Немам никога ко је за то..Čekajući Godoa, jesi citao?
Kad setaš na primer ulicom, i vidiš drvo višnje, a one lepe slatke, zrele, uzmes, ugrabis, ubereš, ne čekaš da da višnja dodje tebi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Немам никога ко је за то..Čekajući Godoa, jesi citao?
Kad setaš na primer ulicom, i vidiš drvo višnje, a one lepe slatke, zrele, uzmes, ugrabis, ubereš, ne čekaš da da višnja dodje tebi.
Pa valjda je pun grad žena? Pa ako nista Beograd je mnogo veci od Novog Sada, da si do sad upoznavao 1 u 10 dana, imao bi devojkuНемам никога ко је за то..
Пун је само намрштених и хладних жена.Pa valjda je pun grad žena? Pa ako nista Beograd je mnogo veci od Novog Sada, da si do sad upoznavao 1 u 10 dana, imao bi devojku
Buo sam ja u BGu vise puta, ne delimo misljenjeПун је само намрштених и хладних жена.
nije to laganje. Nije laganje ako za sebe mislim da sam bogat a prema vidjenju drugih sam ustvari siromasan. Nije laganje ako mislim da sam lep, ja tako mislim a drugi neka misle kako oce. Mislim da sam uspesan u drustvu dok drugi misle da sam smotan..........Ono sto mislis o sebi, to je istina, a ne ono sto drugi misle o tebi.Можда није бесплатно али се плаћа оним што имаш и што волиш да дајеш - пажњом, страшћу, љубављу.
И зато ми је потребна нека емпатична спаситељка. Зрачим на такав бачин да њих ваљда треба да привучем.
Ја не волим нити знам да глумим и лажем.
šta je to trebalo da se radi pa pobegli ?Imam zaljubljenost u razne vrste ljudi i zaljubljujem se dublje. Šta me briga ...Skoro svi su ustuknuli kad treba da se radi stvar.
Bila sam pijana, ne sećam se šta sam htela reći.šta je to trebalo da se radi pa pobegli ?
eh sad - pijanaBila sam pijana, ne sećam se šta sam htela reći.
zabrinjavajućeШта да радим? Имам пуно оних у које сам био несрећно заљубљен а кад бих стварно ступио у контакт са девојком из реала то би само била мени нека скроз страна и непозната девојка о којој не знам ништа а камоли да сам икад био платонски заљубљен у њу.
Ја за себе мислим да сам у многим стварима екстра али истовремено и искрено мислим да сам ужасно лош када сам у комуникацији са другим људима.nije to laganje. Nije laganje ako za sebe mislim da sam bogat a prema vidjenju drugih sam ustvari siromasan. Nije laganje ako mislim da sam lep, ja tako mislim a drugi neka misle kako oce. Mislim da sam uspesan u drustvu dok drugi misle da sam smotan..........Ono sto mislis o sebi, to je istina, a ne ono sto drugi misle o tebi.
Vazno je da zracis pozitivnom energijom, zadovoljstvom, samouverenoscu..............i to nece ostati nezabelezeno kod devojaka.
e pa to sto mislis o sebi kad si saam, misli i kada si u drustvu.Ја за себе мислим да сам у многим стварима екстра али истовремено и искрено мислим да сам ужасно лош када сам у комуникацији са другим људима.
Не могу јер сви се нешто праве псметни и глуме или су увек сви повезани између себе а ја у друштву сам.e pa to sto mislis o sebi kad si saam, misli i kada si u drustvu.
znaci da si poseban..........a vecina devojaka upravo takve traze.Не могу јер сви се нешто праве псметни и глуме или су увек сви повезани између себе а ја у друштву сам.
Нисам баш приметио да траже индивидуалце..znaci da si poseban..........a vecina devojaka upravo takve traze.
U motivacionoj literaluti ces uvek naci 3 razloga za neuspeh:Нисам баш приметио да траже индивидуалце..
1. цео живот сам изван зоне комфора јер имам социјалму фобију и јер сам усамљен.U motivacionoj literaluti ces uvek naci 3 razloga za neuspeh:
1. komfort zona, strah od izlaska iz iste, iz poznatog
2. nauceno, ja to ne mogu, i trazenje izgovora
3. linija manjeg otpora, ako nije lako, nema sanse... sve sto vredi u zivotu za to se mora potruditi i truditi.
Misliđ da se prepoznaje ko ispunjava navedeno![]()
kod psihologaШта да радим? Имам пуно оних у које сам био несрећно заљубљен а кад бих стварно ступио у контакт са девојком из реала то би само била мени нека скроз страна и непозната девојка о којој не знам ништа а камоли да сам икад био платонски заљубљен у њу.
I sta si uradio povodom socijalne fobije?1. цео живот сам изван зоне комфора јер имам социјалму фобију и јер сам усамљен.
Ne na svoju stetu, vec u svoju korist.2. паметан човек учи из грешака.
Opet neka linija manjeg otpora sta li.3. труд се не исплати, оно око чега се трудиш не дође нити ти је награда природна,
Sta? Plats prostitutku, a i yo neces, zao ti para.док свашта долази без труда.
"glumom" zašto glumiti bilo sta i bilo kome?Ја кад остварим нешто трудом и глумом и даље после морам да се трудим да на исти начин то одржавам.
Класични клишеи.
Ишао сам код психића и узимао терапије у три наврата, тровао организам разним лековима, и ништа ми нису помогли.I sta si uradio povodom socijalne fobije?
Znaci tvoj problem je fobija.. a ne zene.
Фобија је рационална јер мени нечине понижање не треба у животу, зашто бих ја требало да награђујем и лечим комплексе бахатим људима?Ne na svoju stetu, vec u svoju korist.
To sto ti radis je guranje glave u pesak. Umaljen sam, al al imam fobiju. Il pobedi fobiju, il prestani da budes usamljen i uzivaj u samoci.
Ја пружање љубави некоме у кога сам заљубљен не сматрам никаквим трудом и напором.Opet neka linija manjeg otpora sta li.
Ono oko cega se trudis, to i cenis, a svaka veza zahteva trud i ulaganje.
Да сам богатији то би ми било и најпаметније.Sta? Plats prostitutku, a i yo neces, zao ti para.
Samo filozofiras i kontriras, prvo samom sebi a onda i ostalima.
Тако је, ја сам сиромашни бедник и срећан сам што тако могу (само да се заправо стварно не трудим ни око чега у животу) да имам неисквареност, зону комфора, слободу, могућност пружања осећаја заједништва другима који су у проблемима јер делимо сличне муке. Али ја такав сам сам и усамљен јер сви глуме и доказују се."glumom" zašto glumiti bilo sta i bilo kome?
To si dobro rekao, uvek budi ono sto jesi i zbog sebe, ne zbog drugih...
A to je kao ribolov, dpk se ne potrefi i pravi psihic, i pravi lek, ili lekovi.. al sigurno da postoje i neki drugi nacini, meditacija, trening, sport, hipnoza, psihoterapija otkud znam.. ne treba pdustajati.Ишао сам код психића и узимао терапије у три наврата, тровао организам разним лековима, и ништа ми нису помогли.
Fobija od letenja, od visine, od smrti, od bolesti to su racionalne fobije, tvoja je sve samo ne racionalna, bez uvrede.Фобија је рационална јер мени нечине понижање не треба у животу, зашто бих ја требало да награђујем и лечим комплексе бахатим људима?
Ја пружање љубави некоме у кога сам заљубљен не сматрам никаквим трудом и напором.
Aham, znaci u tom grmu čezi zec ,pare, pare pare ... pare nisu bogatstvo, dzaba pare ako nema zdravlja, tako da ne ržtreba traciti zovot na pare, pokrij se sa onim sto imas i uzivaj, jos malo ces biti mladДа сам богатији то би ми било и најпаметније.
Dobar si ti covek, samo te treba malo prodrmati da se aktivirasТако је, ја сам сиромашни бедник и срећан сам што тако могу (само да се заправо стварно не трудим ни око чега у животу) да имам неисквареност, зону комфора, слободу, могућност пружања осећаја заједништва другима у проблемима.
Ti samo takve vidis, i takvi ti bodu oci. Vwcina ljudi nije takva, posebno sto jos zivis u velikom gradu, hde takvih ima najvise. Sta ima beka devojka sa sela, sto je dosla u BG da studira, al po ceo dan radila na njivi ko dete ima da glumata, neiskvareno celjade.Али ја такав сам сам и усамљен јер сви глуме и доказују се.