- Poruka
- 3.407
Pozdrav svima. Sinoć sam izašao prvi put sa devojkom koju sam upoznao pre nekoliko dana. Inače sam oženjen i žena mi je trenutno na službenom putu u Kini. Upoznala nas je naša zajednička drugarica. Seli smo u moj auto (nije neki, zastava, ali mislio sam poslužiće, pa danas se većina vozi busom) i odveo sam je u McDonalds na Terazijama. Tu sam joj galantno kupio sve što je tražila, i pomfrit, i sok od pomorandže, a i ja sam se lepo najeo. Posle toga sam isplanirao da idemo u bioskop, da gledamo “Montevideo, bog te video”, ali ona je htela nešto drugo, jer joj je to dosadno (zamislite nekoga kome je dosadan takav film), ali sam je ubedio da ga ipak pogledamo. Film je strava. Posle filma, pitala me je da se malo prošetamo po gradu, ali meni je utrnula noga od sedenja u bioskopu pa nisam mogao. Pošto mi se malo prispavalo, predložio sam da idemo kući. Ona se složila i otpratio sam je na Trg da uhvati bus. Seo sam u kola i otišao kući. Meni je bilo mnogo dobro, a imao sam utisak da je i njoj bilo. Međutim, jutros kad sam je pozvao, da je pitam da se vidimo večeras, ona je rekla da nije raspoložena da se viđa sa mnom i da je više ne zovem. Meni se slomilo srce, jer sam mislio da sam najzad našao švalerku, jer mi je žena dosadila. Da li mi možete pomoći i dati neki savet kako da je nagovorim da ponovo izađemo i učinimo nešto više?