NE kupujte obucu sa ovakvim djonom !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre dve godine kupila sam polucizmice "alpina" ( nije mi namera da reklamiram ili da pravim antirekalmu ni jednoj marki obuce, al neka se zna ).
Kako skoro niko ne gazi savrseno, odn. vecina nas ima gaz prema unura ili spolja a ovi djonovi su suplji, nakon 2 godina na spoljasnjim delovima pete pojavile su se pukotine . . . . . . . .

a šta si očekivala od ovakve obuće? garanciju na 20 godina ?
pa očigledno su i napravljene da traju samo dve godine.... vidi na šta liče!

.

O vidim razvila se diskusija z:lol:, samo da kazem da sam imala cipele Peko, pre rata i da sam ih nosila toliko dugo da me bilo sramota, na kraju sam bila srecna sto mi se djon odlepio, nisam ni pokusavala da ih popravim, a tada sam hodala mnogo, mnogo vise nego danas, tako da mi u glavi stoji da su slovenacke cipele i kvalitet izrade ( trajnost izdrzljivost ) jedno isto.
Ocito vise nisu z:hm:
Inace, jasno mi je da se sad proizvodi prave da traju odredjeno vreme i menjaju novim, npr. pre jedno 3 godine sam kupila mini liniju Sony, cak nisam puno ni slusala CD-ove i crce laser, opravka 2700 din., tako da te stave u polozaj da razmisljas da li da kupis novu ili da popravis ovu i das im 30 % od pocetne cene (nova je oko 10 000 din ), a opet imas staru stvar bez garancije z:(.

Poslednja izmena:
Što se tiče brendova obuće, izgleda ništa više nije garancija. Svi kažu da su Geox cipele ako ništa drugo, ono bar najudobnije. Ja sam se letos kolebala između sandala Planinka ili Geox, pošto Planinka dugo nije imala sniženje, na kraju im je cena bila slična. Uzela sam Geox i uništavaju me koliko žuljaju i to po tabanima, ali kakav sam baksuz i koliko ih retko nosim, verovatno će trajati godinama, a ja ću opet morati da kupujem nove sledećeg leta.:(
Što se tiče čizama za zimu i sneg, dosta dobro su me služile čizme iz obuće Beograd, 3 godine su bile savršene, ove godine propuštaju vodu kad je bljuzga. Vidim da isti model i dalje prodaju u radnji preko puta Doma omladine, čak im je i cena ostala ista, oko 5000 :dontunderstand:

Što se tiče brendova obuće, izgleda ništa više nije garancija. Svi kažu da su Geox cipele ako ništa drugo, ono bar najudobnije. Ja sam se letos kolebala između sandala Planinka ili Geox, pošto Planinka dugo nije imala sniženje, na kraju im je cena bila slična. Uzela sam Geox i uništavaju me koliko žuljaju i to po tabanima, ali kakav sam baksuz i koliko ih retko nosim, verovatno će trajati godinama, a ja ću opet morati da kupujem nove sledećeg leta.:(
Što se tiče čizama za zimu i sneg, dosta dobro su me služile čizme iz obuće Beograd, 3 godine su bile savršene, ove godine propuštaju vodu kad je bljuzga. Vidim da isti model i dalje prodaju u radnji preko puta Doma omladine, čak im je i cena ostala ista, oko 5000 :dontunderstand:

Geox je samo dobra reklama
cipele su njesra

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back