali devojkama, sprdnja na maks, ja bio u vezi pa nisam muvao, al upoznali smo dosta devojaka tako.

Можда није бесплатно али се плаћа оним што имаш и што волиш да дајеш - пажњом, страшћу, љубављу.

И зато ми је потребна нека емпатична спаситељка. Зрачим на такав бачин да њих ваљда треба да привучем.

Ја не волим нити знам да глумим и лажем.
nije to laganje. Nije laganje ako za sebe mislim da sam bogat a prema vidjenju drugih sam ustvari siromasan. Nije laganje ako mislim da sam lep, ja tako mislim a drugi neka misle kako oce. Mislim da sam uspesan u drustvu dok drugi misle da sam smotan..........Ono sto mislis o sebi, to je istina, a ne ono sto drugi misle o tebi.
Vazno je da zracis pozitivnom energijom, zadovoljstvom, samouverenoscu..............i to nece ostati nezabelezeno kod devojaka.

Шта да радим? Имам пуно оних у које сам био несрећно заљубљен а кад бих стварно ступио у контакт са девојком из реала то би само била мени нека скроз страна и непозната девојка о којој не знам ништа а камоли да сам икад био платонски заљубљен у њу.
zabrinjavajuće

nije to laganje. Nije laganje ako za sebe mislim da sam bogat a prema vidjenju drugih sam ustvari siromasan. Nije laganje ako mislim da sam lep, ja tako mislim a drugi neka misle kako oce. Mislim da sam uspesan u drustvu dok drugi misle da sam smotan..........Ono sto mislis o sebi, to je istina, a ne ono sto drugi misle o tebi.
Vazno je da zracis pozitivnom energijom, zadovoljstvom, samouverenoscu..............i to nece ostati nezabelezeno kod devojaka.
Ја за себе мислим да сам у многим стварима екстра али истовремено и искрено мислим да сам ужасно лош када сам у комуникацији са другим људима.

Ја за себе мислим да сам у многим стварима екстра али истовремено и искрено мислим да сам ужасно лош када сам у комуникацији са другим људима.
e pa to sto mislis o sebi kad si saam, misli i kada si u drustvu.

Нисам баш приметио да траже индивидуалце..
U motivacionoj literaluti ces uvek naci 3 razloga za neuspeh:
1. komfort zona, strah od izlaska iz iste, iz poznatog
2. nauceno, ja to ne mogu, i trazenje izgovora
3. linija manjeg otpora, ako nije lako, nema sanse... sve sto vredi u zivotu za to se mora potruditi i truditi.

Misliđ da se prepoznaje ko ispunjava navedeno ;)

U motivacionoj literaluti ces uvek naci 3 razloga za neuspeh:
1. komfort zona, strah od izlaska iz iste, iz poznatog
2. nauceno, ja to ne mogu, i trazenje izgovora
3. linija manjeg otpora, ako nije lako, nema sanse... sve sto vredi u zivotu za to se mora potruditi i truditi.

Misliđ da se prepoznaje ko ispunjava navedeno ;)
1. цео живот сам изван зоне комфора јер имам социјалму фобију и јер сам усамљен.
2. паметан човек учи из грешака.
3. труд се не исплати, оно око чега се трудиш не дође нити ти је награда природна, док свашта долази без труда. Ја кад остварим нешто трудом и глумом и даље после морам да се трудим да на исти начин то одржавам.

Класични клишеи.

Шта да радим? Имам пуно оних у које сам био несрећно заљубљен а кад бих стварно ступио у контакт са девојком из реала то би само била мени нека скроз страна и непозната девојка о којој не знам ништа а камоли да сам икад био платонски заљубљен у њу.
kod psihologa

1. цео живот сам изван зоне комфора јер имам социјалму фобију и јер сам усамљен.
I sta si uradio povodom socijalne fobije?
Znaci tvoj problem je fobija.. a ne zene.
2. паметан човек учи из грешака.
Ne na svoju stetu, vec u svoju korist.
To sto ti radis je guranje glave u pesak. Umaljen sam, al al imam fobiju. Il pobedi fobiju, il prestani da budes usamljen i uzivaj u samoci.
3. труд се не исплати, оно око чега се трудиш не дође нити ти је награда природна,
Opet neka linija manjeg otpora sta li.
Ono oko cega se trudis, to i cenis, a svaka veza zahteva trud i ulaganje.
док свашта долази без труда.
Sta? Plats prostitutku, a i yo neces, zao ti para.
Samo filozofiras i kontriras, prvo samom sebi a onda i ostalima.
Ја кад остварим нешто трудом и глумом и даље после морам да се трудим да на исти начин то одржавам.

Класични клишеи.
"glumom" zašto glumiti bilo sta i bilo kome?
To si dobro rekao, uvek budi ono sto jesi i zbog sebe, ne zbog drugih... Eto jos jedan problem detektovan, nisi izgradio sebe, pa se prilagodjavas drugima, a to se vidi. A i kao sto si rekao, na duge staze gluma ne prolazi, a i tesko je zasigurno. Dakle, neces da radis na sebi, to si vec dokazao, znas li ti uopste sta hoces? U kukanju u prenemaganju si majstor,, al do kad mislis , godine prolaze?

Ne pokusavam, sa te omalovazavam, kao prijatelj kazem.

I sta si uradio povodom socijalne fobije?
Znaci tvoj problem je fobija.. a ne zene.
Ишао сам код психића и узимао терапије у три наврата, тровао организам разним лековима, и ништа ми нису помогли.

Ne na svoju stetu, vec u svoju korist.
To sto ti radis je guranje glave u pesak. Umaljen sam, al al imam fobiju. Il pobedi fobiju, il prestani da budes usamljen i uzivaj u samoci.
Фобија је рационална јер мени нечине понижање не треба у животу, зашто бих ја требало да награђујем и лечим комплексе бахатим људима?

Opet neka linija manjeg otpora sta li.
Ono oko cega se trudis, to i cenis, a svaka veza zahteva trud i ulaganje.
Ја пружање љубави некоме у кога сам заљубљен не сматрам никаквим трудом и напором.

Sta? Plats prostitutku, a i yo neces, zao ti para.
Samo filozofiras i kontriras, prvo samom sebi a onda i ostalima.
Да сам богатији то би ми било и најпаметније.

"glumom" zašto glumiti bilo sta i bilo kome?
To si dobro rekao, uvek budi ono sto jesi i zbog sebe, ne zbog drugih...
Тако је, ја сам сиромашни бедник и срећан сам што тако могу (само да се заправо стварно не трудим ни око чега у животу) да имам неисквареност, зону комфора, слободу, могућност пружања осећаја заједништва другима који су у проблемима јер делимо сличне муке. Али ја такав сам сам и усамљен јер сви глуме и доказују се.

Ишао сам код психића и узимао терапије у три наврата, тровао организам разним лековима, и ништа ми нису помогли.
A to je kao ribolov, dpk se ne potrefi i pravi psihic, i pravi lek, ili lekovi.. al sigurno da postoje i neki drugi nacini, meditacija, trening, sport, hipnoza, psihoterapija otkud znam.. ne treba pdustajati.
Фобија је рационална јер мени нечине понижање не треба у животу, зашто бих ја требало да награђујем и лечим комплексе бахатим људима?
Fobija od letenja, od visine, od smrti, od bolesti to su racionalne fobije, tvoja je sve samo ne racionalna, bez uvrede.
Kakvo ponizenje? kakvi bahati ljudi?
Zasto bi uopste imao ista sa bahatim ljudima?
Okruzis se ljudima koji ti prijaju, pune pozitivnom energijom, inspirisu, motivisu itd
A ponizavanha sam siguran da umisljas, urotioo se svet protiv tebe i to. To nije fobija, to ima drugi naziv, al nije na meni da dajem dijagnoze, to se zove paranoja.

Ne mozes birati ljude sta znam na poslu, al strogo poslovno, distanca, osiđ sa onim ko ti prija, al devojku, prijatelja, ortaka za na pivo mozes birati.
Ја пружање љубави некоме у кога сам заљубљен не сматрам никаквим трудом и напором.
♥️♥️♥️ tako i treba
Да сам богатији то би ми било и најпаметније.
Aham, znaci u tom grmu čezi zec ,pare, pare pare ... pare nisu bogatstvo, dzaba pare ako nema zdravlja, tako da ne ržtreba traciti zovot na pare, pokrij se sa onim sto imas i uzivaj, jos malo ces biti mlad
Тако је, ја сам сиромашни бедник и срећан сам што тако могу (само да се заправо стварно не трудим ни око чега у животу) да имам неисквареност, зону комфора, слободу, могућност пружања осећаја заједништва другима у проблемима.
Dobar si ti covek, samo te treba malo prodrmati da se aktiviras
Али ја такав сам сам и усамљен јер сви глуме и доказују се.
Ti samo takve vidis, i takvi ti bodu oci. Vwcina ljudi nije takva, posebno sto jos zivis u velikom gradu, hde takvih ima najvise. Sta ima beka devojka sa sela, sto je dosla u BG da studira, al po ceo dan radila na njivi ko dete ima da glumata, neiskvareno celjade.

Back