carapaUkletogHolandjanina
Ističe se
- Poruka
- 2.758
Inspirisana jednim topikom ovde, onim "na sta vas podseca avatar osobe iznad" ili vec kako se zove, otvaram svoju temu.
Sigurna sam da ste vec negde vidli sliku koja vas je automatski podsetila na nekog ili nesto. Ovde mozete da postujete slike koje vas asociraju na forumase i forumasice sa pdf-a Tinejdzeri. Slika treba da predstavlja forumasa/icu kako ste ga vi shvatili na osnovu njegovih postova, ne na osnovu nicka, ili avatara, osim ako vam se avatar najvise dojmi(kao npr. devojke_iz_kraja
), onda aplojdujte asocijaciju na to.
btw. Simbolicki povlacim crtu i ogradjujem se od svih tetki koje ce da kritikuju kako deca ne umeju da se izraze recima, jer ovo je ipak, samo tema za razbibrigu, a ne vezbanje socijalne komunikacije. Hvala.
Uzgred, nadam se da ovakva ili slicna tema vec ne postoji.
Pa da pocnemo. Evo ja prva:
DODIRLJIVA(za dvadeset godina):
Bojana_rock_queen:
(se vidi da su Crnogorci
)
Carol:
Salle_Budha:
kreptoman:
mikki88:
carapaUkletogHolandjanina:
i bice jos...
Sigurna sam da ste vec negde vidli sliku koja vas je automatski podsetila na nekog ili nesto. Ovde mozete da postujete slike koje vas asociraju na forumase i forumasice sa pdf-a Tinejdzeri. Slika treba da predstavlja forumasa/icu kako ste ga vi shvatili na osnovu njegovih postova, ne na osnovu nicka, ili avatara, osim ako vam se avatar najvise dojmi(kao npr. devojke_iz_kraja

btw. Simbolicki povlacim crtu i ogradjujem se od svih tetki koje ce da kritikuju kako deca ne umeju da se izraze recima, jer ovo je ipak, samo tema za razbibrigu, a ne vezbanje socijalne komunikacije. Hvala.
Uzgred, nadam se da ovakva ili slicna tema vec ne postoji.
Pa da pocnemo. Evo ja prva:
DODIRLJIVA(za dvadeset godina):

Bojana_rock_queen:

(se vidi da su Crnogorci

Carol:

Salle_Budha:

kreptoman:

mikki88:

carapaUkletogHolandjanina:

i bice jos...