Шта да радим? Имам пуно оних у које сам био несрећно заљубљен а кад бих стварно ступио у контакт са девојком из реала то би само била мени нека скроз страна и непозната девојка о којој не знам ништа а камоли да сам икад био платонски заљубљен у њу.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li gledao Borata?Шта да радим? Имам пуно оних у које сам био несрећно заљубљен а кад бих стварно ступио у контакт са девојком из реала то би само била мени нека скроз страна и непозната девојка о којој не знам ништа а камоли да сам икад био платонски заљубљен у њу.
Platonska ljubav se razočara u fizičku stranu devojke i ono kako se ona ponaša dok je senzualna kada dođe do seksa, moda čak već i u predugri ako je ima. Čak to ide dotle da može da se ponaša prema njoj sa nipodaštavanjem kao da je niže biće jer nije ona zanosna i misteriozna , onaj ideal za koju si je postavio. Moraš u krevet sa ovom ili onom koja ti se svidi - žena ne može da stvarno voli dok ne legne sa tobom i kada ti seks ide dobro sa takvom jednom, a ne žuri vam se baš iz kreveta nego vodite spontani, a smislen ili zabavan razgovor satima, e to je ONA.Шта да радим? Имам пуно оних у које сам био несрећно заљубљен а кад бих стварно ступио у контакт са девојком из реала то би само била мени нека скроз страна и непозната девојка о којој не знам ништа а камоли да сам икад био платонски заљубљен у њу.
Ја не бих био такав. Или би бар било нешто добро и корисно чак и да научим да оне које су за мене савршене у ствари нису савршене, не знам.Platonska ljubav se razočara u fizičku stranu devojke i ono kako se ona ponaša dok je senzualna kada dođe do seksa, moda čak već i u predugri ako je ima. Čak to ide dotle da može da se ponaša prema njoj sa nipodaštavanjem kao da je niže biće jer nije ona zanosna i misteriozna , onaj ideal za koju si je postavio.
Teško.Ја не бих био такав. Или би бар било нешто добро и корисно чак и да научим да оне које су за мене савршене у ствари нису савршене, не знам.
Neverovatno mi zvuči to da većina nije htela da stavi pravu stvar na pravo mesto.Skoro svi su ustuknuli kad treba da se radi stvar.
pa zato i otvaras ovake teme.Шта да радим? Имам пуно оних у које сам био несрећно заљубљен а кад бих стварно ступио у контакт са девојком из реала то би само била мени нека скроз страна и непозната девојка о којој не знам ништа а камоли да сам икад био платонски заљубљен у њу.
Па како нађем кад су све незаинтересоване или тврде пазар? Лако је то рећи.Da se za pocetak opustis, ti si po prirodi filozof, ti analiziras zivot i pravis teorije dok drugi zive zivot i je.u , go with a flow, nema ru mudrolije nadjes osobu koja ti odgovars kliknete i reci same lete...
Кога да упознам кад ме све мрзе и сматрају потенцијалним смарачем или потенцијалним насилником? Што мени не прилазе?pa zato i otvaras ovake teme.
Probaj od naopacke , prvo upoznaj osobu pa se onda zaljubi............mozda uspes.
Kako zračis tako i privlacis, kad se ti promenis promenice se i okolina.Па како нађем кад су све незаинтересоване или тврде пазар? Лако је то рећи.
Кога да упознам кад ме све мрзе и сматрају потенцијалним смарачем или потенцијалним насилником? Што мени не прилазе?
Bez brige ima taj da ozraci lepo neku zayebanu ludacu ko svetonik.Kako zračis tako i privlacis, kad se ti promenis promenice se i okolina.
A sto bi ti prilazile? Sta nudis?
Svi ti kazu da radis na sebi, a ti ćardaš godine vrteti istu mantru, to da ti zene prilaze zaboravi, muskarci su lovci, nije u zenskoj energiji da se namecu, i ne tvrde pazar vec te testiraju, to da ti zene prilaze moras biti u 20% najatraktivnijih muskaraca, ne samo fizicki, vec i harizma, status sta sve ne... a to nisi, sto ne znaci da ne mozes naci devojku, dovijno je aamo da iniciras, dalje ce ona.
Ја на тај начин зрачим?Kako zračis tako i privlacis, kad se ti promenis promenice se i okolina.
Нудим разумевање, љубав и секс. Јел треба нешто друго да нудим? И то друго што треба да понудим највероватније имам, али опет и увек нешто не ваља. Али пристајање на прилазак лажњацима и на труле односе не пристајем никада.A sto bi ti prilazile? Sta nudis?
Ти изгледа ниси радио на себи, ја сам радом на себи одредио шта су ми приоритети а шта рефлексно треба да од*ебем. Људе читам боље него полиграф.Svi ti kazu da radis na sebi, a ti ćardaš godine vrteti istu mantru, to da ti zene prilaze zaboravi, muskarci su lovci, nije u zenskoj energiji da se namecu, i ne tvrde pazar vec te testiraju, to da ti zene prilaze moras biti u 20% najatraktivnijih muskaraca, ne samo fizicki, vec i harizma, status sta sve ne... a to nisi, sto ne znaci da ne mozes naci devojku, dovijno je aamo da iniciras, dalje ce ona.
de postoji srecna zaljubljenost... budi sretan sto si imao tu nesrecuШта да радим? Имам пуно оних у које сам био несрећно заљубљен а кад бих стварно ступио у контакт са девојком из реала то би само била мени нека скроз страна и непозната девојка о којој не знам ништа а камоли да сам икад био платонски заљубљен у њу.
Па постоји несрећна заљубљеност где бар има бесплатног секса.de postoji srecna zaljubljenost... budi sretan sto si imao tu nesrecu
amigo, sex nikada nije besplatan jer nema nista besplatno u zivotu u cemu se uziva.Па постоји несрећна заљубљеност где бар има бесплатног секса.
Pesimizam na max.Ја на тај начин зрачим?
Pa tako im onda i reci.Нудим разумевање, љубав и секс. Јел треба нешто друго да нудим? И то друго што треба да понудим највероватније имам, али опет и увек нешто не ваља. Али пристајање на прилазак лажњацима и на труле односе не пристајем никада.
Ja sam spavao sa nesto zena, ti si nevin, ne znam ko je radio na sebi ili ne, ali ne citas ti nista, ti si samo umislio da citas, generalno si utripovan da boli. Opusti se, i ne pravi kvantnu fiziku od nirmalnih medjuljudskih odnosa. Zeni treba muskarac isto koliko i muskarcu zena, nema tu pameti, pustis da te vozi.Ти изгледа ниси радио на себи, ја сам радом на себи одредио шта су ми приоритети а шта рефлексно треба да од*ебем. Људе читам боље него полиграф.
A kad je bzv, sad je okVidi ga što je izmenio poruku xDxDxD
cini ti se. Reci sebi da si najbolji, najlepsi, najveci, najbogatiji........i tako se ponasaj u drustvu.......iako nisi nista od toga.Па како нађем кад су све незаинтересоване или тврде пазар? Лако је то рећи.
Кога да упознам кад ме све мрзе и сматрају потенцијалним смарачем или потенцијалним насилником? Што мени не прилазе?
Rečeno bezbroj puta :/cini ti se. Reci sebi da si najbolji, najlepsi, najveci, najbogatiji........i tako se ponasaj u drustvu.......iako nisi nista od toga.
Devojke vole samouverene muskarce, optimiste, muskarce koji imaju potencijal .......Postoji jedna stara izreka "ako saam sebe ne volis, nece te ni drugi voleti"
Можда није бесплатно али се плаћа оним што имаш и што волиш да дајеш - пажњом, страшћу, љубављу.amigo, sex nikada nije besplatan jer nema nista besplatno u zivotu u cemu se uziva.
И зато ми је потребна нека емпатична спаситељка. Зрачим на такав бачин да њих ваљда треба да привучем.Pesimizam na max.
Ја не волим нити знам да глумим и лажем.cini ti se. Reci sebi da si najbolji, najlepsi, najveci, najbogatiji........i tako se ponasaj u drustvu.......iako nisi nista od toga.
Devojke vole samouverene muskarce, optimiste, muskarce koji imaju potencijal .......Postoji jedna stara izreka "ako saam sebe ne volis, nece te ni drugi voleti"
Čekajući Godoa, jesi citao?И зато ми је потребна нека емпатична спаситељка. Зрачим на такав бачин да њих ваљда треба да привучем.