Ne kupujte kineske tiganje jer su vrlo opasni

mario80

Stara legenda
Poruka
92.675
Teški ko tuč iako su šatro aluminijum, upitnog premaza i koliko su otrovni. Katastrofalnog ergonomskog dizajna ručke sa šupljinom ispod. Hromirani donji deo ručke kad tad vam ošuri ruku zbog same težine tiganja. Uglavnom prvo je žena ošurila ruku pa posle ja i zadao sam mu smrtonosne udarce. Svako kuvanje sa opekotinama. Ps žena je kupila ja priznajem samo tefal.

1000016247.jpg
1000016246.jpg

1000016245.jpg

Tefal je danas penis na biciklu. To ne služi ničemu i ne treba bacati pare na to.

Imaš tri vrste tiganja - liveno gvožđe, inox i sendvič (čelik, alumnijum, teflon)

Ovi poslednji su dobri samo ako su profi i ako ih pravi provereni proizvođač. Na primer Scanpan i sl. Dobar teflonski tiganj košta oko 150 evra.

Ako kupujete tiganje, uvek birajte profesionalne, one koju se koriste u profesionalnim kuhinjama po restoranima, i nećete imati problema. To se ne prodaje po Maxijima i sl.

Tefal je danas penis na biciklu. To ne služi ničemu i ne treba bacati pare na to.

Imaš tri vrste tiganja - liveno gvožđe, inox i sendvič (čelik, alumnijum, teflon)

Ovi poslednji su dobri samo ako su profi i ako ih pravi provereni proizvođač. Na primer Scanpan i sl. Dobar teflonski tiganj košta oko 150 evra.

Ako kupujete tiganje, uvek birajte profesionalne, one koju se koriste u profesionalnim kuhinjama po restoranima, i nećete imati problema. To se ne prodaje po Maxijima i sl.
Samo WMF.Neuništivo.

Može da se kupi i no name, ali da si spreman da ih likvidiraš češće.

jes, svi sto kupili tiganje ispod 150 evra - pomrli od raka i trovanja

aj dosta sa tim brendovima, ja sam mom zetu 89te stavio neprimetnu cigaretu plavi best u njegovu kutiju marlbora i kad je zapalio, pokrenem ja pricu kako nema razlike izmedju marlbora i ostalih cigareta, na sto on pocne da mi objasnja... pa povuce dooobar dim iz tog besta i kaze, e ovako kad napunis pluca, osetis kvalitet... i ja mu kazem, aj pogledaj sta pusis... i on vide, pocuta pa kaze... ma zato meni nekako cudno bilo....

Back